سه‌شنبه ۰۱ فروردين ۱۴۰۲  |  Tuesday, 21 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۷۳۶۷
تاریخ انتشار : ۱۴ : ۰۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵
در پی حواشی برنامه شب گذشته «هفت» و گلایه بهروز افخمی از رضا میرکریمی، دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر به علت مصادره کارت‌های ورود به جشنواره عوامل این برنامه، سوالاتی به ذهن می رسد.

دیباچه :

ماجرا از آنجا شروع شد که برنامه سینمایی «هفت» در برنامه هر هفته خود در آیتمی ثابت و با لحن طنز به نام «هفت نما» به حواشی سینما در هفته گذشته می پردازد و در قسمت پیشین مجری این آیتم به نقد و شوخی ای نه چندان جدی ای درباره جشنواره جهانی فیلم فجر پرداخت. وی در بخشی از این آیتم به عدم حضور فیلمسازان نام آشنا و اکران فیلم های مطرح دنیا اشاره می کند و به طنز می گوید برای یافتن برخی از این کشورهای حاضر در جشنواره نیاز به اطلس جغرافیایی است.


وی همچنین در ادامه با انتقاد از پوسترهای بخش های مختلف جشنواره جهانی فجر آنها را پوسترهایی با طرح های کودکانه خطاب می کند.


دیباچه - برنامه هفت


فارس نوشت پس از این ماجرا بود که به گفته بهروز افخمی دبیرخانه جشنواره جهانی فیلم فجر از ارائه کارت های عوامل برنامه سینمایی «هفت» امتناع کرد و آن را به تماس تلفنی افخمی با میرکریمی و عذرخواهی وی ارجاع داد.


جالب آنکه بنا بر پیگیری خبرنگار فارس، این برنامه «هفت» که مورد غصب دبیر جشنواره قرار گرفته، همان «هفت»ی است که یک هفته پیش تر، مسئولین دبیرخانه جشنواره از آن تقاضای دعوت از آقای میرکریمی و حضور ایشان در برنامه را کردند و برنامه «هفت» نیز این تقاضا را پذیرفت و در کمال احترام میزبان مسئولین جشنواره برای اطلاع رسانی هرچه بهتر برنامه هایشان بود.


حال این درخواست اولیه مسئولین جشنواره برای حضور در «هفت» و این برخورد ثانویه چگونه با هم قابل جمع است، را باید از خودشان پرسید. اما سوال مهمتر این است که دبیر یک جشنواره جهانی چگونه به خود اجازه می دهد در برابر نقد یک رسانه از ورود آن به کاخ جشنواره جلوگیری کند؟ اساسا اختیارات دبیر جشنواره تا چه حد است؟ و این مسئله آیا با سیاست ادعایی جشنواره در جهانی بودن در تضاد نیست؟


رضا میرکریمی اما امروز و در واکنش به این حاشیه، آن را به یک شوخی میان خود و افخمی تشبیه کرده و گفته "معلوم شد هیچ کدام از ما ظرفیت شوخی نداریم!"

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
چاشنی دیباچه

وقتی شبکه پنج هیچ تدارکی برای ماه رمضان و عید ندارد!

۱۳:۳۳  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
پرطرفدار ترین ها