جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴  |  Friday, 05 September 2025
کد خبر: ۷۱۸۳
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۰۷ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۵

امیرعلی نبویان برنده فینال «لب آهنگ» نمی خواهد وارد عرصه خوانندگی شود

امیرعلی نبویان برنده فینال «لب آهنگ» درباره اینکه آیا ممکن است خوانندگی را هم تجربه کند، تاکید کرد که قصد ورود به این عرصه را ندارد.


دیباچه:

امیرعلی نبویان با اشاره به برنده شدن در فینال مسابقه «لب آهنگ» در برنامه «خندوانه» که از شبکه نسیم پخش می شود درباره سختی‌های کار و اینکه چرا از ایده های نمایشی بهره نگرفته است، گفت: من تا حدودی و در حد سوادم درام را می شناسم اما برای اجرای یک ایده نمایشی باید ترانه ها مشخص باشند تا شما بتوانید یک نمایش طراحی کنید.

دیباچه-امیرعلی نبویان


وی با اشاره به نبود زمان کافی برای طراحی یک نمایش عنوان کرد: من شب قبل از ضبط برنامه «خندوانه» متوجه شدم که چه قطعاتی مجوز گرفته است و در آن چند ساعت باقی مانده تنها توانستیم از ریمیکس کمک بگیریم.

مجری «صد برگ» با اشاره به اینکه اعتراضی به مجوز نگرفتن قطعات مورد نظرش ندارد، اظهار کرد: من اعتراضی نسبت به این موضوع ندارم و تنها فکر می کنم کاش جدای از مجوز نگرفتن بعضی از قطعات درباره دلیل آنها هم به ما توضیح داده می شد و به طور مثال به ما می گفتند که بعضی از واژه های کلیدی نباید در قطعات استفاده شود تا به این ترتیب ما در یک دور باطل نمی افتادیم که هر بار چند قطعه را بدهیم و رد بشود.

نه دغدغه خوانندگی را دارم و نه استعداد و یا علاقه

نبویان اظهار کرد: من حدود ۱۰ قطعه برای اجرا در برنامه دادم و هر ۱۰ قطعه رد شدند و آزمون و خطاهای بسیاری که داشتیم باعث شد کمی به کار ما لطمه بخورد.

وی درباره اینکه ممکن است بخواهد خود خوانندگی را هم امتحان کند یا خیر؟ به شوخی بیان کرد: من استعداد خوانندگی ندارم. اصلا مردم چه گناهی کرده اند که بخواهند صدای مرا بشنوند. من اگر می خواستم خواننده شوم قبل از اینکه در برنامه «خندوانه» شرکت کنم وارد این حوزه می شدم. خوانندگی شغل من نیست و اگر ما در بازی لب آهنگ حضور یافتیم دلیل نمی شود که وارد خوانندگی هم بشویم.

نیمی از جایزه برنده «لب آهنگ» به یک موسسه بهزیستی در شهر آمل رسید

مهر نوشت: نبویان با اشاره به اینکه روز گذشته نیز برای ضبط بخش دریافت جایزه به استودیو «خندوانه» رفته است درباره جایزه خود توضیح داد: روز گذشته به برنامه «خندوانه» رفتیم و قسمت اهدای جایزه ضبط شد. این برنامه فردا پنجشنبه ۲۶ فروردین پخش می شود و من نیمی از جایزه خود را به یک موسسه بهزیستی در شهرم آمل تقدیم می کنم.

مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴