جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۳۵۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۱۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۲

دیباچه - دینا محمدی: سامان احتشامی نوازنده برجسته‌ پیانو که این روزها در حال آماده سازی یک قطعه موسیقایی  نوستالژیک برای روانه کردن به بازار موسیقی است می گوید: این روز ها بیشتر در حال تدریس موسیقی هستم و این امر بیشتر از ساخت موسیقی برایم امرار و معاش دارد.

سامان احتشامی مدرس و نوازنده پیانو در گفت و گو با دیباچه پیرامون فعالیت های جدید کاری خود گفت:  در حال حاضر قطعه ای را به پایان رساندم که ساز های پیانو و ویلنسل  آن توسط استاد کریم قربانی که از بهترین نوازندگان و اساتید ویلنسل  هستند، نواخته شدندو این قطعه با عنوان " نوستالژی "  اثری از سام جلائی است که در مرحله میکس و مسترینگ است و به زودی منتشر خواهد شد.

درآمد من بیشتر از راه تدریس  تامین می‌شود تا ساخت موسیقی  / ما آثارمان  را در فضای سایت هاي خارجی میگذاریم که گاهی نیز مسدود می‌شود!

وی در ادامه افزود: میکس و مسترینگ قطعه "نوستالژی" توسط محی نیکو انجام گرفته و در کنار آن قطعاتی برای آلبومی با عنوان  "باغ ایران" را دارم که این آلبوم شامل ۸ قطعه بوده  و از ۸ خطه از آهنگ های معروف مناطق ایران زمین همچون گیلان، مازندران، سیستان و بلوچستان، خوزستان، لرستان  را اجرا  و با ساز هایی چون پیانو، ملودیکا و ساز های ضربی  اجرا کردم که تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.

سامان احتشامی که هم اکنون مشغول ساخت موسیقی دو  اثر نمایشی است،  پیرامون این سوال که آلبوم در گذشته بیشتر از هویت یک آهنگساز محسوب می‌شده و به جای آلبوم از چه بستری به قطعات موسیقی  می‌توان  هویت بخشید، گفت:  از ۳۰ سال پیش که من زندگی  موسیقایی خود را آغاز کردم و آلبوم  "باغ به باغ" توسط شرکت ماهور منتشر شد، با هزینه شخصی خودم آلبومی را ضبط کردم و شرکت هایی وجود داشتند که این آلبوم ها را خریداری نمودند و بیش از ۱۰۰ هزار نسخه کاسِت منتشر شد و هر دو طرف از نظر مالی بهره می‌بردند  و مبلغی را به ما می‌دادند که ما می‌توانستیم هزینه یکسال مدرسه را بدهیم و یا از طریق آن امرار معاش کنیم و در نهایت درآمد خوبی داشتیم؛ بعدهم که سی دی منتشر شد و کم کم  رایتر ها به میان آمد و  متاسفانه این شرکت ها رخت بربستند و رسما ۹۰درصد از آنها  ورشکست شدند و نتوانستند اثری را تولید کنند.

این نوازنده پیانو تصریح کرد: یکی از دلایل ورشکستگی این بود که کامپیوتر هایی که برای رایت خریداری میشد، دستگاه سی دی پلیر نداشتند  و در خونه  با رسیور و ابزار دیگری موسیقی گوش می‌کنند.

درآمد من بیشتر از راه تدریس  تامین می‌شود تا ساخت موسیقی  / ما آثارمان  را در فضای سایت هاي خارجی میگذاریم که گاهی نیز مسدود می‌شود!

دیگر کسی انتخاب موسیقی نمی‌کند؛ رسما تهیه و تولید آلبوم موسیقی بی‌فایده است، چرا که نمی‌توانیم نسخه فیزیکی آن را داشته باشیم.در محله ها معمولا چندین مغازه سی دی فروشی وجود داشت اما در حال حاضر چنین مغازه هایی وجود ندارند و کار های فرهنگی دیگری رایج شده، به خاطر اینکه هزینه ای که برای چاپ و نشر سی دی انجام می دهند، بازگشت مالی ندارند و  این تولید از بین رفته و به دليل اينکه تحریم هستیم توانایی این را نداریم بانکی که به بانک های جهانی ارتباط داشته باشد را داشته باشیم و به همین دلیل نمی‌توانیم رد و بدل پول انجام دهیم؛ به خاطر همین ما موسیقی هایمان را در فضای سایت هاي حتی خارجی میگذاریم که گاهی نیز مسدود می‌شود  و توان انتشار آن را نداریم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد:  اگر یک آهنگی اوج میگیرد و به گوش مردم خوشایند می‌آید،  همین امر سبب  برگزاری کنسرت هایی از سوی هنرمندان میشود و هیچ درآمدی به نظرم موزیسین از آهنگی که میسازد ندارد و برایش تبلیغات خوبی خواهد بود.

من بیش از ۳۰ آلبوم دارم که کاملا اثر شخصی ام محسوب می شود و حدود۵۰۰ آلبوم نیز دارم که نوازندگی آنها برعهده خودم بوده؛ در واقع این آلبوم هایی که به نام من در فضای مجازی مطرح شده باید بگویم که همین نام سامان احتشامی موجب میشود مردم به من اطمینان کنند و به کلاس من بيايند؛واقعیت این است که درآمد زندگی من از تدریس تامین می شود تا ساخت یک اثر موسیقی .

انتهای پیام / 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین ناظریان
|
Germany
|
۱۷:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
0
0
با سلام امید وارم جناب احتشامی آثار خود را به صورت نت پیانو بزودی چاپ کنند چون ما خیلی منتظر این نتها هستیم بسیار نوازنده و معلم چیره دستی هستند
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار