چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳  |  Wednesday, 19 March 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۴۰۰۳
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۱۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۳

محسن فتحی، رئیس فراکسیون گردشگری، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار دیباچه از معرفی مناطق توسعه گردشگری و توریسم توسط این فراکسیون خبر داد و گفت: توسعه گردشگری و توریسم در در دهه‌های اخیر را شاهد خواهیم بود، لذا این فراکسیون با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مناطق ویژه توسعه گردشگری و توریسم را معرفی و برای سرمایه‌گذاری در این مناطق تسهیلاتی پیش‌بینی خواهد کرد.

برنامه هفتم توسعه نقشه راه کلیدی برای صنعت گردشگری کشور است/ صنعت گردشگری در ایران باید سمت دانش‌محوری حرکت کند

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه، نقشه راه کلیدی برای صنعت گردشگری کشور است، گفت: در برنامه هفتم توسعه، به‌طور جامع به مسائل و چالش‌های موجود در صنعت گردشگری پرداخته است. باید با ارتقای استانداردهای کیفیت خدمات گردشگری، بهبود تسهیلات و توسعه آموزش نیروی انسانی، زمینه‌های لازم برای پیشرفت این صنعت را فراهم کنیم.

فتحی، با تاکید بر اینکه دولت وظیفه دارد با تسهیل کارآفرینی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، زمینه توسعه صنعت گردشگری را فراهم کند، افزود: صنعت گردشگری در ایران باید به سمت دانش‌محوری حرکت کند، زیرا طرح‌های توسعه‌ای به دلیل نداشتن پشتوانه علمی قابلیت اجرایی ندارند. دولت باید با برطرف کردن موانع و حمایت از شرکت‌های نوآور و استارت‌آپ‌ها، مشکلات این صنعت را مرتفع کند.

رئیس فراکسیون گردشگری، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت مناطق مستعد گردشگری از جمله سواحل مکران و دیگر جزایر ایرانی خلیج‌فارس، تأکید کرد: این مناطق ظرفیت‌های فراوانی برای جذب گردشگران دارند، اما با چالش‌هایی مانند فقدان زیرساخت‌ها و کمبود امکانات روبرو هستند. دولت باید با توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، اقامتگاه‌ها و ایجاد دسترسی آسان، این مناطق را به مقاصد گردشگری تبدیل کند.

نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، به توسعه گردشگری سلامت به‌عنوان یکی از فرصت‌های بزرگ اقتصادی اشاره کرد و گفت: گردشگری سلامت، ارزآوری قابل‌توجهی دارد و به توسعه مراکز درمانی و بهبود امکانات پزشکی منجر می‌شود. گردشگری غذا می‌تواند به‌عنوان پلی فرهنگی بین کشور ایران و سایر کشورها باشد و هویت‌های محلی ما را به مردم دنیا معرفی کند. دولت و بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری، شرایط را برای گردشگران فراهم کنند و از این ظرفیت برای توسعه صنعت گردشگری بهره‌برداری کنند.

فتحی بر ضرورت تشکیل اداره کل گردشگری دانش‌بنیان در وزارت میراث فرهنگی تأکید کرد و گفت: برای توسعه گردشگری در کشور، نیازمند ورود  مجموعه‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های خلاق هستیم. ایجاد اداره کل گردشگری دانش‌بنیان زمینه مناسب برای حمایت از این شرکت‌ها فراهم می‌کند و با ارائه تسهیلات و رفع مشکلات، در بهبود خدمات گردشگری، ایجاد اشتغال و شکوفایی صنعت گردشگری نقش تاثیرگذاری دارد.

گفتگو از : معصومه شمسینی غیاثوند

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳