شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۷۵۳۳
تاریخ انتشار : ۲۰ : ۱۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۵
دیباچه: چهره پرداز سریال مختارنامه اظهار کرد: همیشه سعی می‌کنم که سلامت خود را حفظ کنم تا شرمنده اطرافیانم نشوم و آنها را برای نگهداری از یک بیمار به زحمت نیندازم.

به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی نخستین جشنواره فیلم سلامت، عبدالله اسکندری در مورد افزایش میزان سلامت در جامعه بیان کرد: من برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری‌هایی مثل چربی خون و فشار خون و بیماری‌هایی که به نوعی به خوراک و تحرک انسان بستگی دارد، با ورزش روزانه که بیشتر پیاده‌روی است، و همچنین با تغذیه مناسب که بیشتر شامل سبزیجات است تلاش می کنم تا حدودی از این قبیل بیماری‌ها جلوگیری کنم.

وی ادامه داد: جلوگیری از بروز بعضی از بیماری‌ها در خواست و اراده انسان نیست، به عنوان مثال نمی‌توان از بروز سرطان جلوگیری کرد ولی می‌توان با رعایت اصول درست ایمنی از مبتلا شدن به آن تا حدودی پیشگیری کرد. بیشتر بیماری‌هایی که اکنون در جامعه گریبان‌گیر مردم شده است ناشی از تغذیه نامناسب و تحرک نداشتن بدن است.

این طراح برجسته چهره‌پردازی با اشاره به اینکه پرخوری و کم کردن وعده‌های غذایی می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری داشته باشد، گفت: با وجود مشغله کاری که ما داریم من تعداد وعده‌های غذایی زیادی دارم و به جای 3 وعده در روز، 5 وعده با حجم  کمتر غذا می‌خورم که فکر می‌کنم توانسته به سلامتی بدنم کمک کند.

دیباچه-عبداله اسکندری


وی اظهار کرد: علاقه چندانی به خوردن گوشت ندارم، ولی به منظور تامین پروتئین مورد نیاز بدن از گوشت استفاده می‌کنم. رژیم خاصی ندارم ولی سعی می‌کنم که غذاهای سالم و موادی را استفاده کنم که برای بدن مفید هستند و از زیان‌رسانی کمتری برخوردار باشند.

اسکندری همچنین در مورد فعالیت‌های ورزشی‌اش بیان کرد: در جوانی ورزش‌های خوبی انجام می‌دادیم و به چوگان و اسکی می‌پرداختیم اما حالا دیگر توان این نوع ورزش‌ها را ندارم. تا پایان سریال هزاردستان این ورزش‌ها را انجام می‌دادم ولی بعد از آن به دلیل فشار زیادی که داشت به همان پیاده‌روی اکتفا کردم.

وی ادامه داد: یک باشگاه چوگان در کنار کارخانه ارج بود و همیشه برای بازی چوگان به آنجا می‌رفتیم، بعد از انقلاب هم در باشگاه نوروزآباد به این ورزش می‌پرداختم.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که چرا مردم به سلامت جسمی و روحی خود اهمیت نمی‌دهند و برای رفع این مشکل چه کارهایی می‌توان انجام داد، اظهار کرد: مشکل اهمیت ندادن مردم به سلامتی باید به صورت ریشه‌ای برطرف شود، نمی‌توان از مردم خواست که به صورت خودجوش به سلامتی خود اهمیت دهند. نداشتن اطلاعات کافی و عدم فرهنگ‌سازی مناسب در زمینه مسائل مربوط به حفظ سلامت باعث بروز معضل عدم رعایت اصول حفظ سلامت در بین مردم کشور شده است.

چهره پرداز سریال امام علی (ع) با تاکید بر اینکه باید از مسئولین توقع داشت که برای آگاه‌سازی مردم بیشتر بکوشند، گفت: همیشه پیشگیری از درمان کم‌هزینه‌تر و مثمر ثمرتر بوده است و برای اینکه بتوان هر نوع بیماری را پیشگیری کرد باید با اطلاع‌رسانی درست مردم را آگاه کرد و در این زمینه باید از متخصصان سلامت در جامعه کمک گرفت.

وی ادامه داد: ذهنیت من در این سنی که قرار دارم این است که کمتر بیمار شوم و درگیر بیماری‌ها نشوم تا اطرافیانم را آزار ندهم.

اسکندری بزرگ‌ترین مشکل سلامت جوانان را نداشتن تفریح دانست و گفت: کمبود امکانات ورزشگاه‌ها، هزینه‌های زیاد برای ورزش کردن و عدم فرهنگسازی جامعه ما را به سمت نداشتن سلامت کشانده است و باعث شده که بیشتر جوانان ما از همان دوران جوانی درگیر بیماری‌های خاص می‌شوند.

وی در پایان در مورد تاثیر برگزاری جشنواره در فرهنگسازی و اشاعه فرهنگ حفظ سلامت بیان کرد: برگزاری جشنواره فقط می‌تواند یادآوری باشد، نمی‌تواند فرهنگ‌سازی کند. برگزاری جشنواره می‌تواند زمینه‌ای را فراهم کند تا از طریق هنر به مردم گوشزد کنیم که سلامتی خود را هم در نظر بگیرند. حال این گوشزد کردن می‌تواند از طریق فیلم، سریال و یا تیزرهایی باشد که به سلامت جامعه می‌پردازد.

نخستین جشنواره فیلم سلامت از 1 تا 5 شهریور به دبیری ابراهیم داروغه زاده برگزار خواهد شد.

علاقه مندان میتوانند با مراجعه به وب سایت  www.honarsalamat.com و یا کانال تلگرام    telegram.me/honarsalamat   اطلاعات بیشتری دریافت کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳