دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳  |  Monday, 17 February 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۸۸۴
تاریخ انتشار : ۱۸ : ۱۳ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۵
کارگردان «آخرین پرواز کرکس» از روند ساخت این سریال کمیک موشن که قرار است به صورت اینترنتی منتشر شود، سخن گفت.

به گزارش دیباچه، حسین صفارزادگان کارگردان انیمیشن «آخرین پرواز کرکس» با اشاره به تولید این سریال انیمیشنی گفت: سفارش این انیمیشن از طرف خانه انیمیشن سازمان اوج بود و وحید چالاک تهیه کننده پس از تحویل کار، بخش اجرایی آن را به من سپرد.

گروه تروریستی ریگی سوژه یک کمیک موشن شد

وی درباره انتخاب تکنیک کمیک موشن برای این انیمیشن عنوان کرد: موشن کمیک تکنیکی است که می تواند برای پیش تولید بسیاری از فیلم ها یک پیش نمایش باشد؛ چیزی شبیه به استوری بورد اما با رنگ و لعاب بیشتر. زمانی که تهیه کننده کار را تحویل گرفت، پیشنهاد داد که سازمان اوج کارهای تصویری و سینمایی اش را ابتدا به این شکل طراحی و اجرا کند و اگر تصویر و داستان گویی آن طور که مورد نظر بود، در آمد سپس برای فیلم هزینه لازم صرف شود.

گروه تروریستی ریگی سوژه یک کمیک موشن شد

این کارگردان جوان انیمیشن ادامه داد: این ایده اولیه مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم بر این شد که «آخرین پرواز کرکس» هم به شکل موشن کمیک ادامه پیدا کند.

وی درباره حضورش به عنوان کارگردان یادآور شد: نزدیک به چهار الی پنج سال پیش از شروع کار «آخرین پرواز کرکس» کار موشن کمیک زیادی انجام داده بودم و آشنایی ام با چالاک باعث شد که اجرای این کار به من پیشنهاد شود و توانستم از اطلاعات و داشته های قدیمم در این زمینه استفاده کنم.

گروه تروریستی ریگی سوژه یک کمیک موشن شد

صفارزادگان در مورد داستان «آخرین پرواز کرکس» اظهار کرد: قصه کار همانطور که سفارش دهنده می خواست نوشته شده بود و ما دخالتی در نوشتن آن نداشتیم. تنها تغییرات جزیی در آن ایجاد کردیم تا روایت داستانیمان درست و هماهنگ با کار باشد.

وی در ادامه درباره روند کار توضیح داد: برای تولید این کار تیم اجرایی مان همزمان چند مرحله در زمینه های طراحی اولیه، اجرای سایه، اجرای رنگ و کامپوزیت را پیش برد که نزدیک به سه ماه این کار طول کشید و در نهایت کار قاب بندی و کامپوزیت را انجام دادیم. این کار شباهت زیادی به کارهایی که پیش از این اجرا کرده بودیم، داشت و به آن اشراف کامل داشتیم.

کارگردان کمیک موشن «آخرین پرواز کرکس» درباره مشکلاتی که در بین کار به وجود آمد، تصریح کرد: اسلایدی که ما برای این کار انتخاب کرده بودیم اسلاید کمیک بود و قرار بود فریم هایی که برای موشن کمیک استفاده می کنیم به شکل کتاب و چاپ هم در بیاید. می خواستیم این دو حالت را همزمان داشته باشیم که برایمان تازگی داشت و در دکوپاژ کمی درگیرمان کرد.

وی عنوان کرد: در نهایت توانستیم قاب بندی را طوری انجام دهیم که هم بتواند قابلیت سینمایی داشته باشد و تصویر خوبی در پخش ویدیویی ایجاد شود و هم قابلیت این را داشته باشد که در صفحه بندی کتاب کمیک درست چیده شود.

گروه تروریستی ریگی سوژه یک کمیک موشن شد

صفارزادگان در پایان به جای خالی تکنیک کمیک موشن در تولید محتوا اشاره و بیان کرد: در مجموعه هایی که در حال تولید محتوا هستند، جای خالی تکنیک های این چنینی بسیار زیاد است و می توان از تکنیکی شبیه به کمیک موشن در این محتواها بهره برد.

این موشن کمیک داستان یکی از ماموران اطلاعات ایران است که به گروه تروریستی ریگی نفوذ می کند و به یکی از پیچیده ترین عملیات امنیتی اطلاعاتی کشور اشاره دارد.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با آریا عظیمی نژاد، آهنگساز مطرح کشورمان

استعداد‌های عصر جدید، وضع مالی شان خیلی خوب شده است!

۱۲:۳۳  -  ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با فرزین محدث بازیگر فیلم سینمایی «آنتیک»

جسارت، باعث خلاقیت می‌شود / کاراکتری که من آن را ایفا کردم، شخصیت خاص و عجیب و غریبی دارد!

۱۱:۳۶  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد افشار، کارگردان سریال گاندو

هیچ مشکلی با حسن روحانی ندارم، آنچه گفتم واقعیت تاریخ بود!

۱۹:۳۱  -  ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
کارگردان فیلم سینمایی «ترک عمیق» در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود / دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است!

۱۲:۰۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد یحیوی

خودم را در تئاتر پالایش میکنم / جنجال حاکم بر سینما، ما را از موضوع فرهنگ و هنر دور کرده است !

۲۱:۱۷  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با پژمان بازغی

انگارخیلی از سبک‌های سینمایی در ایران منسوخ شده است / خاطره بازی با فیلم های سال های دور جشنواره

۱۸:۰۲  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
مجید مظفری بازیگر پرآوازه سینمای ایران به دیباچه گفت؛

نزدیک به یک سال، مو و ریش هایم را نزدم و ۱۲ کیلو چاق شدم!

۰۹:۰۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
غزل شاکری بازیگر فیلم سینمایی « رها » به دیباچه گفت؛

این اطمینان برای من حاصل شد که «رها» از یک خطی نمی‌تواند پایین‌تر باشد!

۱۸:۳۰  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با صمد طاهری، نویسنده مجموعه داستان کوتاه «آن پریزاد سبزگوش»

تا سوژه‌ای به عواطف من چنگ نزند، سراغ نوشتن آن نمی‌روم/ به روند داستان‌نویسی در ایران خوشبین هستم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
شهاب حسینی به دیباچه گفت؛

«رها» با یک سوم هزینه های مرسوم تولید شده است !

۱۸:۱۳  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ارسطو خوش رزم، بازیگر سینما و تلویزیون

توجه به لهجه مازندرانی در سریال پایتخت، کار را برای بازی من در «بازی خونی» سخت و وحشتناک کرد!

۱۲:۱۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار