جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴  |  Friday, 07 November 2025
کد خبر: ۴۰۶۱۲
تاریخ انتشار : ۰۵ : ۱۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۵

«از اینجا تا اونجا» به شبکه یک می آید

«از اینجا تا اونجا» به کارگردانی مسعود عسگری و تهیه کنندگی جمشید تربتی با موضوع مواد مخدر، روزهای پایانی تصویربرداری خود را در تهران می‌گذراند.

به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی شبکه یک؛ مسعود عسگری که پیش از این، مجموعه‌هایی چون سوءتفاهم، دو روی سکه و کمی دور کمی نزدیک را با محوریت پیشگیری از گرایش به مصرف مواد مخدر ساخته، این بار نیز با موضوع مرتبط با مواد مخدر، مجموعه «از اینجا تا اونجا» را تولید می‌کند.

این مجموعه از دو اپیزود متفاوت در دو دوره زمانی قجر و رئال (پارک) تشکیل شده است که در هر کدام از این دوران، بازیگران ثابت و مهمان مقابل دوربین رضا مقصودی و محمود رضایی خواهند رفت.

«از اینجا تا اونجا» به شبکه یک می آید

در لوکیشن دوران رئال بازیگرانی چون: داریوش سلیمی، افشین نخعی، مجید شهریاری، امیر زریوند، علی ابوالحسنی، محمود راسخ فر، آرش عبدالعظیمی، لیلا سعیدی، سعید آهنج، مجید نظیمی، مهدی حسینی، ماریا زینالی، مختار سائقی و با حضور آرش نوذری به ایفای نقش خواهند پرداخت. ضمن این که در این لوکیشن هفتاد بازیگر مهمان نیز در کنار بازیگران اصلی به هنرنمایی خواهند پرداخت.

در دوران قجر نیز شیوا خسرو مهر، محمدرضا عباس نژاد، فرهاد بشارتی، مرجان سپهری، نادر داهیم، علیرضا ناصحی، مهدی حسینی، آرزو رصافی، امید زارع، کامران مقدادی، پوریا قوری وند، سحر خزایلی، مژگان رستمی، آیلین مدنی،آتنا زندیه، حامد وکیلی، مرضیه صدرایی، طناز دهقان، اشکان کشتاسبی و مهسا نوعی و با حضور شهرزاد عبدالمجید به ایفای نقش پرداخته و بیش از بیست بازیگر مهمان درکنار آنها حضور خواهند داشت. بهراد خرازی هم استند آپ من این مجموعه تلویزیونی است. تدوین همزمان این مجموعه توسط رسول محزون و موسیقی توسط امیر عباسیان در حال انجام است و پخش آن به زودی از شبکه یک آغاز خواهد شد.

این مجموعه در ۲۶ قسمت۳۰ دقیقه‌ای، در گروه اجتماعی شبکه یک سیما و با مشارکت ستاد مبارزه با مخدر ریاست جمهوری تهیه و تولید می‌شود.

سایر عوامل این مجموعه عبارتند از:

مدیرصدابرداری: محمد حبیبی، نویسندگان: سینا سعید وزیری و محمدرضا عباس نژاد، طراح گریم: محیا میمی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: جاوید یزدانی، گروه کارگردانی: مهدی حسینی و علیرضا الهی، منشی صحنه: آناهیتا کارخانه، تدوینگر: رسول محزون، آهنگساز: امیر عباسیان، طراح صحنه و لباس: امیر بنایی، گروه تصویر: اشکان عباسی، محمدعلیزاده، ابوذر تهبندی، مدیر تولید: فرجام نیک فرجام، گروه تدارکات: حمید آدینه وند و اسحاق میر عزیزی، عکاسان: پریسا سهراب زاده و سید حسام واحدی.

مطالب برگزیده
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴