سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳  |  Tuesday, 21 January 2025

دیباچه

کد خبر: ۶۱۵۰
تاریخ انتشار : ۰۴ : ۱۱ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
مجموعه 13 قسمتی «پنج‌دری» از ابتدای فروردین روی آنتن شبکه پنج خواهد رفت.

دیباچه:

امین امانی کارگردان مجموعه تلویزیونی ویژه نوروز شبکه پنج سیما، در خصوص ویژگی‌های این مجموعه گفت: «پنج‌دری» عنوان مجموعه تلویزیونی در گروه اجتماعی شبکه پنج است که در 13 قسمت 45 دقیقه‌ای، از اول فروردین 95 به روی آنتن شبکه پنج خواهد رفت.

وی بیان کرد: این مجموعه ماجرای یک خانواده در سطح متوسط جامعه را روایت می‌کند. «پنج‌دری» داستان پدر و مادری است که پنج فرزند دارند. تعدادی از این فرزندان متأهل و بقیه مجرد هستند.

امانی ادامه داد: البته موضوع طلاق نیز در بین این خانواده وجود دارد. در نهایت فرزندان برای حل مشکلاتی که سر راهشان قرار می‌گیرد، به خانه پدری آمده و برای مدتی در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

دیباچه-پنج دری


وی اظهار داشت: به طور کل مشکلات این فرزندان با کمک‌ها و همفکری‌های پدر و مادر حل و فصل می‌شود. ما سعی کردیم در این کار همبستگی بین اعضای خانواده، دورهمی‌های آن‌ها، فواید کثرت جمعیت و فرزندان و در مجموع سبک ایرانی اسلامی در نحوه زندگی را ارائه نماییم.

مجری طرح و کارگردان «پنج دری» تصریح کرد: این مجموعه 13 قسمتی دارای طنز موقعیت است. آغاز تولید کار در اواسط سال93 آغاز شد. در ابتدا قرار بود تا پخش آن بعد از ماه محرم و صفر باشد، اما این اتفاق نیفتاد. به همین منظور آقای زین العابدین مدیر شبکه پنج اعلام کرد تا «پنج‌دری» در ایام نوروز پخش شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: بازیگران «پنج‌دری» عبارتند از: عباس محبوب، عباس جمشیدی فر، شهربانو موسوی، بهراد خرازی، سولماز حصاری، آرش اسد، سحر نظام‌دوست، جواد زیتونی، شیوا عدالت‌خواه، مسلم آقایی، سیاوش قاسمی، سعید سالمی، امید ناخدازاده و هنرمند خردسال عرشیا انصاری.

همچنین عوامل دیگر بدین شرح است:

تهیه‌کننده: حامد یوسف‌زاده، نویسنده: مهدی پوربلاسی، مجری طرح و کارگردان : امین امانی، مدیر تصویربرداری و نور: مجید طرقی، صدابردار: بهروز عابدینی، طراح گریم: هانی گلشاهی، طراح صحنه و لباس: نوید صفاریان، منشی صحنه: بهاره نائینی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: مینا شهبازی، مدیران تولید: حامد محمدآبادی، مهدی رضایی، عکاس: مصطفی معارف، ناظر کیفی: محمد قنبری.
برچسب ها: دیباچه ، عید ، پنج دری
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش

علی محبی: اصلی‌ترین ماموریت پژوهشگاه آموزش و پرورش، توسعه پژوهش در بین دانش آموزان و معلمان است!

۱۵:۵۴  -  ۲۳ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم

گر تحقیقات علوم پایه به درستی انجام نشود، در نهایت ما در TRL‌های بعدی مشکل داریم

۰۹:۲۰  -  ۱۳ دی ۱۴۰۳
رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی واترپلو آینده درخشانی دارد/ لژیونر‌ها برای حضور در تیم ملی باید توجه مربی را جلب کنند

۱۷:۰۶  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با الهه رضایی، مجری توانمند برنامه‌های کودک دهه ۶۰ و ۷۰

بچه‌های امروز، از پخش کارتن‌های گذشته هیجان زده می‌شوند

۱۳:۵۷  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی بدمینتون در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

برگزاری مسابقات بین‌المللی بدمینتون در ایران یک امتیاز ویژه است/ برای رشد، نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم

۱۳:۴۸  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳