به گزارش دیباچه، آشنایی با فرهنگ غنی و غذاهای ویژه استان آذربایجان شرقی ارمغان «دست پخت های
خودمانی» با اجرای کامبیز دیرباز و روشنک عجمیان برای بینندگان خود است.
در کنار آموزش طبخ «کوفته تبریزی»، اجرای
موسیقی آذری و حضور سرآشپز محلی و متخصص علم تغذیه به همراه پخش گزارش هایی از شهر
تبریز از دیگر بخش های این برنامه است.
«دست پخت های خودمانی» با هدف ترویج سنت های خوب
ایرانی؛ غذاهای اصیل و مزه های از یاد رفته، فرصتی فراهم می کند تا در کنار آموزش آشپزی
و یادآوری داشته های فرهنگی؛ فضایی شاد برای خانواده های ایرانی رقم بخورد.
این برنامه به تهیه کنندگی و کارگردانی
فریدالدین نیکجو کاری است از گروه خانواده شبکه دو که دوشنبه و جمعه هر هفته ساعت
19:45 از این شبکه پخش میشود.