شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۷۱۰۸
تاریخ انتشار : ۰۸ : ۰۷ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۵
«استیون اسپیلبرگ» در جدیدترین پروژه سینمایی خود فیلم «ربودن ادگاردو مورتارا» را کارگردانی می‌کند.

دیباچه:

«اسپیلبرگ» که در دو سال اخیر فیلم‌های «پل جاسوس‌ها» و فیلم هنوز اکران نشده «BFG» را ساخته، قرار است پس از پایان مراحل تولید فیلم «آماده باش بازیکن شماره یک»، در اوایل سال 2017 میلادی فیلم «ربودن ادگاردو مورتارا» را به سینما بیاورد.

«مارک رایلنس»، بازیگر مطرح انگلیسی که در اسکار 2016 برای بازی در فیلم «پل جاسوس‌ها» موفق به کسب جایزه بهترین بازیگری نقش مکمل مرد شد و در فیلم «BFG» نیز بازی کرده، قرار است در فیلم «ربودن ادگاردو موتارا» نیز شخصیت اصلی را مقابل دوربین ببرد.

دیباچه-اسپیلبرگ


«ربودن ادگاردو موتارا» با فیلمنامه‌ای از «تونی کوچنر»، روایت داستان کودکی یهودی در سال 1858 در شهر بولونیای ایتالیاست که پس از به زور گرفته شدن از خانواده‌اش به صورت مخفیانه غسل تعمید می‌شود تا به عنوان یک مسیحی بزرگ ‌شود. تلاش خانواده وی برای بازگراندن فرزندشان به یک مبارزه سیاسی بزرگ میان مقامات پاپ و نیروهای دموکراسی در ایتالیا می‌شود.

به گزارش ورایتی، «رایلنس» پس از بازی در فیلم جنگی «دونکریک» ساخته جدید «کریستوفر نولان» به پروژه فیلم «اسپیلبرگ» خواهد پیوست.

«استیون اسپیلبرگ»، کارگردان سرشناس سینمای جهان که آخرین‌بار با فیلم «لینکلن» با بازی «دنیل دی لوئیس» در سال 2012 توانست نامزد جایزه اسکار شود، پیش از این در سال 1993 با فیلم «فهرست شیندلر» و در سال 1998 با فیلم «نجات سرباز رایان» دو جایزه اسکار بهترین فیلم و یک اسکار کارگردانی را از آن خود کرده است.

ایسنا نوشت: این فیلم‌ساز ثروتمند در سال ‌1993 جایزه شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز، در سال ‌1995 جایزه سزار افتخاری فرانسه، در سال ‌1987 جایزه اسکار افتخاری و در سال ‌2004 جایزه «آکی‌را کوروساوا» جشنواره توکیو را گرفت و در سال ‌2003 نام وی در تالار مشاهیر هالیوود ثبت شد.

فیلم «BGF» جدیدترین پروژه سینمایی «استیون اسپیلبرگ» به احتمال فراوان به زودی در جشنواره فیلم کن 2016 رونمایی می‌شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳