جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۲۸۷۸
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۱۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۲
دبیر علمی جشنواره بین‌المللی فارابی در گفتگو با دیباچه:
دبیر علمی جشنواره بین‌المللی فارابی گفت: سقف جوایز و پرداخت جشنواره فارابی ۱۵۰ میلیون تومان است که برای بالاترین رتبه این مبلغ پرداخت می‌شود.

دیباچه-معصومه شمسینی غیاثوند: چهاردهمین دوره جشنواره بین المللی فارابی ۱۹ تیرماه سال جاری در سالن مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد و در این دوره، از مجموع آثار ارسال شده، ۲ هزار و ۱۶۱ اثر داخلی به گروه‌های علمی جشنواره راه پیدا کردند.این جشنواره  ۱۵ گروه علمی دارد و ۵۰ جایزه به برگزیدگان آن اهدا خواهد شد.

سقف جوایز و پرداخت جشنواره فارابی ۱۵۰ میلیون تومان است/ میزان جوایز جشنواره فارابی با جایزه خوارزمی یکسان شد

 « مهدی عباس‌زاده»، دبیر علمی جشنواره بین‌المللی فارابی و قائم مقام رییس دبیرخانه دایمی جشنواره فارابی با ارائه گزارشی از جشنواره فارابی  و نحوه داوری آثار، به دیباچه می‌گوید:  داوران این جشنواره در سطح کشور حضور داشتند و در حوزه کاری و اثر ارائه شده متخصص بودند. در این دوره از جشنواره سعی کردیم تا داوری‌ها به صورت عادلانه باشد و توزیع جغرافیایی را رعایت کنیم، اگر در مرحله‌ای از داوری اقناع نشدیم، به داور پنجم و ششم هم آثار را ارسال کردیم.

عباس‌زاده به بخش خارجی و بین‌الملل جشنواره فارابی اشاره کرد و گفت: در بخش خارجی  ۷۰ اثر وجود داشت که در سه قلمرو علمی ایران‌شناسی، اسلام شناسی و علم دینی در شورای بین الملل جشنواره فارابی مورد بررسی قرار گرفت. در این شورا متخصصانی حضور داشتند که با فضای بین‌المللی و جامعه علمی دنیا آشنایی کامل دارند.

وی در رابطه با جوایزه این دوره از جشنواره فارابی  گفت:  ۵۰ جایزه به افراد و برگزیدگان جشنواره فارابی اهدا می‌شود؛ این ۵۰ جایزه مجموع بخش داخلی و خارجی است. طی رایزنی با شورای سیاست‌گذاری جشنواره، رقم ریالی جوایز جشنواره با جشنواره خوارزمی یکسان شد. سقف جوایز و پرداخت جوایز جشنواره فارابی ۱۵۰ میلیون تومان است که برای بالاترین رتبه این مبلغ پرداخت می‌شود و به تناسب رتبه‌های پایین‌تر جوایز کمتری دریافت می‌کنند.

عباس‌زاده با اشاره به برگزیدگان در بخش ترجمه در جشنواره فارابی، گفت: در بخش  مترجم برتر،  سه مورد در این دوره  وجود داشت؛در این دوره فقط ترجمه از زبان‌های خارجی به فارسی مدنظر نبود و در دوره چهاردهم جشنواره فارابی  ترجمه معکوس از فارسی به خارجی را گنجاندیم که در مجموع سه جایزه اهدا می‌شود.   
  
قائم مقام رییس دبیرخانه دایمی جشنواره فارابی خاطرنشان کرد: به جهت اهمیت، علوم انسانی و اسلامی و مطالعات قرآنی به این دوره از جشنواره این بخش جدید افزوده شد که جایزه « منشور توسعه فرهنگ قرآنی در حوزه پژوهش و آموزش عالی» ۶ مورد شامل پنج کتاب و یک مجله در علوم قرآنی داشتیم که مرکز پژوهش و آموزش علوم قرآنی وزارت علوم شاخص‌هایی دارد که آثار را ارزیابی می‌کنند.

دبیر علمی جشنواره بین‌الملل فارابی با بیان اینکه در این دوره، جایزه صلح و دوستی اهدا می‌شود گفت: این جایزه به شخصیت‌هایی داده می‌شود که در حوزه صلح جهانی تقریب بین مذاهب، ادیان و گفت‌و‌گوی علمی و جهانی جزو افراد چهره هستند و کار پژوهشی و علمی انجام می‌دهند و در این بخش از یک چهره ایرانی نیز  تقدیر خواهد شد.   
  

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار