سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴  |  Tuesday, 10 February 2026
کد خبر: ۷۱۸۳
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۰۷ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۵

امیرعلی نبویان برنده فینال «لب آهنگ» نمی خواهد وارد عرصه خوانندگی شود

امیرعلی نبویان برنده فینال «لب آهنگ» درباره اینکه آیا ممکن است خوانندگی را هم تجربه کند، تاکید کرد که قصد ورود به این عرصه را ندارد.


دیباچه:

امیرعلی نبویان با اشاره به برنده شدن در فینال مسابقه «لب آهنگ» در برنامه «خندوانه» که از شبکه نسیم پخش می شود درباره سختی‌های کار و اینکه چرا از ایده های نمایشی بهره نگرفته است، گفت: من تا حدودی و در حد سوادم درام را می شناسم اما برای اجرای یک ایده نمایشی باید ترانه ها مشخص باشند تا شما بتوانید یک نمایش طراحی کنید.

دیباچه-امیرعلی نبویان


وی با اشاره به نبود زمان کافی برای طراحی یک نمایش عنوان کرد: من شب قبل از ضبط برنامه «خندوانه» متوجه شدم که چه قطعاتی مجوز گرفته است و در آن چند ساعت باقی مانده تنها توانستیم از ریمیکس کمک بگیریم.

مجری «صد برگ» با اشاره به اینکه اعتراضی به مجوز نگرفتن قطعات مورد نظرش ندارد، اظهار کرد: من اعتراضی نسبت به این موضوع ندارم و تنها فکر می کنم کاش جدای از مجوز نگرفتن بعضی از قطعات درباره دلیل آنها هم به ما توضیح داده می شد و به طور مثال به ما می گفتند که بعضی از واژه های کلیدی نباید در قطعات استفاده شود تا به این ترتیب ما در یک دور باطل نمی افتادیم که هر بار چند قطعه را بدهیم و رد بشود.

نه دغدغه خوانندگی را دارم و نه استعداد و یا علاقه

نبویان اظهار کرد: من حدود ۱۰ قطعه برای اجرا در برنامه دادم و هر ۱۰ قطعه رد شدند و آزمون و خطاهای بسیاری که داشتیم باعث شد کمی به کار ما لطمه بخورد.

وی درباره اینکه ممکن است بخواهد خود خوانندگی را هم امتحان کند یا خیر؟ به شوخی بیان کرد: من استعداد خوانندگی ندارم. اصلا مردم چه گناهی کرده اند که بخواهند صدای مرا بشنوند. من اگر می خواستم خواننده شوم قبل از اینکه در برنامه «خندوانه» شرکت کنم وارد این حوزه می شدم. خوانندگی شغل من نیست و اگر ما در بازی لب آهنگ حضور یافتیم دلیل نمی شود که وارد خوانندگی هم بشویم.

نیمی از جایزه برنده «لب آهنگ» به یک موسسه بهزیستی در شهر آمل رسید

مهر نوشت: نبویان با اشاره به اینکه روز گذشته نیز برای ضبط بخش دریافت جایزه به استودیو «خندوانه» رفته است درباره جایزه خود توضیح داد: روز گذشته به برنامه «خندوانه» رفتیم و قسمت اهدای جایزه ضبط شد. این برنامه فردا پنجشنبه ۲۶ فروردین پخش می شود و من نیمی از جایزه خود را به یک موسسه بهزیستی در شهرم آمل تقدیم می کنم.

مطالب برگزیده
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور به دیباچه گفت؛

شبکه فرسوده آب تهران باید فوراً نوسازی شود / تخلیه پایتخت غیرعملی است!

۰۸:۳۰  -  ۱۶ آذر ۱۴۰۴
یک جامعه شناس و صاحب نظر مسائل شهری  در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

تمرکز گرایی و رشد بی رویه، تهران را با بحران‌های زیست محیطی، فرسایش زیر ساخت و نابرابری مواجه میکند

۱۲:۱۸  -  ۲۵ آبان ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴