چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳  |  Wednesday, 15 January 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۵۹۰
تاریخ انتشار : ۲۸ : ۰۹ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۴
تازه‌ترین فیلم سیامک شایقی در مقام کارگردانی آماده نمایش شد.


دیباچه:


سیامک شایقی کارگردان سینما در خصوص آخرین وضعیت فیلم «ماه بر فراز زیر آب» گفت: فیلم آماده نمایش است و برای اکران درخواست پروانه نمایش دادیم.
وی در مورد زمان اکران «ماه بر فراز زیر آب» گفت: موضوع و محتوای فیلم به نحوی است که اگر شهریور و مهر اکران شود، مخاطبان بیشتری را خواهد داشت.


دیباچه-ماه بر فراز زیر آب



این کارگردان درباره حضور فیلمش در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده تا به امروز تصمیمی جهت ارائه فیلم به جشنواره بین‌المللی فیلم فجر نداریم.

در خلاصه این فیلم  آمده است: آقا محرم جنگلبان کارکشته جنگل‌های «زیرآب» مازندران، توسط قاچاقچیان چوب به شدت مجروح شده و در بیمارستان بستری است. یحیی پسر جوان آقا محرم علی‌رغم آنکه تمایلی به ادامه راه پدر نداشته آقا محرم را با خود به کلبه جنگلی می‌برد تا هم مراقبت از او را بر عهده بگیرد و هم ناگزیر مراقبت از جنگل را، اما قاچاقچیان چوب اقدامات تخریب‌شان را ادامه می‌دهند و یحیی پایداری‌اش را... .

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:در «ماه بر فراز زیرآب» که به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی سیامک شایقی ساخته شده است بازیگرانی چون لادن مستوفی، آزیتا حاجیان، فرید فرهنگ، مهسا طهماسبی، رزگار خاطری، کیوان زند، آرمان سلطان‌زاده و علی عظیمی بازی می‌کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی واترپلو آینده درخشانی دارد/ لژیونر‌ها برای حضور در تیم ملی باید توجه مربی را جلب کنند

۱۷:۰۶  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با الهه رضایی، مجری توانمند برنامه‌های کودک دهه ۶۰ و ۷۰

بچه‌های امروز، از پخش کارتن‌های گذشته هیجان زده می‌شوند

۱۳:۵۷  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی بدمینتون در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

برگزاری مسابقات بین‌المللی بدمینتون در ایران یک امتیاز ویژه است/ برای رشد، نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم

۱۳:۴۸  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با محمدرضا سرشار، ملقب به رضا رهگذر از نویسندگان، پژوهشگران و منتقدان ادبی کشور

بیشتر نویسندگان و حتی کسانی که از نسل انقلاب هستند، به یک نسبیت گرایی روی آورده اند / در فضای مجازی در حال ساخت برنامه شاهنامه خوانی هستم!

۱۷:۵۱  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
ویدئو اجرای زیبای محمد علیزاده به نام « با خدا تنهام » در برنامه «یلدای مادرانه»

بازگشت محمد علیزاده بعد از چند سال به صداوسیما

۲۲:۲۵  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک :

پتانسیل بالای نمایش عروسکی مثل «کلاه قرمزی» و «جناب خان» در حوزه سرگرمی

۲۱:۲۱  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳