پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴  |  Thursday, 05 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۳۲۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ : ۱۰ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۵
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون پایگاه خبری دیباچه، با توجه به این که خبر تولید کلاه قرمزی بعد از دو سال دلگرمی در بین مردم برای دیدن عروسک های محبوبشان ایجاد کرد اما باز هم نشد!

کلاه قرمزی سال یک هزار وسیصد و نود و چند پخش می شود!

پس از اینکه دغدغه انتخاب عروسک گردان برای شخصیت اصلی برنامه به پایان رسید، ناگهان خبر توقف تولید به علت مسائل مالی در رسانه و بین مردم ناراحتی ایجاد کرد که چرا و به چه دلیل؟! که حمید مدرسی در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: ما امسال می‌خواستیم «کلاه‌ قرمزی» را تولید کنیم اما نه اسپانسر داشتیم و نه شبکه بدهی‌های ما را برگرداند و الان هم با کمبود بودجه مواجه شده‌ایم، کار ما به دلیل بی‌پولی از هفته پیش متوقف شده است و من از طرفی می‌بینم که سازمان صدا و سیما، این مجموعه را در کنداکتور قرار داده و درباره آن اطلاع‌رسانی کرده اما وقتی درباره این بدهی‌ها با شبکه جلسه می‌گذاریم، مساله را به بالا ارجاع می‌دهند.

تهیه‌کننده مجموعه «کلاه قرمزی» بیان کرد: سازمان از سه سال پیش به ما بدهی دارد و برای مجموعه‌ای که قرار شد امسال تولید کنیم، تنها یک قسط به ما پرداخت شده است در حالی که گروه ما امسال از ۵۰ تا ۶۰ نفر به حدود ۱۰۰ نفر رسیده و بسیار گسترده شده است.
مدرسی با اشاره به ویژگی‌های مجموعه «کلاه قرمزی» در سال ۹۶ توضیح داد: این مجموعه امسال بسیار جالب‌تر شده، دکور ما دو برابر شده و می‌تواند پربیننده‌ترین برنامه تلویزیون باشد. ما از چند ماه پیش با جدیت کار را شروع کردیم و آیتم‌های ۱۳ قسمت مجموعه به طور ناقص تولید شده، اما مساله این است که شبکه برای مناسبت‌های سال هم از ما کار می‌خواهد ولی ما بودجه لازم را برای تکمیل کار نداریم.
وی در پایان گفت: متأسفانه ما زمان را هم از دست دادیم، پروژه قرار بود مشارکتی باشد، اما نه ما توانستیم این مشارکت را فراهم کنیم و نه خود سازمان. تلویزیون هم شاید تقصیر نداشته باشد و اکنون در بی‌پولی قرار دارد، اما ما و گروه این کار واقعاً نمی‌دانیم چگونه باید مساله را رفع کنیم.
مجموعه «کلاه قرمزی» سال گذشته نیز به دلیل داشتن طلب از شبکه و سازمان صدا و سیما به تولید نرسید.
 
 اما پس از چند روز مسئولین شبکه دو اعلام کردند برنامه کلاه قرمزی طبق ساعت اعلام شده پخش می شود که حمید مدرسی با انتشار مطلبی براین موضوع تاکید کرد که، این مجموعه هنوز هم در دوران توقف خود به سر می برد. و  مسئولین شبکه دو قصد پخش گلچین سال های قبل کلاه قرمزی را دارند .
که مسئوین مربوطه شبکه دو نیز این بار به صراحت اظهار کرد: ما در شبکه دو تمام تلاش‌مان را کرده‌ایم تا مجموعه جدید «کلاه قرمزی» در نوروز ۹۶ تقدیم طیف گسترده علاقه‌مندان و مخاطبان مشتاق این برنامه شود؛ لکن با کمال تاسف، زیاده خواهی‌های بی وقفه عوامل تولید آن که طی سالیان به یک عادت تبدیل شده، مانع از این است و می‌رود که این فرصت از ما و مخاطبان شبکه دریغ شود .

جعفری جلوه گفت: تاسف‌آورتر اینکه تهیه‌کننده این پروژه در یک فضاسازی رسانه‌ای یک‌سویه و ناصواب کوشیده است وانمود کند که سازمان صداوسیما درها را روی او بسته است و حاضر به تامین هزینه‌های مالی مجموعه نیست؛ این در حالی است که بنده در جلسات مکرر با ایشان به نمایندگی از سازمان و با اختیاراتی که ریاست محترم رسانه ملی و نیز معاونت محترم سیما به اینجانب تفویض کرده‌اند، با وجود محقق نشدن منابع مالی لازم وعده داده شده از طرف تهیه‌کننده، به ایشان اعلام کرده‌ام که سازمان برنامه در حال تولید «کلاه قرمزی» را با بهترین قیمت خریدار است؛ این یعنی حتی پنجاه درصد فراتر از مجموعه هزینه مالی «کلاه قرمزی».مدیر شبکه دو سیما با انتقاد از طرح برخی مسائل از سوی تهیه‌کننده مجموعه «کلاه قرمزی»گفت: لکن حتی این همه همراهی و توجه نیز افاقه نکرده است و ایشان با طرح مطالبات رنگ به رنگ و این بار اصرار بر نقض مقررات و قوانین مالی و معاملاتی لازم‌الاجرا صداوسیما، توقع تن دادن به رویه‌ای غیرقانونی دارد؛ یعنی دریافت مستقیم برخی منابع حاصل از اسپانسرها از سوی ایشان، بدون واریزی به خزانه و طی شدن مراحل قانونی و پرداخت هزینه‌های تولید از طرف سازمان صداوسیما .
جعفری جلوه خاطرنشان کرد: به هر حال عهد ما با مخاطبان شبکه دو پابرجاست و امید است به بهترین شکل ممکن محقق شود،
 تا اینکه تهیه کننده این برنامه از به توافق نرسیدن با مدیران تلویزیون برای پخش نوروزی این مجموعه پس از برگزاری جلسه‌ای مشترک خبر داد که شبکه ماهواره ای جم نیز بی نصیب نماند و شیطنت هایی کرد.
اما شاید موضوع مهمی که این روزها ذهن مردم را درگیر است این باشد که آیا مسئولین برنامه به مردم بی توجه هستند؟ یا مسئولین علاقه مردم را نادیده می گیرند و به آنها توجه نمی کنند؟
و اما به نظر شما بالاخره کلاه قرمزی نیز به «جم» سفر می کند؟ مسئولین تسویه حساب می کنند یا اینکه سازندگان کوتاه می آیند؟
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
افشین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۳۰
0
0
جناب آقای جعفری جلوه
این برخورد با برنامه سازان درست نیست
چرا ستاره محبوب مردم را از تلویزیون راندید؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳