چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲  |  Wednesday, 06 December 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۴۹۴
تاریخ انتشار : ۳۹ : ۱۱ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱

به گزارش دیباچه،سینمای ایران سالهاست که درسایه مدیریت مَردسالاری به مسیر خود ادامه می دهد و همواره جای خالی زنان سینماگر در مدیریت کلان سینما خالی بود.امروز در یک اتفاق قابل تحسین،روابط عمومی خانه سینما اعلام کرد که مرضیه برومند،کارگردان خوشنام سینمای کشورمان که در زمینه بازیگری نیز کارنامه قابل دفاعی دارد،بعنوان مدیرعامل خانه سینما انتخاب شده است . 

مرضیه برومند مدیرعامل خانه سینما شد / پایان حمله منتقدان به مدیریت خانه سینما؟

در خبری که روابط عمومی خانه سینما اعلام کرده آمده است : " هیات مدیره خانه سینمای ایران به نمایندگی از جامعه اصناف سینمایی با ابراز خشنودی از پذیرش این پیشنهاد از سو‌ی خانم مرضیه برومند،امیدوار است این انتخاب زمینه ی بهبود وضعیت جامعه سینماگران ایران را فراهم سازد."

در ماه های اخیر حملات تندی از سوی برخی از تهیه کنندگان سینمای ایران از جمله محمدحسین فرحبخش به وضعیت خانه سینما و مدیریت آن شده بود و باید دید با انتخاب مرضیه برومند،این منتقدان چه واکنشی از خود نشان می دهند.

باتوجه به سابقه مرضیه برومند در عرصه فیلمسازی و نظرات صریح او در مسائل حوزه سینما و همچنین مقبولیت این هنرمند در بین صنوف سینمایی،بنظر میرسد انتخاب او در سمت مدیرعاملی خانه سینما بتواند باعث رفع مشکلات صنوف سینمایی از جمله وضعیت معیشتی آنان شود. 

گفتنی است مرضیه برومند لیسانس هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دارد؛او از معدود فیلمسازانی است که توانسته در حوزه بازیگری،صداپیشگی و عروسک گردانی آثار بیادماندنی ای از خود به جای بگذارد؛مدرسه موش ها،آرایشگاه زیبا،خونه مادربزرگه،قصه های تا به تا،از جمله کارهای برجسته مرضیه برومند به شمار می رود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
یک موزیسین ایرانی مطرح کرد؛

دانشگاه های موسیقی از اساتید حرفه ای خالی شده اند!

۱۷:۴۱  -  ۰۷ آذر ۱۴۰۲
دونده تیم ملی دو و میدانی نابینایان و کم بینایان کشور در گفتگو با دیباچه:

ورزشکاران پارالمپیک باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرند/سطح مسابقات پاراآسیایی بسیار فراتر از دوره قبل بود

۱۷:۳۱  -  ۰۷ آذر ۱۴۰۲
مرگ پشت مرگ؛ هنرمندانی که یکی پس از دیگری از میان ما می روند

پروانه معصومی، بازیگر آثار ماندگاری چون، «کلاغ»، «غریبه و مه»، «رگبار»، «ناخدا خورشید» درگذشت!

۱۴:۴۶  -  ۰۶ آذر ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با مدیر اجرایی میز ملی گردشگری عشایر

میز ملی گردشگری عشایر می‌تواند اقتصاد را وارد زندگی  عشایر کند!

۱۶:۵۷  -  ۰۴ آذر ۱۴۰۲
تیرانداز المپیکی ایران در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

خوشحالم که قرار است کنار بهترین‌های جهان تیر بزنم/ فکر نمی‌کردم روزی نفر دوم جهان شوم!

۱۱:۰۲  -  ۰۴ آذر ۱۴۰۲
پربازدیدها
آخرین اخبار