چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 23 July 2025
کد خبر: ۱۰۲۳۳
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۰۴ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

«آبجی» در انتظار دریافت پروانه نمایش

فیلم سینمایی «آبجی» به کارگردانی مرجان اشرفی‌زاده و تهیه‌کنندگی محمد حسین قاسمی برای دریافت پروانه نمایش به شورای صنفی نمایش ارسال شد.



دیباچه:

مرجان اشرفی‌زاده کارگردان فیلم‌سینمایی«آبجی»، با بیان این مطلب درباره آماده بودن فیلم برای اکران‌عمومی گفت: پس از نمایش فیلم و دریافت بازخورد مخاطبان در جشنواره جهانی فیلم فجر به این نتیجه رسیدم که فیلم «آبجی» آمادگی لازم را برای اکران عمومی دارد.

وی ادامه داد: از همین رو با اتفاق نظر تهیه‌کننده، تصمیم گرفتیم فیلم را برای دریافت پروانه نمایش به شورای صنفی نمایش ارسال کنیم.

اشرفی‌زاده که کارگردانی نخستین اثر بلند سینمایی خود را با فیلم «آبجی» به تهیه‌کنندگی محمد حسین قاسمی تجربه کرده با اشاره به کم و کیف تولید این فیلم سینمایی گفت: فیلم «آبجی» حاصل دو سال تلاشم برای است که در این مدت سه دفعه تا پای پیش تولید رفتیم ولی هر سه بار تلاش ما به انجام نرسید.

دیباچه-آبجی


وی یادآور شد: به تولید نرسیدن این فیلم در شرایطی بود که فیلمنامه «آبجی» و سابقه کاری‌ام باعث شده بود تا مشکل جدی برای پیدا کردن تهیه‌کننده نداشته باشم. مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی که در آن زمان متولی حمایت از تولید فیلم‌های اول سینمایی بود تولید از این فیلمنامه را در دستور کار خود قرار داد و حتی قرارداد هم بستیم.

اشرفی‌زاده افزود: اما تهیه‌کنندگانی که تولید این اثر را به عهده گرفته بودند، به لحاظ مالی و برای تامین سرمایه باقی مانده دچار مشکل شدند و در نهایت کار به تولید نرسید.

کارگردان فیلم تلویزیونی «نامه‌های خیس» تاکید کرد: مشکلاتی که برای یافتن تهیه‌کننده پیدا کرده بودنم با حضور محمد حسین قاسمی پایان یافت و در نهایت این تهیه‌کننده سینما تولید فیلمنامه «آبجی» را پذیرفت و این‌بار بر خلاف دفعات قبل در مدت یک هفته پروانه ساخت جدید صادر شد و بعد از یک ماه پیش تولید آغاز و در نهایت «آبجی» کلید خورد.

وی با اشاره به حضور بنیاد سینمایی فارابی در تولید فیلمنامه «آبجی» گفت: کنار بخش خصوصی بنیاد سینمایی فارابی هم سرمایه‌گذاری و یک‌سوم از هزینه تولید را تامین کرد و بقیه هزینه‌ها به عهده تهیه‌کننده فیلم بود و خوشبختانه آقای قاسمی پای کار ایستاد و به دلیل مشکلات‌مالی، تولید را متوقف نکرد.

این کارگردان سینما متذکر شد: همراهی و اعتماد محمد حسین قاسمی به عنوان تهیه‌کننده نسبت به کارگردان و پروژه‌ای که به دست می‌گیرد قابل‌تقدیر است و همکاری با این تهیه‌کننده سینما برای من و تمام اعضای گروه تولید فیلم «آبجی» تجربه خوبی بود.

ایلنا نوشت: اشرفی‌زاده در پایان گفت: امیدوارم موفقیت فیلم‌های اول که توسط بخش‌خصوصی تولید شده‌اند در اکران و همچنین حضور در جشنواره‌های بین‌المللی بتواند تهیه‌کنندگان را به عنوان حامیان فیلمسازان اول، به ادامه این مسیر و حمایت از فیلمسازان جوان ترغیب کند.
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴