پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 18 September 2025
کد خبر: ۵۰۷۰۳
تاریخ انتشار : ۰۵ : ۱۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰
پدر اقامتگاه‌های بومگردی ایران در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد :

مسئولان وزارت گردشگری در عمل حمایتی از ما نکرده‌اند | مسئولان در پاسخ به سؤالات ما می‌گویند بانک‌ها سلیقه‌ای عمل می‌کنند!

مازیار آل داوود پدر اقامتگاه‌های بومگردی ایران وضعیت فعلی اقامتگاه‌های بومگردی را چنین تشریح کرد: اگرچه این روزها و پس از واکسینه شدن برخی از افراد جامعه محدودیت‌های سفر تا حدودی کمتر شده است اما با توجه به گرمای بیش از اندازه هوا ،مردم تمایل کمتری به سفر دارند.از طرف دیگر اکثر صاحبان اقامتگاه‌های بومگردی جوان هستند و هنوز به سنی نرسیده‌اند که برای واکسینه شدن مجاز باشند .در هر صورت تا اکثر مردم جامعه واکسینه نشوند ،سفر پر خطر است.

او در خصوص میزان موفقیت وزارت میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی در جبران خسارت‌های سرمایه‌گذاران اقامتگاه‌های بومگردی به خبرنگار پایگاه خبری دیباچه گفت :اگرچه بارها و بارها نامه‌هایی از طرف مسئولان به ما رسیده که برمبنای آن ادعا شده برنامه‌های حمایتی از ما در نظر گرفته شده است اما مسئولان وزارت میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی هنوز در عمل حمایتی از ما نکرده‌اند حتی برخی از سرمایه‌گذاران اقامتگاه‌های گردشگری در امهال وام‌های خود به مشکل خورده‌اند البته براساس شنیده‌ها ، در برخی از استان‌ها به صاحبان اقامتگاه‌ها وام داده‌اند اما امهال آن دردی بر دردهای دیگر این فعالان صنعت گردشگری می‌افزاید.

مسئولان وزارت گردشگری در عمل حمایتی از ما نکرده‌اند  | مسئولان در پاسخ به سؤالات ما می‌گویند بانک‌ها سلیقه‌ای عمل می‌کنند!

پدر اقامتگاه‌های بومگردی ایران افزود :ما بارها به وزیر میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی و معاون او اعلام کرده‌ایم که در برخی از استان‌ها به برخی از سرمایه‌گذاران اقامتگاه‌های بو‌مگردی فشار می‌آورند که هر چه زودتر اقساط وام‌هایشان را بازپرداخت کنند .آنها می‌گویند که این موارد را به صورت موردی به ما گزارش کنید اما این موضوع چیزی نیست که بتوان موردی آن را بررسی و حل کرد .اگر قانونی وجود دارد ،آن قانون باید برای همه صدق کند البته مسئولان در پاسخ به سؤالات ما می‌گویند بانک‌ها سلیقه‌ای عمل می‌کنند.

آل داوود گفت:از مسئولان امر انتظار داریم همانگونه که روزی برای تبلیغات از ظرفیت اقامتگاه‌های بومگردی استفاده می‌کردند ،امروز نیز به وضعیت سرمایه‌گذاران و صاحبان این اقامتگاه‌ها رسیدگی کنند زیرا صنعت گردشگری بیشترین ضربه را از همه‌گیری کرونا خورده است و فعالان این صنعت با توجه به ماهیت کارشان توانایی چندانی برای تداوم فعالیت حرفه‌ای خودشان ندارند بنابراین برخی از صاحبان اقامتگاه‌های بومگردی برای حل مشکلات اقتصادی خود مجبور به فروش اقامتگاه‌هایشان شدند .این در صورتی است که راه‌اندازی این اقامتگاه‌ها یکی از مصادیق کارآفرینی در عرصه گردشگری بود.

او خبر داد:تا جایی که من می‌دانم 6یا 7درصد صاحبان اقامتگاه‌های بومگردی  قصد دارند اقامتگاه‌هایشان را بفروشند و به طور حتم با تداوم شرایط فعلی تعداد آنها افزایش پیدا خواهد کرد.تقریبا 90 درصد صاحبان اقامتگاه‌ها از همه‌گیری کرونا متضرر شده‌اند.

گفت و گو از : نسرین خدایاری 

مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴