جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴  |  Friday, 05 September 2025
کد خبر: ۴۰۹۵۱
تاریخ انتشار : ۲۱ : ۱۶ - ۰۶ دی ۱۳۹۵

شهرهای میزبان تئاترفجر استانی مشخص شدند

هفت استان به عنوان میزبانان جشنواره فجر استانی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر مشخص شدند.

به گزارش دیباچه و به نقل از روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، در جلسه‌ای که شامگاه 5 دی ماه با حضور سعید اسدی دبیر جشنواره و اتابک نادری مدیر هماهنگی امور استان‌ها برگزار شد، دبیران فجر استانی تجلیل شدند و شهرهای میزبان جشنواره استانی هم معرفی شدند.

بر همین اساس استان‌های خوزستان، بوشهر، فارس، یزد، مازندران، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی به‌عنوان میزبانان جشنواره فجر استانی مشخص شدند و فجر استانی در بازه زمانی 10 تا 29 دی ماه برگزار می‌شود.

شهرهای میزبان تئاترفجر استانی مشخص شدند

در آغاز این جلسه سعید اسدی با اشاره به اهداف برگزاری تئاتر فجر استان‌ها گفت: تئاتر نباید صرفا با هدف اجرا در یک شهر تولید شود چراکه این رویکرد هم به دیده شدن آثار نمایشی شهرها و هم به یادآوری خود استان‌ها کمک می‌کند تا بتوانند تولیدات سالانه خود را ارزیابی کنند.

وی با بیان اینکه در این دوره از جشنواره سعی کرده‌ایم فراخوان‌ها را برای فجر استانی زودتر اعلام کنیم، بیان کرد: از آنجاکه فراخوان این دوره را زودتر از سال گذشته اعلام کردیم، علاقه‌مند بودیم استان‌ها هم زود‌تر اعلام آمادگی می‌کردند تا این جلسه نیز زودتر برگزار می‌شد. 
اسدی درباره بیشتر دیده شدن فجر استانی در جشنواره گفت: به طور حتم در مراسم اختتامیه صحبت‌هایی از جشنواره فجر استانی می‌شود که اگر خود گروه‌ها هم بتوانند کلیپی برای نمایش تهیه کنند بیشتر به دیده شدن آثار و فعالیت‌هایشان کمک می‌کند. 

دبیر جشنواره تئاتر فجر درباره برگزاری کارگاه‌های آموزشی در استان‌ها توضیح داد: ما در این دو دوره جشنواره در بخش کارگاه‌های آموزشی به سمت موضوعاتی مانند یادگیری فن بازیگری و کارگردانی نرفته‌ایم بلکه با موضوعاتی که در حال حاضر ضروری‌تر دیده است و با فقدان آموزشی آن رور به رو هستیم جلو رفته‌ایم تا شرکت‌کنندگان اطلاعات جذاب بیشتری به دست آورند. اسدی افزود: اگر هر یک از استان‌های میزبان فجر استانی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی در شهرهایشان اعلام آمادگی کنند، ما از کمک به آنها دریغ نمی‌کنیم‌ و این فرصت را برایشان فراهم خواهیم کرد.

در ادامه تاریخ برگزاری جشنواره فجر استانی مشخص شد که به شرح ذیل است:
خوزستان (شهرهای بهبهان، اندیمشک و اهواز) 10 الی ۱۳ دی ماه  
بوشهر 10 الی ۱۳ دی ماه
فارس (شهر شیراز) ۱۲ الی ۱۵ دی ماه 
یزد ۱۵ الی ۱۸ دی ماه
مازندران (آمل) ۲۰ الی ۲۳ دی ماه
آذربایجان شرقی(تبریز) ۲۵ الی ۲۸ دی ماه
خراسان رضوی( مشهد) ۲۶ الی۲۹ دی ماه

در پایان جلسه سعید اسدی دبیر سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر با اهدای لوح تقدیر از دبیران فجر استانی قدردانی کرد.
سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری سعید اسدی از اول تا دوازدهم بهمن ماه برگزار می‌شود.
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴