پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳  |  Thursday, 25 April 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۲۷۸۲
تاریخ انتشار : ۵۴ : ۱۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
«مانی جعفرزاده» آهنگساز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد
مانی جعفرزاده از انتشار دو اثر جدید خود خبر داد.

« مانی جعفرزاده»، آهنگساز در گفت و گو با خبرنگار موسیقی دیباچه درباره کارهای جدید خود گفت: آلبوم جدیدم با عنوان «اندوه های مقدس» منتشر شده که این آلبوم در سبک تلفیقی شامل ۱۰ قطعه موسیقی است و ترانه های آن توسط محمدحسین مهدوی (م. موید) سروده شده است.
این آهنگساز در ادامه بیان کرد: همچنین « محمدرضایی راد »  دکلمه و خوانِش این آثار موسیقایی را بر عهده داشته و در این آلبوم از سازهای گیتارِکلاسیک،کنترلاس،کلارینت، ویولن سل و... استفاده شده است. همچنین نگارِ خارکن، یاسمن کوزه گر، گلنار شعاری، هادی اسماعیلی به عنوان نوازنده در این اثر همکاری کرده اند.
این نوازنده از انتشار اثر دیگری خبر داد و تاکید کرد: آلبوم دیگرم که به اجرای « کوارتت زهی » اختصاص دارد، اواخر اردیبهشت ماهِ سال جاری از سوی انتشارات ماهور منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد.
وی افزود: این پروژه با عنوان «از آباده تا تهران، از تهران تا تورنتو» شروع شد که آهنگسازان ایرانی و کانادایی آثاری درباره این دو شهر نوشتند.

همکاری آهنگسازان ایرانی و کانادایی در یک اثر/هنر می‌تواند صبر و آرامش را در مخاطب تقویت کند

« جعفرزاده »  در ادامه عنوان کرد: این اثر موسیقایی به همت مهدی رضانیا، پژوهشگر در تورنتو شروع شد و درباره تهران و تورنتو است. این آلبوم کوارتت زهی مهمی به حساب می آید که قرار است همزمان با پخش جهانی در ایران هم منتشر شود.
این نوازنده در ادامه درباره وضعیت موسیقی گفت: به طور کلی وضعیت موسیقی اصلا مناسب نیست و شرایط برای همه هنرمندان پیچیده شده است. متاسفانه موسیقی با اینکه در کشور ما قدمت چندین هزار ساله دارد، ولی اصلا به این هنر توجهی نمی شود و بسیاری از مخاطبان فقط موسیقی پاپ را می شناسند.
این آهنگساز خاطرنشان کرد: شرایط برای فعالیت هنرمندان باید فراهم شود، در غیر این صورت چیزی از موسیقی باقی نمی ماند. بسیاری از هنرمندان موسیقی جدی سازهای خود را فروخته اند و مجبور شدند شغل دیگری انتخاب کنند.
مانی جعفرزاده در ادامه افزود: مسئولین و نهادهای دولتی اصلا به این موضوع توجه نمی کنند که موسیقی درست را باید به گوش مخاطبان برسانیم و جوانان را با موسیقی جدی آشنا کنیم. همچنین صدا و سیما هیچ وقت برنامه اساسی برای هنر موسیقی نداشته است و به همین دلیل هر اثری را منتشر می کنند در صورتیکه باید نظارت کافی بر انتشار آثار وجود داشته باشد.
وی در پایان گفت: باید در نظر داشته باشیم که شرایط فرهنگ و هنر تحت تاثیر شرایط موجود جامعه است و به کمک هنر می توانیم آرامش را به مردم برگردانیم؛ چون هنر با روح انسان سر و کار دارد و در بیشتر مواقع می تواند صبر و آرامش را در مخاطب تقویت کند.

گفت و گو از : غزاله سعادتی

برچسب ها: موسیقی کلاسیک
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
به بهانه پخش سریال "نون خ"، دیباچه بررسی کرد

آیا احیای طنز‌های تلویزیونی، تضمینی بر بازگشت مخاطب به سمت صداوسیماست؟

۱۷:۲۰  -  ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
مسئول کمیته رتبه‌بندی مرشدان فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در گفتگو با دیباچه:

ورزش زورخانه ای باید به المپیک راه پیدا کند/ هزاران سال است ورزش باستانی از موسیقی و آوای حماسی بهره می‌برد

۱۷:۵۴  -  ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در گفت‌وگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی در گروه مرگ قرار دارد/ بازی با تیم‌های اروپایی محک خوبی است

۱۸:۱۷  -  ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
یک کارشناس فوتسال در گفت ‌و‌ گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

ایران تیم بهتری نسبت به رقبای آسیایی دارد/باید به تصمیم شمسایی احترام بگذاریم

۱۱:۲۹  -  ۲۵ فروردين ۱۴۰۳
ادبیات عجیب ژیلا صادقی!

جنجال خانم مجری بعد از درگذشت رضا داوودنژاد چه بود؟

۱۲:۲۹  -  ۱۵ فروردين ۱۴۰۳