شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۰۵۴۷
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۳ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

جشنواره فیلم کن برای جبران غیبت سال گذشته، چه در چنته دارد؟ در سالی که تولیدات سینمایی به حداقل رسیده، دست به دامن کدام فیلمسازان نامدار خواهد شد.

به گزارش دیباچه ، تابستان امسال جشنواره فیلم کن، مهمترین رویداد سینمایی جهان، برگزار خواهد شد. کن از جمله جشنواره‌هایی بود که با آغاز همه‌گیری کرونا تعطیل شد و حالا پس از یک دوره غیبت احتمالا حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

کدام فیلم‌ها به کن می‌روند و کدام چهره‌ها؟

چه خبر از فستیوال کن؟ « قهرمان » اصغر فرهادی به کن می رود !

تا اینجای کار مشخص است که در افتتاحیه کن فیلمی از لوییس کاراکس با عنوان «آنت» روی پرده خواهد رفت. درامی با بازی ستاره‌هایی چون آدام درایور و ماریون کوتیار انتخابی خوب برای شروعی طوفانی است.

گرچه هنوز به صورت رسمی فهرست فیلم‌های حاضر در کن منتشر نشده است اما فیلم «گزارش فرانسوی» ساخته وس اندرسون از گزینه‌های قطعی حضور در این دوره از جشنواره است. در این کمدی‌ درام پرستاره فرانسیس مک‌دورمند،لئا سیدو، تیموتی شلمی و بنتسیو دل‌تورو،  نقش‌آفرینی کرده‌اند.

«رقابت رسمی» با بازی پنه‌لوپه کروز و آنتونیو باندراس دیگر فیلمی است که به احتمال قریب به یقین به کن می‌رود. این اثر کمدی ساخته گاستون دوپرات و ماریانو کوهن، دو فیلمساز آرژانتینی است.

در این میان فیلم‌هایی که سال گذشته سودای حضور در کن را داشتند و تا امروز روی پرده‌ای نرفته‌اند نیز از گزینه‌های مطرح هستند. «سه طبقه» اثر نانی مورتی یکی از این فیلم‌ها است.

روبن استلوند با فیلم‌ جدیدش «مثلث ناراحتی» هم احتمالا کن را به عنوان سکوی پرتاب انتخاب کرده‌ است.

ژاک اودیار هم فیلم «پاریس، منطقه ۱۳» را دارد که اقتباسی از رمان «کشتن و مردن» است.

اصغر فرهادی هم به کن می‌رود؟

اصغر فرهادی فیلمساز برنده ۲ جایزه اسکار، برای نخستین نمایش چند فیلم اخیرش جشنواره کن را انتخاب کرده است و این‌بار هم انتظار می‌رود که با «قهرمان» پا به این میدان بگذارد.

مثل همیشه کسی چیزی از داستان فیلم نمی‌داند اما می‌دانیم که چهره‌هایی چون امیر جدیدی و محسن تنابنده در آن جلوی دوربین رفته‌اند.

زمان اعلام رسمی فیلم‌های جشنواره

برای پی بردن به فهرست رسمی فیلم‌های جشنواره کن باید تا روز پنجشنبه ششم خرداد (۲۷ می) صبر کرد. آن‌طور که امانوئل مکرون وعده داده است، در نیمه‌های ماه‌ می در برخی اماکن فرهنگی به روی مردم باز خواهد شد و مسئولان کن نیز با امیدواری به بهبود شرایط امیدوار هستند که این بار جشنواره‌ را با شکوه هر چه تمام‌تر برگزار کنند.

این امیدواری بر موضوعات بسیاری از جمله سرعت واکسن زدن در فرانسه استوار است. بر اساس آماری که بلومبرگ منتشر کرده است، تا ۲۲ آوریل چیزی حدود ۲۰ درصد جمعیت این کشور حداقل یک دوز از واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

در این دوره از جشنواره فیلم کن اسپایک لی ریاست هیات داوری را برعهده دارد.

منبع:‌ ورایتی / ۲۳ آوریل به نقل از خبرآنلاین

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳