شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۴  |  Saturday, 05 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۶۵۰۸
تاریخ انتشار : ۴۹ : ۱۴ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
عبدالله اسفندیاری در گفت‌وگو با دیباچه خبر داد
دیباچه: عبدالله اسفندیاری تهیه‌کننده فیلم سینمایی «نرگس مست» از آغاز فیلمبرداری این فیلم با بازی سعید پورصمیمی،مهدی پاکدل،میترا حجار، سیامک صفری و هومن برق‌نورد از امروز چهارشنبه 10 شهریورماه خبر داد.



عبدالله اسفندیاری تهیه‌کننده فیلم «نرگس مستِ» جلال‌الدین دری، در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی دیباچه؛ داستان این فیلم را این‌گونه شرح داد: «بسیاری از شعرها و ترانه‌های قدیمی بین نسل جوان طرفداران زیادی دارد: «مرغ سحرِ» عارف قزوینی را تمام جوان‌ها حفظ هستند و هیچ‌وقت کهنه نمی‌شود و یا شعر: از خون جوانان وطن لاله دمیده...»

وی افزود:«فیلم روایت‌گر زندگی یکی از سازسازهای قدیمی ایران است که تار، سه‌تار و... می‌سازد و به خاطر علاقه و ارادت به اساتید موسیقی سنتی ایران و شاعرانی مثل عارف قزوینی، با آن‌ها مواجه و خیال و واقعیت زندگی‌اش درآمیخته می‌شود. البته ایموضوع و تلاقی خیال با واقعیت کارگردانی را بسیار سخت می‌کند و عوامل با پروژه سنگینی روبه‌رو هستند.»

pizap.com14727281970611

تهیه‌کننده «نرگس مست» در مورد  ارتباط نسل جدید با این فیلم که به موسیقی سنتی می‌پردازد، می‌گوید: «در ابتدا باید بگویم که موسیقی سنتی ابزار حمل فرهنگ در طول سالیان بوده و امروز برای ما به یادگار مانده است. تمام موسیقی‌های جدید ریشه در گونه‌های سنتی موسیقی دارند و اصولا هنرهای مدرن از دل هنرهای کلاسیک متولد شده‌اند.

اگر موسیقی سنتی نبود، موسیقی جدید هم نداشتیم چرا که ریشه‌ها و پایه‌هایش را مدیون موسیقی سنتی است. از طرفی بسیاری از شعرها و ترانه‌های قدیمی بین نسل جوان طرفداران زیادی دارد: «مرغ سحرِ» عارف قزوینی را تمام جوان‌ها حفظ هستند و هیچ‌وقت کهنه نمی‌شود و یا شعر: از خون جوانان وطن لاله دمیده...»

اسفندیاری با اعلام این خبر که فیلمبرداری از فردا شروع خواهد شد به دیباچه گفت: «طبق برنامه‌ریزی‌ها از امروز چهارشنبه 10 فیلمبرداری آغاز می‌شود و پس از 45 جلسه به اتمام می‌رسد.»

اسفندیاری در مورد بازیگران این فیلم هم گفت: «حضور سعید پورصمیمی، میترا حجار، سیامک صفری، مهدی پاکدل، هومن برق نورد، رضا فیاضی، امیرحسین مدرس، متین ستوده، بهنام قربانی تاکنون در پروژه قطعی شده است. البته چند بازیگر برای نقش‌هایی کوتاه نیز در ادامه به ما خواهند پیوست.»

وی در آخر افزود: «تمام تلاشم‌مان را خواهیم کرد تا «نرگس مست» در سی‌وپنجمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد. در همین راستا تدوین همزمان با فیلمبرداری پیش خواهد رفت تا هر چه سریع‌تر به نسخه نهایی برسیم.»

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳