چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۲۷۲
تاریخ انتشار : ۱۰ : ۱۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
خواننده پاپ کشورمان و هنرپیشه فیلم سینمایی «یادم تو را فراموش» گفت: با وجود اینکه عاشق سینما هستم و از قدیم برای دیدن فیلم‌های زیبا در صف‌های طویل سینما حضور می‌یافتم اما باز هم اولویت اول برایم موسیقی و خوانندگی است.

به گزارش دیباچه، مازیار فلاحی خواننده پاپ و هنرپیشه فیلم سینمایی «یادم تو را فراموش» عنوان کرد: من ابتدا قرار بود که در این فیلم فقط آهنگساز باشم، پیمان عباسی خیلی سال است که مرا می شناسد براساس شناخت از من نقشی نوشت و کنار داستان قرار داد.

مازیار فلاحی، موسیقی یا سینما؟

وی در ادامه افزود: من هم سعی کردم تابع کارگردان فیلم باشم و هر آنچه آقای عطشانی می خواستند پیاده کنم، حال نمیدانم چقدر موفق شده باشم.

فلاحی در پاسخ به این سوال که اولویت اول برایش بازیگری است یا خوانندگی گفت: قطعا من موسیقی برایم اولویت دارد هر چند بازیگری هم من از قلب یخی آغاز کردم و برایم جذاب است، بنابراین سعی کردم در این نقش نیز از فضای عاطفی داستان دور نشوم.

این خواننده پاپ کشورمان از تجربه بازیگری اش به خوبی یاد کرد و گفت: حضور در جشنواره فجر برای هر کسی یک افتخار است من هم کسی بودم که برای فیلم تجارت مسعود کیمیایی ظهر هنگام در سرمای سینما آزادی در صف می ایستادم و نیمه شب در سینما فرهنگ موفق می شدم این فیلم را ببینم، من هم عین همین مردم در سرما و گرما در صف سینما می ایستادم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا موفق شده فیلمی در جشنواره ببیند، گفت: خیر به دلیل اینکه آلبوم جدید جمع میکنم و ایام دهه فجر هم سرمان شلوغ است و برنامه داریم موفق نشدم فیلمی ببینم اما هنوز هم دوست دارم مثل بقیه در صف بایستم و فیلم ببینم.

وی در ادامه اظهار داشت: من بیش از سی موسیقی برای فیلم های سینمایی ساختم و کارهای تلویزیونی هم داشتم علاقه ام به سینما باعث شد در این حوزه فعال تر باشم.

فلاحی در ادامه گفت: من همیشه شرمنده هوادارانی هستم که همیشه مایه دلگرمی ام هستند و هر جا که باشم اگر بتوانم وقتم را در اختیارشان قرار می دهم.

منبع: فارس
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳