جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴  |  Friday, 24 October 2025
کد خبر: ۴۷۶۰۶
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۷ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۶
گفتگو با کارگردان فیلم «اورسن ولز صحبت می کند» درباره تقلیل اکران های فیلمش

نیما قلی زادگان: کم شدن اکران های فیلمم ربطی به اختلافات اسعدیان با علم الهدی ندارد

مستند«اورسن ولز صحبت می‌کند»به کارگردانی نیما قلی‌زادگان از امروز 25 شهریورماه در سینمای «هنر و تجربه» اکران می‌شود؛ اما تعداد اکران های آن کمتر از دیگر فیلمهای این گروه سینمایی است. نیما قلی زادگان در اینباره توضیح داد.

فیلم «اورسن ولز صحبت می کند»، مستندی درباره کارگردان «همشهری کین» است که نیما قلی زادگان کارگردان آن است.

نسخه نهایی و کامل این فیلم برای اولین بار سال گذشته در سالن «سینماحقیقت» مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی روی پرده رفت و حال قرار است از امروز، 25 شهریورماه در گروه سینمایی «هنر و تجربه» به روی پرده سینماها برود و این در حالی است که به گفته کارگردان ممکن است تعداد اکران های این فیلم از یک چهارم هم کمتر باشد.

نیما قلی زادگان: کم شدن اکران های فیلمم ربطی به اختلافات اسعدیان با علم الهدی ندارد

نیما قلی زادگان درباره تقلیل اکران های فیلمش به خبرنگار سینمایی دیباچه، گفت: دلیل این اتفاق تعداد زیاد فیلمهای متقاضی اکران است و اگر منطقی نگاه کنم به فیلمسازان دیگر نیز حق می دهم که فیلمشان در سینمای «هنر و تجربه» اکران شود و البته اینکه به نظرم تمرکز سینمای «هنر و تجربه» بر روی آثار سینمایی  است و فیلمهای مستند در مرتبه بعدی قرار دارند.

قلی زادگان درباره تعداد دقیق اکران های فیلمش نیز گفت: باید دید میزان استقبال مخاطبان از فیلم چقدر است زیرا این موضوع بر تعداد اکران های فیلم تأثیر دارد؛ اما با توجه به ترافیک کاری و تعداد زیاد متقاضیان بعید می دانم چنین اتفاقی بیفتد.

نیما قلی زادگان ادامه داد: طبق صحبت هایی که با مسئولان سینمای «هنر و تجربه» داشته ام شاید اکران فیلم «اورسن ولز صحبت می کند» تا یکسال ادامه پیدا کند اما در دوره های کوتاه مدت به روی پرده خواهد رفت.

نیما قلی زادگان: کم شدن اکران های فیلمم ربطی به اختلافات اسعدیان با علم الهدی ندارد

نیما قلی زادگان درباره شنیده هایی مبنی بر اینکه که نریشن خوانی همایون اسعدیان تحت تأثیر اختلاف قبلی او با با امیرحسین علم الهدی، مدیر گروه سینمایی «هنر و تجربه» یکی از دلایل کم شدن اکران های فیلمش است، گفت: این موضوع هیچ ربطی به ماجرای کم شدن اکران ها ندارد زیرا مستند ـاورسن ولز صحبت می کند» در همان زمان که سینمای «هنر و تجربه» در حال شکل گیری بود، پس از پروسه ای 3 ساله تولید شد؛ در نتیجه تعداد اکران های فیلم ربطی به اختلافات موجود ندارد و تنها دلیل آن تعداد زیاد فیلمهاست.

گفتنی است فیلم «اورسون ولز صحبت می‌کند» درباره کارگردان شهیر آمریکایی و خالق «همشهری کین» ساخته شده و یک شناخت تازه از این چهره را به مخاطبانش ارائه می‌دهد.

از دیگر عوامل این مستند می توان به تدوین: سیاوش کرد جان، نیما قلی‌زادگان، بابک حیدری، صداگذاری: ایرج شهزادی، تهیه‌کننده:نیما قلی‌زادگان و مهدی لطیفی اشاره کرد.

اکران فیلم سینمایی «اورسون ولز صحبت می‌کند» ساخته نیما قلی‌زادگان امروز شنبه 25 شهریور، آغاز و مراسم افتتاحیه با حضور جمعی از سینماگران امشب ساعت 20:00 در باغ فردوس برگزار می‌شود.


مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴