شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۸۹۷۲
تاریخ انتشار : ۲۸ : ۰۵ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۵
دیباچه:

بهنام تشکر که با بازی در نقش نصرت در «پادری» قرار است شب‌های رمضان مهمان شبکه یک باشد نقش خود را ادامه نقش نصرت با همان خصوصیات اما با کلی تغییر می‌داند و معتقد است که این شخصیت این‌بار با بلندپروازی‌ها و قمپز درکردن‌هایش همه را دق می‌دهد.

تشکر که در سریال «دودکش» در نقش نصرت توانست در کنار هومن برق نورد و امیر حسین رستمی بازی‌های طنز منحصربه‌فردی را ارائه دهد، درباره حضورش در این مجموعه که ویژه شب‌های رمضان بعد از اخبار ساعت 21 از شبکه اول سیما روی آنتن می‌رود به خبرنگار دیباچه گفت: نصرت آدم بی‌ثباتی است اما فکرهای بزرگی دارد و از قضا با یکی از دوستان قدیمی‌اش منصور که نقش‌اش را مجید یاسر بازی می‌کند روبه‌رو می‌شود و یک‌شبه زندگی‌اش از این‌رو به آن رو می‌شود. همین اتفاق فاز جدیدی در داستان ایجاد می‌کند.

پادری 1


وی درباره شخصیت نصرت می‌گوید: در سری قبل وقتی این نقش پیشنهاد شد اصلا دنبال یک شخصیت طنز نبودم و سعی کردم نوعی تیپ‌سازی انجام دهم و به کمک گریم و تغییر صدایم توانستم نصرت را به شکل قابل قبولی خلق کنم. نصرت در 26 قسمت «دودکش» کاملا جا افتاد و پذیرفته شد و حالا قرار است براساس این شخصیت ما وارد قصه‌های جذابی شویم که حاصل ارتباط نصرت، بهروز و فیروز است.

بازیگر سریال «دزد و پلیس» همچنین درباره تجربه مشترک با هومن برق‌نورد اظهار می‌کند: ما با هم تجربه‌های مشترک زیادی داشتیم و  شاید یکی از دلایلی که بازی در «دودکش» را قبول کردم، حضور برق‌نورد در این سریال بود و آن زمان ما خیلی زحمت کشیدیم که فیروز و نصرت به شکل واقعی و جذاب ساخته شوند و خوشبختانه این موفقیت به ما کمک کرد که حالا با اطمینان سری‌های بعدی سریال را بازی کنیم.

وی در ادامه می‌افزاید: وقتی سر یک کاری من و برق‌نورد همبازی هستیم خیالم راحت است و می‌دانم که یک پارتنر بی‌نظیر برای همدیگر هستیم. هرچند ایشان از من پیشکسوت‌تر است و من همواره تلاش می‌کنم سر هر کاری از او یاد بگیرم. چند سال پیش يك مسابقه با اجراي مشترك به ما پیشنهاد شد که در میانه راه کار منتفی شد ولی به جرات می‌گویم که اولين كارگرداني كه بخواهد از من و هومن در يك كار جدي استفاده كند، برنده است!

پادری 2


تشکر همچنین درباره تجربه کار دوباره با محمد حسین لطیفی کارگردان و رضوی به عنوان تهیه کننده می‌گوید: این سومین همکاری من با لطیفی بعد از «ساخت ایران» و «دودکش» است که بسیار خوب بوده چرا که لطيفي ذهن خلاقی دارد. در مورد جناب رضوی نیز اولین تجربه همکاری ما بوده که یکی از بی‌دغدغه ترین کارها برای من و دوستانم بوده است. به قول هومن برق‌نورد از انتخاب و برخورد آبدارچی گروه می‌توان نگاه تهیه کننده را به کار و عوامل سریال تشخیص داد.

بازیگر نقش نصرت با اشاره به تیم بازیگری این سریال تاکید می‌کند: یکی از دلایل موفقیت این کار این است که تيم بازيگري، از هومن گرفته تا سيما تيرانداز، نگار عابدي و... همگي از اهالي تئاتر هستند. و این یک اعتماد به نفس به بقیه می‌دهد و بازیگران دیگر خیالشان راحت است.

پادری.jpg3


وی یکی از دلایل موفقیت «دودکش» و در ادامه آن «پادری» را فیلمنامه آن دانسته می‌گوید: به‌نظرم متن خيلي مهم است. در «دودکش» برزو نيك‌نژاد بسيار تلاش كرده كه فيلمنامه‌اش را به زندگی مردم عادی و همان‌هایی که می‌بینیم نزديك كند و این يعني زندگي! در سری دوم هم کوروش نریمانی با مهارت توانسته این قصه را با حفظ شاکله اصلی به شکل جذابی پیش ببرد که البته شاید خيلي كار سختي بوده است. اصولا نگارش چنین مجموعه‌ای براساس تعامل بوده و در صحبت‌هایی که میان نویسنده و بازیگر ردوبدل می‌شد بخشی از نقش‌ها درآمد و قصه به خوبی جلو می‌رفت.

وی در پایان اظهار امیدواری می‌کند که مخاطبان از «پادری» خوششان بیاید چرا که «پادری» همانند «دودکش» سریال پیچیده‌ای نیست و اتفاق‌های آن ممکن است برای هر یک از ما بیافتد. این سریال یک سریال خانوادگی است و كل خانواده، محور اين سريال است چون اتفاقاتي كه رخ مي‌دهد مربوط به كل خانواده است و نکات به‌نظر ساده‌ای در این سریال است که می‌تواند تاثیر عمیقی روی بیننده بگذارد.

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳