دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴  |  Monday, 03 November 2025
کد خبر: ۵۳۸۵۹
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۰۹ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳
رئیس هیات مدیره انجمن فیلمسازان انیمیشن ایران در گفتگو با دیباچه:

انیمشین ایران نسبت به گذشته در وضعیت و جایگاه مطلوبی قرار دارد/ خطوط قرمز در حوزه کودک و نوجوان در همه جای دنیا شبیه به هم است!

روانبخش صادقی، مدرس، تهیه كننده و كارگردان و رئیس هیات مدیره انجمن فیلمسازان انیمیشن ایران در گفتگو با دیباچه اظهارداشت: تنها هنر صنعتِ رسانه‌ای كه در ایران می‌تواند، بازار‌های جهانی را به خود اختصاص دهد و در آن به رقابت بپردازد، صنعت و هنر انیمیشن است؛ زیر خطوط قرمز در حوزه كودک و نوجوان در همه جای دنیا شبیه به هم است.
مدرس، تهیه كننده و كارگردان و رئیس هیات مدیره انجمن فیلمسازان انیمیشن ایران در مورد جایگاه صنعت پویانمایی در ایران، گفت: انیمشین ایران نسبت به گذشته در وضعیت و جایگاه مطلوبی قرار دارد، ولی در مقایسه با دنیا سرعت رشد مطلوبی نداشته و حلقه مفقوده‌ای وجود دارد كه در دست مسئولان فرهنگی کشور است.

انیمشین ایران نسبت به گذشته در وضعیت و جایگاه مطلوبی قرار دارد/ خطوط قرمز در حوزه کودک و نوجوان در همه جای دنیا شبیه به هم است!

کارگردان «دزد رویاها» تاکیدکرد: هنرمندان عرصه انیمیشن عملکرد مطلوبی داشته‌اند؛ ضعف این حوزه به دلیل عدم دغدغه‌مندی مسئولان فرهنگی است. برخی تغییرات مدیریتی منجر می‌شود، حركت‌هایی كه آغاز شده بودند به درستی ادامه پیدا نکند، در حالی که آثار ایرانی با كیفیت خوبی تولید می‌شوند، ولی برای ورود به بازار‌ها مشكلاتی دارد و این مشكلات به نحوه مدیریت‌ مسئولان باز می‌گردد كه باید برای حل این مشکلات سیاست‌گذاری‌های درست به کار گرفته شود.

رئیس هیات مدیره انجمن فیلمسازان انیمیشن ایران اظهارداشت: برای توسعه هنر صنعت انیمیشن حلقه‌های مفقوده آموزش، ارتباط خارجی و مشكلاتی به لحاظ مالی و تجهیزات وجود دارد، كه اگر بنیاد ملی پویانمایی، شرایطی را ایجاد كند كه چتر حمایتی خود را روی هنرمندان فعال این عرصه بگستراند و تولیدکنندگان انیمیشن برای دریافت هزینه خود از شركت‌های خارجی كه برای آنها فعالیت می‌كنند حساب و اکانت داشته باشند، اقتصاد این صنعت بچرخد و ارزآوری به همراه داشته باشد، هنرمندان انیمیشن در این عرصه موفق خواهد بود.

کارگردان «افسانه‌های امروزی» تصریح‌کرد: باید برای تولید انیمیشن هدف‌گذاری صحیح داشته باشیم. در کشورهای دیگر برای ساخت انیمیشن‌ها با برنامه‌ریزی  چند سال زمان می‌گذارند، اما در ایران برای تولید اثر انیمیشن بلند سینمایی وقت چندانی گذاشته نمی‌شود. این در حالی است که انیمیشن در صنعت سینما می‌تواند بسیار پول‌ساز باشد.

گفتگو از  : معصومه شمسینی غیاثوند

انتهای پیام/

مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴