يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴  |  Sunday, 19 October 2025
کد خبر: ۱۲۶۶۱
تاریخ انتشار : ۲۸ : ۱۴ - ۰۲ تير ۱۳۹۵
مرتضی شایسته در گفت‌وگو با دیباچه:

چرا قیمت بلیت سینما باید از خوراکی‌های سینما ارزان‌‌تر باشد؟!

مدیرعامل هدایت فیلم با دفاع از پیشنهاد افزایش قیمت بلیت سینماها گفت:بهای بلیت در سینمای ایران معادل دو دلار است! این قیمت، خنده‌دار است! در حالی که شما اگر در پردیس‌های سینمایی یک ساندویچ بخرید از بلیت سینما گران‌تر می‌شود! این غیرمنطقی است که بلیت سینما از خوراکی‌ها ارزان‌تر باشد.



مرتضی شایسته یکی از تهیه‌کننده‌های سینمای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی دیباچه از افزایش قیمت بلیت‌های سینمایی استقبال کرد و آن را حق طبیعی تهیه‌کننده‌ها و سالن‌داران سینمای ایران دانست.

شایسته در مورد افزایش قیمت بلیت‌های سینما که در حال حاضر توسط وزارت ارشاد در دست بررسی است، گفت: «با افزایش قیمت بلیت در سینماهای مدرن و سالن‌های مجهز موافقم؛ چرا که قیمت بلیت در حال حاضر بسیار کم است و به جرات می‌توانم بگویم که بهای بلیت سینماهای ایران از تمام کشورهای دنیا ارزان‌تر است.
قیمت بلیت را با هر کدام از کشورها مقایسه کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که باید افزایش قیمت داشته باشیم. بهای بلیت در سینمای ایران معادل دو دلار است! این قیمت، خنده‌دار است! در حالی که شما اگر در پردیس‌های سینمایی یک ساندویچ بخرید از بلیت سینما گران‌تر می‌شود! این غیرمنطقی است که بلیت سینما از خوراکی‌ها ارزان‌تر باشد.
مطمئنم با افزایش بهای بلیت‌های سینما ریزش مخاطب نخواهیم داشت و مردم همچنان از آثار سینمایی استقبال خواهند کرد. آن‌ها می‌دانند که قیمت بلیت سینما در تمام دنیا بسیار گران‌تر از ایران است.
از طرفی عوارض و مالیات که توسط شهرداری و وزارت دارایی از سینمادارها و تهیه‌کننده‌ها گرفته می‌شود، بسیار زیاد است و شانزده درصد از فروش خالص فیلم‌ها به شهرداری و وزارت دارایی می‌رسد. جلسه‌های بسیاری در این مورد داشته‌ایم، اما همچنان موفق نشده‌ایم مدیران را قانع کنیم که این بار سنگین را از روی دوش سینما بردارند. همچنان منتظر اعلام نهایی وزارت ارشاد در مورد افزایش قیمت‌ها هستیم.»

مرتضی شایسته این روزها در مقام تهیه‌کننده، مشغول فراهم کردن شرایط تولید فیلم کمدی «تیتانیوم» است. این فیلم به کارگردانی مصطفی شایسته(برادرش) ساخته خواهد شد و نقش اصلی آن را محمدرضا گلزار ایفا خواهد کرد.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴