چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۱۷۹۳
تاریخ انتشار : ۵۸ : ۱۱ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵
طنزواره‌ای درباب جعبه جادویی/
دیباچه/شیرین قلم:واقعیت اینه که مسعود خان فراستی یه چیزی گفت ، بهروز الدوله افخمی هم خم به ابرو نیاورد که ای بابا یه منتقد داره به دوست قدیمی من چی می‌گه؟ مدیران هم ظاهرا از این شیوه جذب مخاطب در آن مقطع رازی بودن . حالا که این منتقد جنجالی ممنوع التصویر شده و بهروز خان هم در یک ضیافت با آقا کمال تبریزی آشتی کرده ، به نظر دیگه فیلم ایشون از عین د.... (صدای بوق ) بودن تبرئه و کار به خیر و خوشی تموم شد!



دیباچه-کاریکاتور افخمی و فراستی

دیباچه/شیرین قلم:برخی دوستان این وری و اون وری امر فرمودند چرا درباره اتفاقات اخیر برنامه «هفت»  دست به قلم نمی‌شم و  مشخص نمی‌کنم صداوسیما به کجا می‌رود. بنده هم به دیده منت گفتم چشم، کی بخیله کسی که در این باره حرف نمی زنه ، من هم که هیچ کاره‌ام مثل همه هیچ کاره هایی که تو هرکاری ورود می کنن، لب باز کنم و یه چیزی بگم‌،واز اونجایی که اون چیزی که به گوش کسی نمی رسه فریاده ، پس فریاد نمی‌زنم! چون فرق نمی کنه ، آروم هم  بگم کسی نمی شنوه .

اگه تا حالا هم سکوت کردم فکر می‌کردم  اصولا در برابر این هجمه فرهنگی و تکرار گل به خودی چی می توان نوشت ، همه فکر می کنن فقط در فوتبال و آن هم فقط استاد اسدی می تونه به خودمون گل بزنه  ولی  نه بابا  مسعود خان فراستی ثابت کرد تو زمینه فرهنگ و هنر هم می شه گل به خودمون بزنیم . کلا ایشون خیلی چیزها رو ثابت می کنن ، مثلا  ثابت کردن که جناب کیمیایی با فیلم های خودش .....( صدای بوق ) ، یا جناب مستدام کمال خان تبریزی فیلمش عین د.... ( صدای بوق ) . و راستیتش اینه که داره این کار رو می کنه و مخاطب خوبی هم برای برنامه «هفت» جمع کرده . البته استاد صلح جو منتقد خوش اخلاق و بنام سینمایی مون هم در گفت و گویی فرمودند ،مهم اینه که مخاطب از صحبت های مسعود خان خوشش می آید ، اگر چه این حرکت را تایید نکردن و معتقد بودند اگر ایشان بودند عمرا از این ادبیات استفاده نمی کردند  . واقعیت اینه که مسعود خان فراستی یه چیزی گفت ، بهروز الدوله افخمی هم خم به ابرو نیاورد که ای بابا یه منتقد داره به دوست قدیمی من چی می گه ؟ مدیران هم ظاهرا از این شیوه جذب مخاطب در آن مقطع رازی بودن . حالا که این منتقد جنجالی ممنوع التصویر شده و بهروز خان هم در یک ضیافت با آقا کمال تبریزی آشتی کرده ، به نظر دیگه فیلم ایشون از عین د.... (صدای بوق ) بودن تبرئه و کار به خیر و خوشی تموم شده . حالا هیچی دیگه، من موندم و دستور دوستان دست به قلم که هی فشار میارن چیزی بنویسم و حاجی بهروز و کمال مارمولک و مسعود فرصت، آره و اینا خیلی هستیم ، رسانه ملی مون هم هست .

هی گفتن درباره اش بنویس، از ما نه, از اونا آره، که بریم تو نخ نوشتن تو نمیری به موت قسم اصن ما تو نخش نبودیم، آره ، نه ،گاز دنده دم جام جم اومدیم پایین، یکی چپ یکی راست یکی بالا یکی پایین قلم و کاغذ ،همه چی جور شد،داشتم می نوشتم یکی دو نفری شاخ و شونه کشیدن ، تو نمیری به موت قسم خیلی تو لب شدم؛ این خط نه اون خط  و داشتم می نوشتم ، یهو دیدم  یقه ها تو دست همه ، بخودم اومدم  دیدم از  تو جیب ساعتی ضامن‌دار اومد بیرون ، رفتم اومدم دیدم کسی نیست همه خوابیدن، پریدم تو اوتولم از اونجا دور شم ، یه سره هیکل میزونیه, این جوریه, زد بهم افتادم تو جوب، گفت هته ته! گفتم اه! یکی گذاشت تو گوشم، گفتم نامرداش؛ دومی رو از اولی قایم‌تر زد، دستمو کردم تو جیبم که برمو بیام چشام باز کردم دیدم مریض‌خونه افتادم. فقط یادمه یکی بهم گفت دیگه نبینم دست به قلم شی ، حالا ما به همه گفتیم نوشتیم ،شمام بگین  نوشته ، آره،خوبیت نداره. خودتون واردین که!
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳