جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۳۲۲۸
تاریخ انتشار : ۲۵ : ۱۱ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با سرمربی تیم ملی والیبال نشسته بانوان

دیباچه - هیلدا حسینی خواه : هر جا رفته اند مدال گرفته اند و دست خالی برنگشته اند. اصلا به دست نیاوردن مدال و مقام برای آنها یک شکست مطلق است. خلاصه اینکه تیم ملی والیبال نشسته بانوان الان هم مثل همیشه نقشه ای جز مدال و سکو ندارد. نقشه پیش رو برای فتح بازی های پاراآسیایی هانگژو است. تیم ملی والیبال نشسته بانوان برای اینکه از همین الان خودش را مدعی قهرمانی در هانگژو بداند کلی سختی و مرارت پشت سر گذاشته است. لیلا بریانیان سرمربی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در گفت و گو با دیباچه از این سختی ها و البته میزان آمادگی تیم ملی در آستانه اعزام به چین می گوید:

مرارت ۴ ساله برای فتح سکو!

 شرایط تیم را چطور ارزیابی می کنید؟

ما سختی و تلاش زیادی کردیم. برای اینکه کاملا آماده باشیم هر کاری لازم بود انجام دادیم و اکنون منتظر این هستیم که ثمره زحمات خود را در هانگژو ببینیم.

چند مرحله اردو داشتید؟

در مدت چهار سال ۲۳ مرحله اردو برگزار کردیم. برگزاری این اردو‌ها مرارت بزرگی بود که البته امیدواریم با فتح سکو بسیار شیرین تمام شود. ما بسیار خوشحالیم که همواره در کار ممارست داشتیم.

و فکر می کنم مثل همیشه میخواهید مدعی باشید. اینطور نیست؟

بله دقیقا همین طور است. ما چیزی جز مدال و مقام نمی خواهیم و به کمتر از آن رضایت نمی دهیم. البته رقیبان سرسختی داریم.

این رقیبان دقیقا چه تیم هایی هستند؟

چند تیم خوب آسیا از جمله ژاپن. اما در میان رقبای ما چین چیز دیگری است. قدرتی که این تیم دارد واقعا قابل مقایسه با تیم دیگری در آسیا نیست.

در نهایت میتوانید این تیم را ببرید و قهرمان شوید؟

چین تیمی بسیار عالی است. چینی ها به پشتوانه جمعیت زیادی که دارند سرمایه انسانی آنها در ورزش هم بسیار زیاد است. تیم ملی والیبال نشسته این کشور نیز به اندازه کافی نیرو دارد. اما ما آنقدر تمرین کرده ایم و آنقدر انگیزه داریم که بتوانیم این تیم را شکست بدهیم. امیدوارم این اتفاق در نهایت بیفتد.

مرارت ۴ ساله برای فتح سکو!

بازیکنان تیم ملی را چطور انتخاب می کنید؟

از رقابت های قهرمانی کشور گزینش کردیم. البته بازیکنان مستعد زیادی را مد نظر داشتیم. تیمی از برترین ها و شایسته ترین ها ساخته ایم.

تا آنجایی که می دانیم هیچ یک از بازیکنان تیم ملی اهل تهران نیستند. با توجه به شرایط محدود جسمانی که برخی از آنها دارند جمع کردن آنها برای تشکیل تیم و اجرا کردن تمرینات سخت نبود؟

بسیار سخت است. سخت و طاقت فرسا. البته هم خودِ آنها تمایل داشتند و هم ما بسیار تلاش کردیم. این بازیکنان در شهرهای خودشان هم تمرین می کنند. خیلی خوشحالم که نهایت همکاری را با ما داشتند تا اکنون یکی از تیم های خوب و آماده باشیم. هر چه داریم حاصل تلاش آنهاست. امیدوارم آنها حق خود را در هانگژو بگیرند.

نکته دیگر این است که فکر می کنم جذب بازیکن برای والیبال نشسته باید خیلی سخت باشد.

دقیقا همین طور است. مگر از جمعیت معلولان حرکتی چند نفر به والیبال علاقه پیدا می کنند؟ اگر هم علاقه داشته باشند شاید خانواده مانع آنها شود. آنها ترجیح می دهند فرزندی که توانایی حرکتی محدودی دارد بیشتر در خانه باشد که این اشتباه است.

از لحاظ مالی این ملی پوشان حمایت می شوند؟

غیر از این هم نباید باشد. فدراسیون جانبازان و توانخواهان تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا از تمامی ورزشکاران متبوع خود حمایت کند و امکانات مناسبی را برای آنها فراهم کند. درست به دلیل همین حمایت هاست که تیم اکنون در وضعیت مناسبی به سر می برد.

علاوه بر مسائل مالی معیار دیگری که در موفقیت تیم ها نقش دارد به وضعیت روحی و روانی بازیکنان برمی گردد. روی این مسئله چقدر کار کردید؟

همیشه جز اولویت‌های ما به شمار می‌رود. ما نهایت تلاش خود را کردیم تا بهترین شرایط را برای این ملی پوشان فراهم کنیم و اکنون بسیار خوشحالیم که می‌بینیم در آستانه اعزام ۱۲ ملی پوش اعزامی تا چه اندازه خوشحال و با انگیزه هستند. با این تیم حتما سکو‌ها را فتح می‌کنیم.

گفتنی است تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران امروز (دوشنبه) در نخستین دیدار خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو با اقتدار مقابل کره‌جنوبی در سه ست پیروز شد؛ تیم کشورمان در این مسابقه با ترکیب معصومه زارعی، فاطمه جهانی، بتول خلیل‌زاده، زهرا نجاتی، فرزانه حیدری و مهری فلاحی به‌عنوان لیبرو به میدان رفت.نمایندگان کشورمان در سه ست و با کسب امتیازات ۲۵ بر ۱۰، ۲۵ بر ۱۱ و ۲۵ بر ۶ به برتری دست یافتند.تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران فردا سه‌شنبه در دومین دیدار خود مقابل مغولستان صف‌آرایی خواهد کرد.

مغولستان در نخستین بازی خود در هانگژو مقابل ژاپن مغلوب شد.

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار