چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳  |  Wednesday, 19 March 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۰۰۸۵
تاریخ انتشار : ۵۰ : ۰۷ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۵
دیباچه:طهماسب صلح‌جو درباره اتفاقات اخیر برنامه «هفت» و بکار بردن ادبیاتی که برخی اهالی سینما و رسانه را رنجاند،گفت:به نظر من مهم نیست که بچه‌های سینما ناراحت باشند یا نباشند،مهم این است که مخاطب و مردمی که دارند این برنامه را می‌بینند از آن لذت ببرند...به نظر من مردم از سماجت فراستی درباره این که می‌گوید همه فیلم‌ها بد هستند لذت می‌برند.



طهماسب صلح جو  در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه، با اشاره به این که زمان ریاست ضرغامی بر صداوسیما اوضاع بهتر بود ، اما به تدریج ضعیف شد و از بین رفت،گفت:با بازگشت مدیران قبلی این رسانه ، به دلیل تجربه‌ای که دارند شاید بتوانند کاری بکنند تا رسانه ملی از این بحران بیرون بیاید ، اما به نظر من ساخت برنامه‌های جذاب تنها راهی است که مدیران این رسانه می‌توانند به وسیله آن تلویزیون را نجات دهند ، باید به سلیقه و پسند مردم احترام بگذارند ، به نظر من راه دیگه‌‌ای وجود ندارد.

وی با توجه به بحران مالی رسانه ملی تاکید می کند : به نظر من شبکه تلویزیونی موفق شبکه‌ایست که بتواند به لحاظ مالی خودکفا باشد .یعنی با جذابیت برنامه‌ها ، مخاطب را به سمت خود بکشاند ؛ که این مهم می‌تواند به درآمدزایی بیانجامد. یعنی با تولید و پخش برنامه‌های جذاب ، مخاطب را به سمت خود بکشاند و با جذب آگهی‌های تبلیغاتی  درآمدزایی داشته باشد . برای دریافت بودجه هم  خودشان باید یک راهی پیدا کنند.

این منتقد با سابقه درباره تعامل رییس صدا وسیما با دولت گفت:این تعامل قطعا می‌تواند برای دریافت بودجه تاثیر بگذارد ؛ اما به نظر من تلویزیون  باید مستقل برای خودش درآمدزایی بکند و  نباید متکی به دولت باشد.

1452615_183


وی درباره برنامه سینمایی هفت که  جمعه‌ها از شبکه سوم سیما پخش می‌شود گفت : «هفت» برنامه بدی نیست ولی نوسان دارد ، یعنی ممکن است یک برنامه‌اش جذاب باشد و یک برنامه‌اش نباشد و در کل برنامه هایش یکدست نیست و بگیر نگیر دارد. . ولی می‌تواند برنامه موفقی باشد ، به این دلیل که از آن ابتدای راه اندازی ، این برنامه مورد توجه مردم بوده و به نظرم می‌توان به عنوان یکی از برنامه‌های پرمخاطب از آن نام برد . درواقع جزو برنامه‌هایی است که مخاطب زیادی بخصوص در بین اهالی  و دوستداران سینما  دارد .و به نظرم مردم عادی هم با علاقه آن را می‌بینند ، اما دست اندرکاران این برنامه باید درنظر بگیرند که اجرای آن همواره باید جذاب باشد و هربرنامه موفق‌تر از برنامه قبل نمود داشته باشد ، نه این که  یک برنامه خوب باشد و برنامه دیگر افت کند.

صلح‌جو درباره اتفاقات اخیر در این برنامه و بکار بردن ادبیاتی که برخی اهالی سینما و رسانه را رنجاند ، گفت : به نظر من مهم نیست که بچه‌های سینما ناراحت باشند یا نباشند ، مهم این است که مخاطب و مردمی که دارند این برنامه را می‌بینند از آن لذت ببرند ..به نظر من مردم از سماجت فراستی در باره این که می‌گوید همه فیلم‌ها بد هستند لذت می‌برند.

وی در واکنش به سئوال خبرنگار دیباچه که شما هم بر این باورید که تحلیل‌های فراستی درست است و همه فیلم‌ها  بد هستند ،‌گفت :من چنین حرفی زدم ؟ برداشت شما از حرف من این بود، که همه فیلم‌ها بد هستند ؟ شما حرف من را وارونه برداشت کردید . من می‌گویم  این گونه که پیداست مردم ، یعنی عزیزان بیننده ، از این مدل نقدهای فیلم مسعود فراستی خوششان می‌آید . برنامه تلویزیونی باید برای مخاطب جذاب باشد . شما اگر نقد و تحلیل های من را خوانده باشید متوجه می شوید که اگر من جای مسعود فراستی بودم فیلم‌ها را این طوری نقد نمی‌کردم.

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳