شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۴۱۴۳
تاریخ انتشار : ۴۲ : ۱۱ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴

به گزارش دیباچه، تهیه‌کننده فیلم و سریال «خجالت نکش» اظهاراتی را درباره شباهت کاراکتر «قنبر» با «ارسطو» هر دو با بازی احمد مهران‌فر بیان کرد. او همچنین از تصمیم برای ساخت فصل چهارم سریال «ساخت ایران» خبر داد.

لهجه کاراکتر «قنبر» چرا برای «ارسطو» انتخاب شد؟

سیدامیر پروین‌حسینی در پاسخ به اینکه آیا کاراکتر «قنبر» در «پایتخت» بازی کرد، چنین گفت: عوامل «پایتخت» دوستان خوب من و بسیار حرفه‌ای، دلسوز و به معنای کامل کلمه فرهنگی هستند. افرادی که این اخلاق را دارند، معمولا برای ساخت یک سریال و فیلم دلیل مهتری دارند. همان‌طور که می بینید سریال «پایتخت» یک دفعه همه را غافلگیر می‌کند و به مسائل اجتماعی و آموزشی هم می‌پردازد. ما هم همین راه را می رویم. «خجالت نکش» در حقیقت با هدف انتقاد از تاثیر رسانه بر مردم ساخته می‌شود. بر این اساس من خوشحالم که آقای احمد مهران‌فر آگاهانه یا ناآگاهانه تجربه این سمت («خجالت نکش») که مورد استقبال مردم قرار گرفته است را در آن سمت (پایتخت) هم استفاده می کند.

این تهیه‌کننده سینما و تلویزیون سپس اظهار کرد: از طرفی این اتفاق طبیعی هم هست؛ به هر حال دو شخصیت به هم نزدیک هستند، لهجه مشابه دارند و فقط اختلاف سنی دارند. از طرفی تمایز کامل این دو شخصیت برای بازیگر سخت است. آقای مهران‌فر این کاراکتر (قنبر) را خلق کرده است و حتی در خارج از کشور هم خیلی‌ها این شخصیت را می‌شناسند. همه ما در اطرافمان مشابه کاراکتر قنبر را داشته‌ایم و برایمان ملموس است. بنابراین مهم این است که مردم دوست دارند و زیاد هم نباید سخت گرفت. از نظر من اتفاق خوبی بود.

درباره ساخت فصل چهارم سریال ساخت ایران هم گفت: ساخت ایران ۱۵ سال قدمت دارد و الان هم یکی از پلتفرم ها برای ساخت فصل بعدی این سریال با ما مذاکره کرده است. معتقد بودند برند هنوز دارد کار می کند.

او که با برنامه سینماگرام شبکه نمایش رادیو صحبت می‌کرد، در پاسخ به اینکه چه شد که «خجالت نکش» به عنوان سریال در شبکه نمایش خانگی مطرح شد، گفت: قسمت نخست فیلم «خجالت نکش» کار جسورانه‌ای بود؛ چراکه بسیاری می گفتند ساخت فیلمی که قصه آن در روستا می‌گذرد فروش خوبی نخواهد داشت. ضمن اینکه همه چیز تجربه اول بود. کارگردان فیلم اولش بود، بازیگران باید نقش‌هایی دور از خودشان را بازی می‌کردند و ... . خود من هم برایم جذاب بود که بتوانم فیلمی تهیه کنم که در عین حال که مخاطب را درگیر می‌کند، منتقدان هم دوست داشته باشند. در آن مقطع زمانی مدتی بود که به فیلم‌های کمدی توجه نمی‌شد. ما اسم این کار را گذاشتیم کمدی غیرهالیوودی؛ چون همه چیز برای خودمان بود و مردم هم دوست داشتند و به دلشان نشست. بنابراین بعد از پنج ـ شش سال به دلیل استقبال تصمیم گرفتیم ورژن بعدی را بسازیم.

پروین‌حسینی درباره نسخه سریال «خجالت نکش» ادامه داد: واقعیت این است که قبل از کرونا ما تصمیم داشتیم ورژن دوم سینمایی را بسازیم. کرونا که شد، کلا سینماها تعطیل شد و گفتیم حالا که سینما نیست بیاییم سریال را بسازیم. سریال را که نوشتیم تا آمدیم تصمیم به ساخت بگیریم و آماده شویم، سینماها دوباره رونق گرفت. حالا یک فیلمنامه سینمایی داشتیم به علاوه متن یک سریال هشت قسمتی.

لهجه کاراکتر «قنبر» چرا برای «ارسطو» انتخاب شد؟

او با تاکید بر اینکه از همان ابتدا تصمیم بر ساخت سریال «خجالت نکش» گرفته بودند، در این زمینه خاطرنشان کرد: شما نگاه می‌کنید و می بینید که سریال نزدیک به ۴۵۰ دقیقه فیلم مفید است؛ در حالی که یک سینمایی نهایتا ۹۰ دقیقه است. در قدیم یک فیلم سینمایی را برمی داشتند و با تدوین، سریال می کردند. خجالت نکش قدم اول برای ساخت یک سریال مستقل در پلتفرم ها بر اساس نسخه سینمایی‌ است و در حال حاضر چند کار بر همین اساس در شبکه نمایش خانگی با کارگردان‌های شناخته شده‌ای در حال تولید است.

تهیه کننده «خجالت نکش» ادامه داد: فرمی که ما انتخاب کردیم، به دلیل ریتمی که مخاطبان سریال انتظار دارند که داستان به نرمی روایت شود، قصه‌های فرعی را در سریال باز کردیم. اما فرمت‌های دیگری هم هست. می تواند بخش از قصه در سینمایی اتفاق بیفتد و بقیه اش در سریال یا برعکس. اما اینکه خجالت نکش این فضا را برای همکاران من باز کرد، اتفاق مثبتی است.

پروین‌حسینی درباره بازخوردها از سریال «خجالت نکش»، تاکید کرد: تا کار به طور کامل پخش نشود، نمی توانیم برآورد داشته باشیم که چقدر درست فکر می کردیم. تا الان هنوز کار به پایان نرسیده است اما بخشی از مردم به دلیل اطلاع رسانی ناقص پلتفرم و تبلیغات نامناسب فکر می کردند که همان نسخه سینمایی است که سریال شده است. و چون تیزر خود سینمایی برای سریال پخش شد هم این اشتباه پیش آمد.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳