دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲  |  Monday, 27 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۴۸۶۴۲
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۱۸ - ۳۰ تير ۱۳۹۷
کاظم هژیرآزاد بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون داستان و خاطره عکس یادگاری قدیمی با اصغر فرهادی که یادآور خاطرات بسیاری است را اینطور شرح داد: «داشتم از سر بیکاری آلبومو ورق می‌زدم رسیدم به این عکس، اواخر دهه هفتاد یا اوایل هشتاد بود. این اصغر آقای اسکاری، افتخار ملت ایران، زمانی هم که سریال‌های کوچیک کار می‌کرد، یکه بی نظیر بود. با بقیه فرق مشخص داشت. مینی سریالی بود به اسم «چشم به راه» ظهرها پخش می‌شد. مهناج نجومی هم کارگردان فنی‌اش بود. 

وای چه قدرتی داشت این مهتاج، مثل یک شیر بود، آدم ازش می‌ترسید. کنسه‌های خوبی می‌داد. کنار اصغری که وامیستاد اصغر برای دیدنش باید سرشو بلند می‌کرد، هجوم که می‌آورد اصغر خودشو جمع می‌کرد. 

داستان سریال این طوری بود که همه خانوما داشتند میزاییدن می‌آمدن به زایشگاه، هر کدوم از زائوها یک مساله و مشکلی داشتند. من و خانومم زویا امامی سه چهارتا اپیزودشو کار کردیم. اون موقع اصغر آقا به این بزرگی نشده بود. 

این عکس زیر خاکی را داشتم گذاشتم البته اصغر آقا که دیگه اسکاری شده، منو نمی شناسه. البته حق هم داره توقعی نمیشه داشت، تو اون سریال خیلی‌ها بازی می‌کردند، یکی دوتا مرحوم شدن مگه میشه همه شونو به کار دعوت کرد. این عکس و فقط برای این گذاشتم که این هنرمند بزرگ می‌تونه الگوی خیلی از جونای امروز باشه، دوستش دارم و کارشو قبول دارم.»

عکسی دیده نشده از اصغر فرهادی پشت صحنه یک سریال قدیمی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
یوسف کرمی، در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

برای پس گرفتن قهرمانی جهان باید صبور باشیم/ تکواندو در کشور پاکستان خیلی غریب است

۱۶:۲۴  -  ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱