جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳  |  Friday, 26 April 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۱۷۰۶
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۵ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۵
حسین امیری ‌گنجی توضیح داد: جوانان تنوع‌طلب و نوگرا بوده و همواره در پی این هستند که ظهور یابند و خود را نشان بدهند.
به گزارش دیباچه، حسین امیری ‌گنجی در خصوص علت گرایش جوانان به مدل موهای غربی توضیح داد: جوانان تنوع‌طلب و نوگرا بوده و همواره در پی این هستند که ظهور یابند و خود را نشان بدهند. جوانان به دنبال مدل‌های جدید هستند و در سال‌های اخیر به الگوهای غربی که دارای تنوع زیادی است گرایش پیدا کردند به طوری که دیدن این مدل‌ها در جامعه عادی شده و اگر یک جوان این مدل‌ها را نداشته باشد مورد تمسخر قرار خواهد گرفت.
یک جامعه‌شناس : ترویج خالکوبی و مدل موهای غربی به نفع کشور نیست!

‌وی، این مدل‌ها را الگوهای بدون فرهنگ و تقلیدی دانست و تصریح کرد: افرادی که این مدل‌ها را استفاده می‌کنند در مورد ریشه و فلسفه این الگوها هیچ اطلاعی نداشته و پاسخ موجهی برای استفاده از این سبک‌ها ندارند.

امیری عنوان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از آرایشگران، مدل‌های غربی را پیشنهاد و ترویج می‌دهند، به دلیل نبود الگو‌های بومی و کشوری این سبک‌ها به سرعت در ایران گسترش یافته است.

این جامعه‌شناس افزود: از دیگر عوامل دخیل در ترویج این مدل‌ها می‌توان به نبود استمرار و اطلاع‌رسانی مدل‌های بومی در کشور اشاره کرد که این امر خود باعث تاثیر بیشتر فعالیت‌های ماهواره‌ها و غالب بودن این موارد بر جوانان شده است.

ژورنال ایرانی نداریم

وی با اشاره به اینکه هنوز در کشور ژورنال ایرانی و مخصوص نداریم و از طرف دیگر فعالیت ماهواره‌ها مدل‌های غربی را به سرعت ترویج می‌دهد، خاطرنشان کرد: بحث مد و مدگرایی در ایران سابقه تاریخی دارد و می‌توان این امر را به زمان کشف حجاب در سال 1314 نسبت داد.

امیری‌ با اشاره به اینکه فرهنگ به دو بخش خرده فرهنگ و فرهنگ کل تقسیم می‌شود، ادامه داد: این الگوها با ورود فرهنگ خرد از طریق ماهواره‌ها و دیگر مسائل دخیل موجود در جامعه گسترش بیشتری یافتند.

ترویج خالکوبی و مدل موهای غربی به نفع کشور نیست

وی اضافه کرد: زمانی که این پاره فرهنگ‌ها غالب و فراگیر می‌شوند به دنبال این امر شاهد تضعیف فرهنگ جامعه و زایش هر چه بیشتر فساد خواهیم بود، در واقع خالکوبی و مدل موهای غربی پدیده‌هایی وارداتی هستند که به نفع کشور نخواهند بود.

این جامعه‌شناس با بیان اینکه استکبار جهانی در ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی کوشش می‌کند، اظهار کرد: باید در کشور مدل‌های موی بومی طراحی شده و به طریق مطلوب ترویج یابد، به عنوان مثال صدا و سیما در این زمینه می‌تواند در تبلیغات خود از مدل‌های طراحی شده در کشور و متناسب با فرهنگ اصیل ایرانی استفاده کند.

امیری‌ ادامه داد: با زور نمی‌توان در این زمینه فعالیت کرد و فرهنگ‌سازی در این زمینه باید از مدرسه‌ها آغاز شود، به عنوان مثال چرا امروزه مدرسه‌ای در کشور نداریم که الگوی مدل موی خاصی باشد. اتحادیه آرایشگران و صنف‌های مرتبط با این موضوع و حتی مدارس باید در این زمینه فعالیت مضاعف داشته باشند تا شاهد نتیجه مطلوب در این خصوص باشیم.

این جامعه‌شناس در خصوص ترویج خالکوبی‌های مختلف با بیان اینکه متاسفانه این موضوع در فوتبال کشور ظهور پیدا کرده است، افزود: زمانی که یکی از مدیران باشگاه‌های فوتبال کشور خالکوبی را مباح و این مسئله را خالی از اشکال می‌داند، جای حرفی باقی نمی‌ماند.

امیری‌ تصریح کرد: خالکوبی پدیده‌ای است که آسیب‌های زیادی را به دنبال خواهد داشت. باید ضررهای خالکوبی را به جامعه و به ویژه جوانان اعلام کرد، خالکوبی برای سلامت افراد مفید نیست و هیچگونه زیبایی را به دنبال نخواهد داشت.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
به بهانه پخش سریال "نون خ"، دیباچه بررسی کرد

آیا احیای طنز‌های تلویزیونی، تضمینی بر بازگشت مخاطب به سمت صداوسیماست؟

۱۷:۲۰  -  ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
مسئول کمیته رتبه‌بندی مرشدان فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در گفتگو با دیباچه:

ورزش زورخانه ای باید به المپیک راه پیدا کند/ هزاران سال است ورزش باستانی از موسیقی و آوای حماسی بهره می‌برد

۱۷:۵۴  -  ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در گفت‌وگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی در گروه مرگ قرار دارد/ بازی با تیم‌های اروپایی محک خوبی است

۱۸:۱۷  -  ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
یک کارشناس فوتسال در گفت ‌و‌ گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

ایران تیم بهتری نسبت به رقبای آسیایی دارد/باید به تصمیم شمسایی احترام بگذاریم

۱۱:۲۹  -  ۲۵ فروردين ۱۴۰۳
ادبیات عجیب ژیلا صادقی!

جنجال خانم مجری بعد از درگذشت رضا داوودنژاد چه بود؟

۱۲:۲۹  -  ۱۵ فروردين ۱۴۰۳