چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 22 October 2025
کد خبر: ۲۲۰۷۶
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۱۳ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

بی پولی گریبانگیر سپند امیرسلیمانی شد

دیباچه: سپند امیرسلیمانی بازیگری که در زمینه موسیقی هم صاحب تجربیات است و البته در کمدی “نهنگ عنبر” در نقش یکی از خوانندگان کوچه بازاری لس آنجلسی به نام جلال همتی ایفای نقش کرده بود از بی پولی گریبانگیرش برای انتشار آلبوم سخن گفت.

به گزارش دیباچه به نقل از برنا، سپند امیرسلیمانی که در ماه‌های اخیر  ۲ قطعه به نام‌های «دل بده» و «شب پاییز» منتشر کرده است در این باره گفت: خیلی دوست دارم آلبومم منتشر شود، ولی کمی تنبل و البته بی پول هم هستم، ولی واقعا می خواهم این کار را جدی انجام بدهم چون همیشه در خواندن جدی بودم.

دیباچه-سپند امیرسلیمانی


وی افزود: من زمانی که کنکور شرکت کردم موسیقی امتحان دادم، ولی بازیگری قبول شدم و همیشه به موسیقی علاقه داشتم و ساز می زدم، ولی شاید این تک آهنگ ها برای اینکه نظر مخاطب را متوجه بشوم و ببینم چه چیزی دوست دارد بهتر باشد.

بازیگر فیلم «نان، عشق موتور هزار» با اشاره به ۲ قطعه «دل بده» و «شب پاییز» گفت: «دل بده» یک کار  ضربی خوانی است و اولین بار در برنامه “رادیو هفت” به مناسبت چهلم زنده یاد مرتضی احمدی پخش شد، اما «شب پاییز» یک کار اسلو راک است و من بازخورد خوبی از انتشار این تک آهنگ دیدم و شاید ۷۰ تا ۸۰ درصد مخاطبان راضی بودند و ۱۰ درصد هم راضی نبودند، ۱۰ درصد هم فحش دادند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا تاکنون نتوانسته برای انتشار آلبومش سرمایه گذار پیدا کند، گفت: متاسفانه تا بحال دنبال اسپانسر نرفتم و شاید این بخاطر تنبلی باشد، البته برخی از اسپانسرها انتظاراتی دارند که با روحیات من سازگار نیست، مثلا شبیه یک خواننده لس آنجلسی بخوانم که سبک کارم با آن شخص هماهنگ نیست.

سپند امیر سلیمانی درخصوص کار جدیدش گفت: تک آهنگی به نام «بخندیم» را قرار است به زودی منتشر کنیم و فکر می کنم اولین رونمایی این قطعه در برنامه “خندوانه” باشد؛ شعر این قطعه را مهدی ایوبی سروده است.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴