«محمدحسین رضوی» تهیه کننده فصل جدید برنامه «تهران بیست» درباره رویکرد جدید و تغییرات این برنامه به خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه گفت: سری جدید برنامه «تهران بیست» از نیمه آبان ماه در قالب یک مجله تصویری بعد از یک سال و نیم تعطیلی آغاز شد. مدت برنامه 60 دقیقه است و ساختار قبلی که گفتگومحور بود، تغییر کرده و در فصل جدید، برنامه تبدیل به یک مجله تصویری با موضوع شهری و اجتماعی است که نگاهی آسیب شناسانه را پی می گیرد و گفتگو تنها بخش کوچکی از برنامه است.
وی با بیان اینکه هر فصل برنامه «تهران بیست» تهیه کننده مجزایی داشته است، درباره تغییر مجریان برنامه اظهار کرد: بنای ما از روز اول این بود که تغییرات در همه برنامه صورت بگیرد؛ یعنی علاوه بر ساختار، مجری های برنامه نیز تغییر کنند اما همچنان از تجربه مجریان با سابقه فصلهای گذشته بهره می گیریم.
رضوی در پاسخ به سوال خبرنگار دیباچه درباره اینکه آیا سوالات برنامه از قبل مشخص شده و به مهمانان ارائه میشود؟ و اینکه آیا مهمانان این اختیار را دارند که برخی سوالات را حذف کنند؟ گفت: خیر، اینگونه نیست که سوالات از قبل در اختیار مهمانان برنامه قرار گیرد، بلکه موضوع برنامه از قبل به مهمانان گفته می شود و در حین برنامه آزادانه سوال و جواب صورت می گیرد.
وی درباره اینکه گاهی با وجود مهمانان، مباحث سیاسی نیز مطرح و برنامه به چالش کشیده میشود، نیز توضیح داد: ما از چالشی شدن برنامه استقبال می کنیم و این چالش برای ما غیرقابل اجتناب است البته ما در مباحث مطروحه برنامه به دنبال چالش نیستیم بلکه دو هدف اساسی یکی بیان مساله و دیگری ارائه راهکار را دنبال می کنیم.
تهیه کننده برنامه «تهران بیست» در مورد بازخوردهای مخاطبان بیان کرد: از طریق پیامک و شبکه های اجتماعی برنامه، از بازخوردها مطلع هستیم و تاکنون بازخوردهای مثبتی را شاهد بودیم.
وی در بیان این مطلب تصریح کرد: «تهران بیست» جریانساز است به این معنی که ما در حوزه های اجتماعی و شهری، مبدأ رسانه ها هستیم و مباحثی را که در برنامه ارائه می کنیم توسط رسانه ها پیگیری می شود که نشان دهنده این موضوع است که در این حوزه موثر بودهایم.
محمدحسین رضوی در پایان گفت: از نظر مردمی نیز برنامه «تهران بیست» برنامه ای مرجع محسوب می شود و طبیعتاً هر چه جلو می رود، برنامه پربیننده تر خواهد شد.