دیباچه-زهرا فرود: اگرچه رادیو رسانهای با قدمت بسیار است، اما نمیتوان انکار کرد که ورود رسانههای دیداری و شنیداری جایگاه رادیو را در بین مخاطبان دستخوش تغییرات قرار نداده، البته نباید از این گفته چنین برداشتی کرد که امروز با پیشرفت تکنولوژی رادیو، این رسانه قدیمی دیگر جایگاهی در بین مردم ندارد؛ چرا که رادیو همواره کوشیده تا با ورود به گود رقابت با دیگر رسانهها، در کنارنگه داشتن مخاطبان خود نه تنها رسانهای خنثی تلقی نشود، بلکه از بین نسل جدید نیز شنوندههای بیشتری را جذب کند. در راستای تحقق این هدف علی بخشیزاده معاون صدای سازمان صداو سیما امید آفرینی و افزایش نشاط اجتماعی را لازمه تداوم، پویایی و جریان ساز بودن این رسانه میداند. در ارتباط با اعمال امید آفرینی و نشاط در برنامههای رادیویی با علی بخشیزاده معاون صدا گفت و گویی صورت گرفته که میخوانید:
علی بخشی زاده معاون صدای سازمان صداو سیما به خبرنگار دیباچه گفت: رسانه ی رادیو برای ایجاد امید آفرینی و نشاط افزایی در جامعه، نیازمند بهره گیری هر چه بیشتر از تجربیات است و در این راستا باید از آمارهای پیشرفت و موفقیت آمیز در حوزههای مختلف که بدلیل عدم پرداخت و توجه سایر رسانهها به آنها، نادیده گرفته شده اند، استفاده کند و آنها را در مسیر تولید محتوا و برنامه سازیهای خود مد خود قرار دهد.

وی افزود:منظور از استفاده نمودن از آمارهای پیشرفت و موفقیت آمیز حوزهها و عرصههای مختلف جامعه و کشور در تولید برنامه ها، همان مصور ساختن مواجهه شفاف و صادقانه دولت و مسئولان با مردم است که همیشه امید آفرین بوده و خواهد بود و از آنجا که کشور ما جوانان برومند و توانمند زیادی را در زمینههای مختلف علمی دارد، از این رو به نظرم بیان پیشرفتها در قالب برنامههای رادیویی به نوبه خود میتواند نقش بسزایی، در ترغیب بیشتر این قشر به سمت حرکت در مسیر عملکردهای موفق، به جهت پیشرو قرار دادن بیش از پیش این آب و خاک و خود کفا کردن کشور در حوزههای مختلف علمی، صنعتی و... را ایفا کند.
معاون صدا اظهار داشت: نشاط افزایی مبحثی است که در دستور کار ساخت برنامههای رادیویی قرار گرفته و این رسانه تولیدات بسیار متنوعی را در راستای تحقق نشاط افزایی و امیدافزایی تدارک دیده و به طور کل هر ۱۷ شبکه رادیویی مجهز و ممحض به تولیداتی در بستر امیدافزایی هستند و خواهند بود.
انتهای پیام/