چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۲  |  Wednesday, 07 June 2023

دیباچه

کد خبر: ۱۸۸۹۸
تاریخ انتشار : ۳۲ : ۱۴ - ۳۰ تير ۱۳۹۵

دیباچه:نمایش «دکلره» با تغییر یکی از بازیگران خود تا 8 مردادماه اجرا می‌شود.




به گزارش دیباچه به نقل از ایسنا، صحرا فتحی، کارگردان «دکلره» گفت: از یکشنبه سوم مردادماه،‌ لیلی رشیدی به علت سفر به سوییس که از قبل برنامه‌ریزی شده بود، جای خود را به کمند امیر سلیمانی می‌دهد.


وی افزود: این نمایش که در سال 91 برای اولین بار در سالن انتظامی تماشاخانه‌ی ایرانشهر روی صحنه رفت، مورد استقبال واقع شد و پس از اجرای موفق در تورنتو و مونترال کانادا، هم‌اکنون در تئاتر مستقل تهران روی صحنه است و اجرای آن هم تا هشتم مردادماه تمدید شده است.


دیباچه-کمند امیرسلیمانی


فتحی با اشاره به اینکه «دکلره» از 16 خردادماه امسال در تئاتر مستقل تهران و در دو سانس در حال اجرا است، گفت: پس از پایان اجرا در ایران، نمایش در کشور سوئد و شهرهای دیگر ایران نیز روی صحنه می‌رود.


این کارگردان با بیان اینکه «دکلره» یک مستند اجتماعی است، درباره‌ی برقراری ارتباط بازیگران آن با نقش‌ها و اجرای آن افزود: از آنجا که در اجرای «دکلره» بازیگران آن هیچ ارتباط کلامی و چشمی با یکدیگر ندارند، در زمان اجرا تنها واکنش‌های مخاطبان را دریافت می‌کنیم و این تداعی‌کننده‌ی همبازی شدن با تماشاگران است.


کارگردان نمایش «آوازه‌خوان طاس» درباره نمایشنامه‌ی «دکلره» ادامه داد: یک نمایش خوب قطعا برگرفته از نمایشنامه‌ی بی‌عیب‌ و نقص و کامل است و «دکلره» با توجه به متن به‌روز و اجتماعی که دارد با پیشنهاد نویسنده و همفکری بازیگران نسبت به وقایع مهم و خبرساز جامعه و حتی جهان واکنش نشان می‌دهد و این واکنش در قالب دیالوگ شکل می‌گیرد؛ «دکلره» متنی اجتماعی است با اجرایی مستند که قطعا تا آخرین روز اجرا نسبت به وقایع پیش‌رو تغییراتی می‌کند.


این نمایش نوشته‌ی مهدی کوشکی است که به همراه صحرا فتحی به صورت مشترک کارگردانی می‌شود. نوید محمدزاده، صحرا فتحی و خاطره حاتمی از دیگر بازیگران «دکلره» هستند و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت روزهای پایانی این نمایش به سایت تیوال یاTik8  مراجعه کنند.



نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفت و گو دیباچه با کارگردان نمایش «نقطه ویرگول»

ارتباط بسیار نزدیکی بین ما و تماشاچیان برقرار شده است/ نمایشِ تک پرسوناژ را یک چالش می‌دانم!

۱۰:۱۹  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
گفتگو دیباچه با اسدالله شکرانه، نویسنده

ادبیات با بن بست مواجه شده است | فرهنگ سازی در زمینه خواندن کتاب به عهده نویسنده نیست

۱۷:۲۱  -  ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با بازیگر نقش "اسماعیل میرشکار"

روایت رضا اکبرپور از حادثه ناگواری که سر صحنه سریال « گیل دخت » برایش رخ داد!

۱۹:۴۵  -  ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
«مانی جعفرزاده» آهنگساز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

همکاری آهنگسازان ایرانی و کانادایی در یک اثر/هنر می‌تواند صبر و آرامش را در مخاطب تقویت کند

۱۶:۵۴  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی در گفت‌وگو با دیباچه:

آثار ضعیف و بدون سندیت تاریخی، جایی در جشنواره ملی تئاتر رضوی نداشت / جوایز این دوره ،سه برابر افزایش یافته بود!

۱۰:۱۲  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
برندسوزی با دست فرمون صدا و سیما!

چرا قدیمی‌ترین برنامه ورزشی تلویزیون پس از درگذشت «بهرام شفیع» به پایان نرسید؟

۱۲:۳۵  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
عضو سابق تیم‌ملی تکواندو در گفتگو با "دیباچه" مطرح کرد؛

دست کم گرفتن رقبا برایمان گران تمام‌ می‌شود/ ملی‌پوشان ایران توانایی کسب مدال را دارند

۱۶:۴۵  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
یک کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با ""دیباچه" مطرح کرد؛

جام ملت‌های آسیا، عیار قلعه نویی را مشخص می کند!

۱۰:۲۸  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
«حمید گروگان» نویسنده در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

انتشار کتاب «قانون» برای جوانان/ نویسنده باید از زاویه دیدِ مخاطب به سوژه نگاه کند!

۱۴:۵۹  -  ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
پربازدیدها