شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۹۸۱۱
تاریخ انتشار : ۲۰ : ۰۹ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۵
دیباچه:در حالی که آلبوم جدید محسن چاووشی رکوردهای دانلود غیرقانونی را جابجا کرده است، روزانه در صدها پیامک تبلیغاتی از انتشار این آلبوم و نام چاووشی سوء استفاده می‌شود.



به گزارش خبرنگار موسیقی دیباچه:پیامک‌هایی که بعد از انتشار آلبوم «امیر بی‌گزند» محسن چاووشی به صورت اسپم و تبلیغات برای 70 میلیون ایرانی ارسال می‌شود دیگر شکل افراطی و آزاردهنده‌ای به خود گرفته است و اینها در حالی اتفاق می‌افتد که آلبوم اخیر چاووشی در حال جابجا کردن رکوردهای دانلود غیر قانونی است.

اینبار موسسه‌ای که قرار است با تبلیغاتش بمبارانمان کند ادعا کرده که با مبلغ سه هزار تومان هم یک گیگ اینترنت رایگان بگیر و هم آلبوم محسن چاووشی را دانلود کن!

دیباچه-محسن چاوشی2

البته این خبر – تبلیغ ابهام هم دارد؛ از یک سو به علت اینکه آلبوم «امیر بی‌گزند» با قیمت سه هزار تومان عرضه می‌شود، مخاطب تصور می‌کند قرار است به صورت قانونی این آلبوم را تهیه کند، سه هزار تومان بپردازد و یک گیگ اینترنت هم جایزه بگیرد که اگر چنین باشد که بسیار هم نیکوست اما سوی دیگر این ابهام فاجعه‌ای بشری است؛ یعنی اینگونه باید تعبیرش کنیم که سه هزار تومان پرداخت کنید و یک گیگ اینترنت دریافت کنید و با این یک گیگ اینترنت آلبوم محسن چاووشی را خودتان زحمت کشیده دانلود کنید و البته به همراهش کیک و نوشابه یا اگر دوست نداشتید چیپس و پفک هم آفر می‌دهند.

اینگونه برخورد کردن با موسیقی و آلبوم‌هایی که منتشر می‌شوند البته مسبوق به سابقه بوده است اما یک بار برای همیشه باید به چنین دکان‌هایی که همواره برای سوء استفاده از نام و جایگاه هنرمندان به شکل دو نبش باز می‌شود پایان داد. اگر واقعا سایت‌های قانونی برای دانلود آلبوم‌های موسیقی وجود دارند، این تبلیغات از چه مراجعی به سامانه‌های مخابراتی راه پیدا می‌کنند و آیا قرار نیست مخابرات نظارتی بر روی پیامک‌های تبلیغاتی کند و محتوای آنها را که روزانه شاید برای میلیون‌ها نفر ارسال می‌شود و خود یک رسانه پر مخاطب محسوب می‌شوند، بررسی کند تا جلوی سوء استفاده‌های احتمالی را بگیرد؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳