چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۷۱۵۶
تاریخ انتشار : ۲۶ : ۱۶ - ۲۳ تير ۱۳۹۵
آیا علاقه چاوشی به ادبیات کلاسیک پای حافظ و مولانا را به شهرزاد هم باز می‌کند؟
دیباچه: در حالی که قرار است به زودی مراحل ساخت سریال «شهرزاد2» آغاز شود، کنجکاوی‌ها درباره مضمون و محتوای آنچه که قرار است محسن چاوشی برای قطعات موسیقی این سریال آماده کند بالا گرفته است.



به گزارش خبرنگار موسیقی دیباچه، امروز خبری منتشر شد مبنی بر صدور پروانه ساخت سریال «شهرزاد2» برای شبکه نمایش خانگی که با توجه به استقبال گسترده مخاطبان از قطعاتی که محسن چاوشی برای فصل نخست این سریال خوانده بود، انتظار مخاطبان سریال برای فصل دوم هم این است که همین خواننده قطعات آن را بخواند بنا بر این بعید است که تهیه کنندگان سریال با محسن چاوشی به توافق نرسند. هرچند بدبینانه اگر به ماجرا نگاه کنیم ممکن است مبلغ پیشنهادی این خواننده برای حضور در فصل دوم تفاوت کرده باشد و زمزمه‌های جدایی ساز شود همانطور که برای سنتوری همبن اتفاق افتاد و پروژه سنتوری با مشکل مواجه شد.

از سوی دیگر تجربه فردین خلعتبری، علی قمصری و علیرضا قربانی در فصل نخست و قطع همکاری با این گروه اولیه موسیقی شهرزاد، نشان داد، عوامل، یعنی تهیه کنندگان و کارگردان سریال، حاضر نمی‌شوند باج بدهند و بیم قطع همکاری با نام‌های بزرگ را ندارند.

دیباچه - محسن چاوشی

اما اگر فرض بگیریم که چاوشی حتما در این کار خواهد خواند کنجکاوی‌های مخاطبان سریال شهرزاد برای اینکه بدانند چاوشی قرار است برای فصل دوم چاوشی چه سبک و سیاقی را در پیش بگیرد و چه تغییراتی را در قطعاتش خواهد داد، بالا گرفته است. بعد از پایان فصل نخست سریال، آلبوم «امیر بی‌گزند» را به بازار موسیقی عرضه کرده بود و این آلبوم بسیار پرفروش و پر مخاطب شد که در این آلبوم بیشتر از اشعار کلاسیک استفاده کرده بود.

باید دید آیا چاوشی در آهنگ‌های فصل دوم شهرزاد هم این ریسک را می‌پذیرد و از اشعار کلاسیک استفاده می‌کند یا با توجه به حال و هوای درامی که حسن فتحی طراحی کرده است، اساسا استفاده از اشعار ادبیات کلاسیک فارسی در آن کاربردی پیدا می‌کند یا خیر و آیا ارتباط معنایی و ساختاری می‌تواند پیدا کند یا کاملا آنچه که این روزها محسن چاوشی بر رویش تاکید دارد و برایش جشنواره‌ای هم با عنوان «پروانه» راه انداخته است، یعنی خواندن اشعار کلاسیک، برای سریال شهرزاد کاملا بی‌مصداق و بی‌معنا می‌شود؟

واقعا چاوشی قرار است چگونه قطعاتی برای شهرزاد2 بخواند؟

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳