دیباچه: تهیهکننده فیلمسینمایی«استرداد»، گسترش فرهنگ تجملگرایی بین برخی مدیران و فعالان فرهنگی را سبب بیتوجهی به مفاهیم کلیدی انقلاباسلامی و دفاعمقدس در آثار سینمایی بیان کرد.
به گزارش
دیباچه، محسن علیاکبری در گفتگو با روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در خصوص دلایل پرداخت ضعیف و اندک فیلمسازان به مباحث کلیدی و استراتژیک مانند حوادث انقلاباسلامی، مقاومت و دفاعمقدس عنوان کرد: هنگامی که این موضوعات تاثیرگذار و آیندهساز مورد عنایت برخی مجریان فرهنگی کشور قرار نگیرد، بر تصمیمات فیلمسازان نسبت به تولید آثار ارزشمند در این حوزه نیز تاثیر سو میگذارد.
تهیهکننده فیلمسینمایی«مریم مقدس» گفت: جوامع غربی با ترویج نگاه و سبک زندگی خویش در جامعه اسلامی به طور مدام در حال رشد فرهنگ نادرستی به نام تجملگرایی بین مردم مسلمان جهان هستند؛ معضلی که متاسفانه در میان بعضی از مردم و مسئولین ناآگاه کشور خودمان نیز وجود دارد.
علیاکبری اضافه کرد: ترویج روحیه تجملگرایی و اشرافیگری در جامعه موجب دلسردی و دوری فیلمسازان از سینمای ارزشی و در مقابل گرایش آنها به فعالیت محض در سینمای گیشه میشود.
تهیهکننده فیلم سینمایی «کتاب قانون» در انتقادی صریح، منشا اصلی کمکاری سینماگران در پرداخت به مفاهیم استراتژیک نطام جمهوری اسلامی را در بیتدبیری برخی مدیران دستگاههای فرهنگ عنوان کرد و ابراز داشت: اقدامات نادرست و سلیقهای باعث شده است آن حس مسئولیت و رسالت دینی که هنرمندان در گذشته مخصوصا در دهه 60 نسبت به ساخت آثاری در جهت بیان مفاهیم ارزشمند و کلیدی کشور بر دوش خود احساس میکردند، امروزه تبدیل به بیانگیزگی و بیمیلی در ورود به این مباحث مهم شود.
علی اکبری جشنواره فیلم مقاومت را عاملی محرک در ایجاد انگیزه و امیدواری دوباره به فیلمسازانی که مسئله و دغدغهای به نام برپایی فرهنگ انقلابی را دارند، دانست و خاطرنشان ساخت: این رویدادهای انقلابی و مردمی هم نقطه عطفی است برای فیلمسازان عرصه انقلاب در جهت نمایش هر چه بیشتر ناگفتههای انقلاباسلامی و دفاعمقدس و هم تاکیدی است بر نمایش استقامت آن دسته از مردم که با وجود فاصلههای طبقاتی بسیار همچنان در برابر نفوذ تهدیدات داخلی و خارجی دشمنان اسلام مقاومت میکنند.