سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳  |  Tuesday, 21 January 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۸۴۷
تاریخ انتشار : ۲۵ : ۰۱ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۴

تهیه‌کننده‌ی برنامه «فیتیله» از افتتاح اولین شبکه فراگیر حوزه کودک در فضای مجازی با عنوان «چشمک» خبر داد.




دیباچه:

همان‌طور که پیش از این اطلاع‌رسانی شده بود که عموهای فیتیله‌ای قرار است در فضای مجازی برنامه تولید کنند، به‌زودی در نیمه اسفند ماه شاهد افتتاح شبکه فراگیر حوزه کودک با موضوعات مختلف و همکاری گروه‌های برنامه‌ساز در ژانر کودک خواهیم بود. شبکه «چشمک» شامل برنامه‌های اختصاصی می‌شود؛ ضمن اینکه این برنامه یک برنامه مستقل است که ربطی هم به فیتیله ندارد.

دیباچه-فیتیله


وی در ادامه گفت: همه گروه‌هایی که در ژانر کودک فعالیت دارند، در شبکه «چشمک» تولید برنامه می‌کنند. این شبکه بر روی تلفن‌های همراه قابل دریافت است و نیاز به اینترنت پر سرعت ندارد.

او همچنین اعلام کرد: شبکه «چشمک» با پخش برنامه‌ها و آیتم‌های کوتاه پنج الی هفت دقیقه‌ای با موضوعات مختلف مثل انیمیشن‌، بازی‌های ایرانی‌ و آیتم‌های عروسکی همراه است. به جز عموهای فیتیله‌ای، افراد دیگری چون مریم وطن‌پور، مجتبی ظریفیان‌، آزیتا رضایی‌، امیرحسین اکبری‌، داود منفرد‌ و... که از جمله برنامه‌سازان حوزه کودک هستند که در شبکه «چشمک» برنامه تولید می‌کنند.

ایسنا نوشت: آقایی در پایان در توضیح دلیل افتتاح این شبکه در فضای مجازی خاطرنشان کرد: مدیریت شبکه «چشمک» برعهده خودم است. امیدوارم این اتفاق یک فرصت خوب باشد و یک کار متفاوت انجام بگیرد. متاسفانه با توجه به اینکه بچه‌ها این روزها حجم زیادی از زمانشان را به فضای مجازی اختصاص می‌دهند بر این اساس ما تلاشمان این بود که از این بستر استفاده کنیم و حداقل خوراک مناسب به آنها بدهیم.

وی گفت: هنوز مکان قطعی افتتاح این شبکه مشخص نیست و به زودی مشخص خواهد شد.
برچسب ها: فیتیله ، دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش

علی محبی: اصلی‌ترین ماموریت پژوهشگاه آموزش و پرورش، توسعه پژوهش در بین دانش آموزان و معلمان است!

۱۵:۵۴  -  ۲۳ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم

گر تحقیقات علوم پایه به درستی انجام نشود، در نهایت ما در TRL‌های بعدی مشکل داریم

۰۹:۲۰  -  ۱۳ دی ۱۴۰۳
رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی واترپلو آینده درخشانی دارد/ لژیونر‌ها برای حضور در تیم ملی باید توجه مربی را جلب کنند

۱۷:۰۶  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با الهه رضایی، مجری توانمند برنامه‌های کودک دهه ۶۰ و ۷۰

بچه‌های امروز، از پخش کارتن‌های گذشته هیجان زده می‌شوند

۱۳:۵۷  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی بدمینتون در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

برگزاری مسابقات بین‌المللی بدمینتون در ایران یک امتیاز ویژه است/ برای رشد، نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم

۱۳:۴۸  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳