شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴  |  Saturday, 12 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۷۲۰
تاریخ انتشار : ۰۳ : ۱۵ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۵
سال 95 را با دیدن چه نمایش هایی به پایان ببریم؟
به گزارش خبرنگار تئاتر پایگاه خبری دیباچه، سال 95 به زودی تمام می شود اما تئاتر همچنان یکی از سرگرمی هنردوستان است و این افراد می توانند تا آخرین شب سال انتخاب کنند و تئاتر ببینند.


آخرین روزهای سال 95 و نمایش های روی صحنه

تئاترشهر

سالن اصلی


نمایش «ترن» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا آذرنگ با بازی امیر جعفری، مهراوه شریفی نیا، نسیم ادبی، نادر برهانی مرند، سید علی صالحی، حسین سلیمانی، بهرنگ علوی، مجید رحمتی، وحید آقاپور، علی عامل هاشمی، سیاوش جامع، آذین نظری، باران شادی پور در آن بازی می کنند. این نمایش هر روز به جز شنبه ها رأس ساعت19:30 در سالن اصلی تئاتر شهر اجرا می شود و تا دوشنبه 28 اسفند ۱۳۹۵به روی صحنه است.


سالن قشقایی

نمایش «مانوس» به نویسندگی لیلا حکمت نیا و کیوان سررشته به کارگردانی نازنین سهامی زاده که احسان بیات فر، ابراهیم عزیزی، السا فیروزآذر، احسان کرمی، صبا گرگین پور، حمیدرضا محمدی، نسرین نکیسا، نرگس نیک سیرت در آن بازی می کنند. این نمایش هر روز به جز شنبه ها رأس ساعت20:00 در سالن قشقایی تئاتر شهر اجرا می شود و تا دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵به روی صحنه است.


سالن پلاتو اجرا


نمایش «سمنو» به نویسندگی خیرالله تقیانی پور به کارگردانی سینا شفیعی با بازی سعبد دشتی، مهناز میرزاییان، عبدالرضا یعقوبی. این اثر نمایشی تا سه شنبه 10 اسفند ۱۳۹۵به روی صحنه است. هر روز به جز شنبه ها رأس ساعت ۱۹:۳۰ در سالن سایه تئاترشهر به روی صحنه می رود.

سالن سایه

نمایش «هام» به نویسندگی و کارگردانی عباس عبدالله زاده با بازی سروش طاهری، آرزو نبوت، مانلی حسین پور، حسین شفیعی، میر نادر مظلومی، حسین پورکریمی، روزبه حصاری، شادی امیری، هدیه آزاده، احمد داوی، افشین غیاثی، زهره بختیاری، مژگان حسین زاه، عرفان حق روستا. این اثر نمایشی سه‌شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ به روی صحنه است. هر روز به جز شنبه ها رأس ساعت 20:30 در سالن سایه تئاترشهر به روی صحنه می رود.


سالن قشقایی

نمایش «شلتر» به نویسندگی و کارگردانی امین میری بازی الناز اسمعیل زادگان، بهار اعتماد، سمیرا اکبری، سارا بانکی، بهنوش پات، ساناز پوردشتی، ستاره جباری، خدیجه حسانی، ساجده حمیدی و ... هر روز رأس ساعت 20:00 در سالن قشقایی به روی صحنه می رود و اجرای آن تا چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ادامه خواهد داشت.


سالن چهارسو

نمایش « دکتر استوکمان (دشمن مردم)» نوشته هنریک ایبسن به کارگردانی علی پویان با بازی ایوب آقاخانی، بهرام ابراهیمی، جلیل فرجاد، عباس شادروان، نورالدین جوادیان، کوروش زارعی، علی عبادت طلب، بابک قادری، مارال فرجاد، السا فیروز آذر، نادیا فرجی، نرگس نیک سیرت، اصغر همت. تا جمعه ۲۰ اسفند ۱۳۹۵هر روز رأس ساعت 20:00 در سالن چهارسو به روی صحنه می رود و اجرای آن تا چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ادامه خواهد داشت.


مجموعه تئاتر شهر در چهارراه ولیعصر(عج) واقع شده و علاقمندان برای رزرو بلیت می توانند با شماره های ۶۶۴۶۰۵۹۲تماس بگیرند.


تماشاخانه ایرانشهر

سالن استاد ناظر زاده کرمانی


نمایش «کابوس حضرت اشرف» به نویسندگی و کارگردانی حسین پاکدل با بازی حمیدرضا نعیمی، آرش فلاحت پیشه، بهنام شرفی، محمد صادق ملک، سوده شرحی، مهدی پاکدل، عاطفه رضوی، نیکی مظفری، صالح لواسانی، مجتبی بابایی فرد، امیرکاوه آهنین جان، کورش تهامی که تا دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ به روی صحنه است. این نمایش، هر روز به جز شنبه ها رأس ساعت 19:30اجرا می شود.



سالن استاد انتظامی


نمایش جیم جام سی به نویسندگی و کارگردانی یسنا پورسینا با بازی امین زارع، آویشن بیکایی، جاودان زرین و آرش آزاد هر روز راس ساعت 20:00 در سالن انتظامی به روی صحنه می رود و تا 24 اسفندماه به روی صحنه است.

نمایش فریدون فرمانی فرا
نویسندگی و کارگردانی حمید پاک‌نیا با بازی سینا کرمی، مهدی سفاری، سجاد باقری، آرین لطفعلیان، حمید پاک‌نیا تا 23 اسفندماه در سالن استاد انتطامی به روی صحنه است و راس ساعت 18:00 اجرا می شود.


سالن استاد سمندریان

نمایش «لیرشاه» به نویسندگی کیوان سررشته به کارگردانی محمد عاقبتی
با بازی: حسن معجونی، لیلی رشیدی، کتایون طلایی، پا
نیز برزعلی، حسین حسینیان. این نمایش هر روز رأس ساعت 18:00 در سالن استاد سمندریان به روی صحنه می رود و اجرای آن تا سه‌شنبه 23 اسفندماه ۱۳۹۵ ادامه خواهد داشت.

نمایش «خانه ای در انتهای خیابان بهار» به نویسندگی و ندا هنگامی با بازی لیندا کیانی، نازنین بیاتی، مهسا ایرج پور، شیرین اسماعیلی، معصومه رحمانی. این نمایش هر روز رأس ساعت20:00 در سالن سمندریان به روی صحنه می رود و اجرای آن تا سه‌شنبه دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ ادامه خواهد داشت.

گفتنی است تماشاخانه ایرانشهر در خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، ضلع جنوبی باغ هنر، جنب خانه هنرمندان واقع شده است.


سالن حافظ

نمایش «شعله 2» به نویسندگی و کارگردانی: ایمان افشاریان با بازی: مسعود میرطاهری، حمید رحیمی، سپهر گودرزی، محمد پویا، سیاوش میری، ‌ مهران شجاع، محمدرضاآل‌طاها، حامدب ابریشمی. این نمایش که هر روز رأس ساعت20:15 در سالن حافظ اجرا می شود و تا شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ به روی صحنه است.


سالن حافظ در خیابان حافظ، خیابان استاد شهریار، روبروی تالار وحدت واقع شده است.


تالار مولوی

سالن کوچک


نمایش «پاپا اتللو » نوشته فرزین نوبرانی به کارگردانی سحر جمالی و فرزین نوبرانی با بازی امیر فراهانی، فرزاد برهمن، شبنم اسکندری، عباس علیزاده و... این نمایش هر روز به جز شنبه ها رأس ساعت 19:00 به روی صحنه می رود و اجرای آن تا 13 اسفندماه ۱۳۹۵ ادامه خواهد داشت.

سالن بزرگ


نمایش «تعطیلات آخر هفته» به نویسندگی زین العابدین تقی پور و محمدرضا ارکان به کارگردانی محمد رضا آزاد فرد با بازی علی اکبر احمد آخوندی، زین العابدین تقی پور، سید امیر محمد احمدی، محمدرضا ارکان، مرتضی اسلامی، مسعود غزنچایی. این نمایش رأس ساعت18:00 اجرا می شود و تا جمعه ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ به روی صحنه است.

نمایش «اینا همه خوبن» به نویسندگی و کارگردان فرید یوسفى با بازی فرزاد برهمن، کسرا بنایى، پگاه زارعیان، زهرا زمانى، فاطمه سوهانى، سارا عبادى و... این نمایش راس ساعت 20:30 اجرا می شود و تا 27 اسفندماه امسال به روی صحنه است.


تالار مولوی درخیابان انقلاب، ابتدای خیابان شانزده آذر، جنب کلینیک دانشگاه تهران،واقع شده است و علاقمندان برای کسب اطلاع بیشتر می توانند با شماره ۶۶۴۱۹۸۵۰ تماس بگیرند.


تئاتر باران

نمایش «مافیا» به نویسندگی و کارگردانی افروز فروزند با بازی نگار عابدی، حمیدرضا فلاحی، علی تاجمیر، میثاق زارع، غزاله نظر، اِروین گالستیان، تنی آواکیان. این نمایش تا جمعه 13 اسفند ۱۳۹۵ به روی صحنه است و ساعت اجرای آن 21:00 است.


نمایش « برای کلاه آهنی ها» به نویسندگی و کارگردانی پژمان عبدی با بازی محمد‌علی حسینعلی پور، میثاق زارع، پژمان عبدی، مهتاب شیروانی. این اثر نمایشی تا 13 اسفندماه ۱۳۹۵ به روی صحنه است و ساعت اجرای آن 19:00 است.


تئاتر باران در خیابان فلسطین، پایین تر از خیابان انقلاب، پلاک ۲۹۲ واقع شده است و علاقمندان برای رزرو بلیت می توانند با شماره های ۶۶۱۷۶۸۲۵، ۶۶۱۷۶۸۱۲ تماس بگیرند.


تماشاخانه مشایخی

نمایش «آسگاردیا» به نویسندگی ریحانه یزدانی و محمد حسین اسلامی
به کارگردانی محمد حسین اسلامی، با
بازی محسن خامه چیان، ساجده ملاکی، مشیا مهدی زاده، فاطمه خمسه، طاها اسفندیاری، نیکو سید آقایی، عرفان امین، امین سیمیار، الهام محمدی، فرنوش آزور، پوریا سمندری. این نمایش هر روز به جز شنبه ها راس ساعت 17:00 اجرا می شود و تا 27 بهمن ماه به روی صحنه است.


تماشاخانه مشایخی در خیابان انقلاب، ضلع شمال غرب چهارراه ولیعصر، جنب داروخانه، پلاک ۱۴۷۸ واقع است و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با تلفن های ۶۶۹۷۹۴۶۸، ۶۶۹۷۹۴۷۵ تماس بگیرند.

تماشاخانه سنگلج


نمایش «میراث» نوشته بهرام بیضایی به کارگردانی اصغر خلیلی با بازی حبیب دهقان نسب، علی نیکزاد، علی محمد رادمنش، حمیدرضا کاظمی پور، لیلا حقانی، شیما جهانگیری و... این نمایش هر روز به جز شنبه ها راس ساعت 19:45 اجرا می شود و تا 12 اسفندماه امسال به روی صحنه است.

تماشاخانه سنگلج، پایین تر از میدان حسن آباد، ضلع جنوبی پارک شهر، خیابان بهشت واقع شده است.

تماشاخانه پالیز

نمایش «آخرین نامه» نویسندگی و کارگردان مهرداد کوروش‌نیا با
بازی نوید محمدزاده، میثم نوروزی، پوریا رحیمی سام. این اثر هر روز به جز شنبه ها راس ساعت 18:00 اجرا می شود و تا 27 اسفندماه به روی صحنه است.

نمایش «ریش فیدل غبغب مرکل» نویسندگی و کارگردانی امیرعلی نبویان با بازی هدایت هاشمی، سپند امیر سلیمانی، مسعود کرامتی و... این اثر هر روز به جز شنبه ها راس ساعت 19:00 اجرا می شود و تا 27 اسفندماه به روی صحنه است.


نمایش «آخرین نامه» نویسندگی و کارگردان مهرداد کوروش‌نیا با
بازی نوید محمدزاده، میثم نوروزی، پوریا رحیمی سام. این اثر هر روز به جز شنبه ها راس ساعت 18:00 اجرا می شود و تا 27 اسفندماه به روی صحنه است.

نمایش «حرف»
ه ای» نویسندگی و کارگردانی رضا کیانیان با بازی رضا کیانیان، هدایت هاشمی، بهاره رهنما، سعید ملک، آرش علینژاد، رعنا خطامی، ساغر تاجیک، حسین شریعتمداری، بهزاد حاجی حسنی. این اثر هر روز به جز شنبه ها راس ساعت 17:00و 21:00 اجرا می شود و تا جمعه 27 اسفندماه به روی صحنه است.

نمایش خدای کشتار نوشته یاسمینا رضا به کارگردانی علی سرابی با بازی مارال بنی آدم، ستاره پسیانی و نوید محمد زاده. این نمایش هر روز راس ساعت 20:00 اجرا می شود و تا 27 اسفندماه به روی صحنه است.

پردیس تئاتر پالیز، در خیابان کریمخان، خیابان عضدی جنوبی (آبان)، خیابان سپند، پلاک ۶۹ واقع شده است.


تالار وحدت

نمایش باغ آلبالو نوشته آنتوان چخوف به کارگردانی اکبر زنجانپور با بازی کریم اکبری مبارکه، مهدی میامی، پرستو گلستانی، هوشنگ قوانلو، قربان نجفی. این نمایش تا 27 اسفند ماه در تالار وحدت به روی صحنه است و ساعت اجرای آن 18:00 است.

تالار وحدت در چهارراه ولیعصر، خیابان شهریار، جنب بنیاد رودکی قرار دارد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳