پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳  |  Thursday, 20 February 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۲۵۴
تاریخ انتشار : ۲۷ : ۱۷ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲
دختر سنگنوردی ایرانی در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

محیا دارابیان، دختر سنگ نورد ایرانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» درخصوص عملکرد خود در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی هانگژو اظهار کرد: بازی‌های آسیایی هانگژو نخستین تجربه من در ادوار گذشته این مسابقات بود ولی با این حال از همان ابتدا خودم را برای کسب خوشرنگ‌ترین مدال رقابت‌ها آماده کرده بودم، که متاسفانه به هدفم نرسیدم. البته از عملکرد خودم راضی هستم ولی نشد آنچه که انتظار و برنامه اش را داشتم را رقم بزنم.

تلاش می‌کنم سهمیه تاریخی المپیک را کسب کنم/ از عملکردم در هانگژو رضایت دارم

وی با بیان اینکه چین واقعا میزبان شایسته‌ای برای این بازی‌ها بود، گفت: کیفیت بازی‌های آسیایی در رشته سنگنوردی واقعا بالا بود. البته این موضوع که در سنگنوردی اکثر رقبای قدرتمند در آسیا هستند هم بی تاثیر نبود. کشور چین و اندونزی با بهترین نفرات خود آمده بودند و همین امر رقابت را سخت تر کرده بود اما خوشحالم که با وجود همه اینها نمایش خوبی داشتم.

نایب قهرمان جهان افزود: هدفم کسب مدال بود ولی مثلا در ماده سرعت به قرعه بدی خوردم و برای حضور در فینال باید با یکی از مدال آوران سرشناس جهانی رقابت می‌کردم که خیلی قوی‌تر از من بود البته خودم حس می‌کنم اگر در فینال با چنین حریفی مسابقه می‌دادم نتیجه بهتری کسب می‌کردم.

دارابیان اضافه کرد: این بدشانسی ادامه دار هم بود برای مثال در کمباین شانس زیادی برای کسب مدال داشتم ولی مسابقات به دلیل بارندگی لغو شد. مسئولین برگزار کننده به خاطر بارندگی و بادی که در فضای باز محل برگزاری مسابقات وجود داشت از ادامه دادن مسابقات خودداری کردند گویا طراح مسیر تأکید کرده بود که اگر کمیته برگزاری بخواهد مسابقه فینال را برگزار کند، او هیچ تضمینی برای تأمین سلامت و امنیت ورزشکاران نخواهد داد! به همین دلیل فینال من در کمباین(بلدرینگ و لید) برگزار نشد. شک نداشتم اگر می‌توانستم در فینال به مصاف رقبا بروم در این ماده شانس کسب مدال داشتم. به هر حال این اتفاق رخ نداد تا من در اولین تجربه بازی‌های آسیایی نتوانم مدال کسب کنم.

تلاش می‌کنم سهمیه تاریخی المپیک را کسب کنم/ از عملکردم در هانگژو رضایت دارم

ملی‌پوش سنگنورد ایران در پایان درخصوص برنامه‌هایش برای حضور در بازی‌های المپیک پاریس هم عنوان کرد: بعد از هانگژو نیاز به استراحت داشتم که خوشبختانه خوب استراحت کردم و ریکاوری درستی داشتم. مهمترین رویداد ما مسابقات کسب سهمیه المپیک است که از حالا باید خودم را آماده حضور در این رقابتها کنم. وضعیت خوبی دارم و تلاش میکنم این سهمیه تاریخی را کسب کنم و نماینده کشورمان در این رویداد مهم جهانی باشم.

گفتگو از : فریبا جلیل خانی

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با آریا عظیمی نژاد، آهنگساز مطرح کشورمان

استعداد‌های عصر جدید، وضع مالی شان خیلی خوب شده است!

۱۲:۳۳  -  ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با فرزین محدث بازیگر فیلم سینمایی «آنتیک»

جسارت، باعث خلاقیت می‌شود / کاراکتری که من آن را ایفا کردم، شخصیت خاص و عجیب و غریبی دارد!

۱۱:۳۶  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد افشار، کارگردان سریال گاندو

هیچ مشکلی با حسن روحانی ندارم، آنچه گفتم واقعیت تاریخ بود!

۱۹:۳۱  -  ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
کارگردان فیلم سینمایی «ترک عمیق» در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود / دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است!

۱۲:۰۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد یحیوی

خودم را در تئاتر پالایش میکنم / جنجال حاکم بر سینما، ما را از موضوع فرهنگ و هنر دور کرده است !

۲۱:۱۷  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با پژمان بازغی

انگارخیلی از سبک‌های سینمایی در ایران منسوخ شده است / خاطره بازی با فیلم های سال های دور جشنواره

۱۸:۰۲  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
مجید مظفری بازیگر پرآوازه سینمای ایران به دیباچه گفت؛

نزدیک به یک سال، مو و ریش هایم را نزدم و ۱۲ کیلو چاق شدم!

۰۹:۰۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
غزل شاکری بازیگر فیلم سینمایی « رها » به دیباچه گفت؛

این اطمینان برای من حاصل شد که «رها» از یک خطی نمی‌تواند پایین‌تر باشد!

۱۸:۳۰  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با صمد طاهری، نویسنده مجموعه داستان کوتاه «آن پریزاد سبزگوش»

تا سوژه‌ای به عواطف من چنگ نزند، سراغ نوشتن آن نمی‌روم/ به روند داستان‌نویسی در ایران خوشبین هستم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
شهاب حسینی به دیباچه گفت؛

«رها» با یک سوم هزینه های مرسوم تولید شده است !

۱۸:۱۳  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ارسطو خوش رزم، بازیگر سینما و تلویزیون

توجه به لهجه مازندرانی در سریال پایتخت، کار را برای بازی من در «بازی خونی» سخت و وحشتناک کرد!

۱۲:۱۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳