شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴  |  Saturday, 18 October 2025
کد خبر: ۵۱۹۲۷
تاریخ انتشار : ۱۸ : ۱۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۱
گفت و گو دیباچه با رکابزن ملی پوش کشورمان

برای شرکت در مسابقات از باشگاه سپاهان قرض گرفتم! / به دنبال این نیستیم که مسئولان برای ما سنگِ تمام بگذارند

مسابقات دوچرخه سواری پیست قهرمانی آسیا به میزبانی کشور هند با کسب شش مدال رنگارنگ برای ملی پوشان کشورمان در حالی به پایان رسید که محمد گنج خانلو، با کسب دو مدال برنز در ماده‌های اسکرچ و اومینوم نتایج تاریخی را برای کاروان دوچرخه سواری ایران رقم زد.
محمد گنج خانلو، رکابزن ملی پوش کشورمان در واکنش به نتایج به دست آمده به خبرنگار ورزشی «دیباچه» گفت: خیلی خوشحالم که موفق شدم ابتدا دو مدال خوشرنگ را در این مسابقات برای کاروان دوچرخه سواری ایران به دست بیاورم و همچنین بسیار خرسندم که بعد از سالها یکی از این مدالها در ماده ای به دست آمده سالها بود علی رغم تلاش بسیارمان موفق به تحقق این هدف نمی شدیم. اومینوم یکی از ماده هایی است که هم در بازیهای آسیایی حضور دارد و هم در بازیهای المپیک؛ دوره قبل در بازیهای آسیایی جاکارتا خیلی سعی کردم به مدال برسم اما نتیجه نگرفتم و با اختلاف چهار امتیاز،نفر چهارم شدم. آن زمان هم خیلی به مدال نزدیک بودم ،اما هر چه بود قسمت نبودم. خوشحالم که بالاخره بعد از این چند سال این امر حالا محقق شده است.

برای شرکت در مسابقات از باشگاه سپاهان قرض گرفتم! / به دنبال این نیستیم که مسئولان برای ما سنگِ تمام بگذارند
وی با اشاره به سطح کیفی رقابتها ادامه داد: آخرین دوره ای که مسابقات قهرمانی آسیا برگزار شد مربوط به زمان قبل کرونا بود؛ یعنی سال 2019 آخرین دوره این مسابقات را شرکت کرده بودیم. بنابراین بعد از این چند سال غیبت تقریبا همه آمده بودن و اتفاقا همه هم دنبال موفقیت و مدال بودند. فقط دو کشور چین و هنگ کنگ در مسابقات حضور نداشتند که با این حال باز مسابقات از نظر فنی سطح کیفی خوبی داشت.
گنج خانلو در مورد روند آماده سازی خود قبل از حضور در مسابقات اینگونه توضیح داد: خوشبختانه این دوره وضعیت خیلی مطلوبی داشتم. هم تمرینات خوبی را سپری کرده بودم و هم به هر صورت گذر زمان کمی تجربه ام را هم بالا برده بود. علاوه بر این موارد در ایران هم مسابقات یک روزه زیادی داشتیم که قطعا بی اثر در روند آماده سازی ما نبود.

رکابزن تیم ملی ایران در پاسخ به این سوال که آیا از قبل هم به کسب دو مدال در قهرمانی آسیا فکر کرده بودی؟ گفت: به مدال که فکر می کردم؛ مخصوصا در ماده اسکرچ ؛با خودم می گفتم اینجا دیگر انتهای همه چیز است، اگر مدال نگیرم نمی شود. حتی تصور خودم مدال نقره بود اما واقعیت به مدال اومینوم اصلا فکر نکرده بودم ،ولی خوشبختانه این اتفاق برایم رخ داد.
گنج خانلو درباره اینکه آیا شانس کسب سهمیه المپیک پاریس را دارد یا خیر؟ اظهار داشت: من هیچ چیز نمی توانم بگویم چون باید به مسابقات اعزام شویم، اگر نشد بیایند و بگویند که نتواستند. رقبای ما در سال شاید در 20 رویداد شرکت می کنند اما فقط در یکی موفقیت به دست می آورند ولی ما فقط در یک رویداد شرکت می کنیم همانجا هم مدال می گیریم. اما نمی توانم در مورد آینده، آن هم  وقتی هنوز برنامه ریزی برای حضور در مسابقات نشده صحبت کنم.

برای شرکت در مسابقات از باشگاه سپاهان قرض گرفتم! / به دنبال این نیستیم که مسئولان برای ما سنگِ تمام بگذارند
دارنده مدال برنز آسیا در پایان خاطر نشان کرد: برای من به عنوان یک ورزشکار حضور در مسابقات مهم است. این رقابتها پایان یافت و حالا به فکر بازیهای کشورهای اسلامی هستم که فدراسیون تاکید دارد مسابقات مهمی است؛ پس برای من هم درخشش در این رویداد اهمیت دارد. از شرایط موجود راضی هستم چون اولویتم شرکت در مسابقات است تا به امروز محقق شده، ولی بحث تجهیزات هنوز هم پابرجاست که امید می رود برای آینده بهتر شود. برای همین مسابقات اخیر من برخی از تجهیزاتم را از باشگاه سپاهان قرض کردم. باور کنید ما از مسئولین فقط حمایت حداقل‌ها را می خواهیم به دنبال این نیستیم که برای ما سنگ تمام بگذارند.


انتهای پیام//

گفت و گو از : فریبا جلیل خانی

مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴