شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۹۶۴۱
تاریخ انتشار : ۲۶ : ۰۵ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۵
دیباچه: آهنگساز و نوازنده پیانوی گروه موسیقی دال از مذاکره برای برگزاری کنسرت‌های شهرستان آلبوم «گذر از اردیبهشت» خبر داد.



شایان شکرآبی، نوازنده پیانو و آهنگساز گروه دال که آلبوم تازه منتشر شده «گذر از اردیبهشت» را روی پیشخوان دارند، درباره موسیقی تلفیقی در ایران در گفت‌وگو با خبرنگار موسیقی دیباچه گفت: این درست است که ووکال و آواز ایرانی به دلیل برانگیخته کردن حس نوستالژیک ما ایرانیان یک امتیاز تلقی می‌شود اما اینطور نیست که بگوییم هر گروه یا خواننده‌ای یک آواز ایرانی را بر روی زمینه موسیقی غربی گذاشت تلفیق درستی انجام داده است. این دو گونه آنچنان باید در هم تنیده شوند که دیگر نشود آنها را از یکدیگر تمییز داد و نه اینکه هرکدام کار خودشان را بکنند.

این نوازنده درباره ادامه مسیر گروه دال بعد از آلبوم نخست خاطرنشان کرد: با وجود اینکه گروه ما پیشنهاداتی از سوی تهیه‌کنندگان داشته‌است تا گروه را مورد حمایت قرار دهند اما بنا بر دلایلی با بچه‌های گروه به این نتیجه رسیدیم که خودمان به صورت مستقل پیش برویم به نفع گروه است. به دلیل اینکه ما گروه مستقلی هستیم، پیش‌بینی آینده ما سخت‌تر از گروه‌های دیگر است.

دیباچه - گروه دال

شکرآبی افزود: با این حال اینچنین نیست که منتظر باشیم و بگوییم هرچه پیش آید خوش آید و ببینیم باد کدام طرف می‌وزد. ما 24 اردیبهشت در تهران رونمایی آلبوم داشتیم و همچنین همین برنامه را در شهر رشت هم برگزار کردیم و در حال رایزنی هستیم که در شیراز، اصفهان و دیگر شهرها هم این برنامه‌ها را داشته باشیم.

سرپرست گروه دال همچنین با اشاره به برگزاری کنسرت‌ خبر داد: ما در حال مذاکره و انجام مقدمات کار هستیم تا در شهرستان‌های مختلف کنسرت برگزار کنیم. همچنین ما یک تک‌آهنگ آماده انتشار داریم که هنوز درباره زمان دقیق و قطعی انتشار آن‌ به نتیجه نرسیده‌ایم اما ممکن است بعد از ماه رمضان منتشر شود.

آلبوم «گذر از اردیبهشت» گروه دال بلافاصله پس از انتشار به صدر فهرست پرفروش‌ترین‌های سایت بییپ‌تونز راه یافت و در دیگر مراکز فروش نیز یکی از پرفروش‌ترین‌ها معرفی شد.

اعضای گروه «دال»، امین هدایتی، خواننده، شایان شکرآبی پیانیست، آهنگساز و همخوان، غزل مهدوی شاعر و ترانه سرا، میلاد سعدی و یزدان بهمنی نوازنده سازهای کوبه‌ای، هستند. همچنین در این آلبوم سالار غفار بجویی»، داریوش آذر، مهدی کلانتری، آرش کامور، آرش آذر، مهرداد عالمی و آرین کشیشی نیز در نقش نوازنده همکاری داشته‌اند.

 

دیباچه - گروه موسیقی دال
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳