شنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۲  |  Saturday, 30 September 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۳۰۵۸
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۱۸ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲

ارکستر ملی ایران با اجرای ویژه پوئم سمفونی «وداع» در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

به گزارش دیباچه، از روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، کنسرت «وداع» در آستانه اربعین حسینی (ع) و با صدای حسام الدین سراج هشتم شهریور در تالار وحدت برگزار می‌شود.

ارکستر ملی ایران «وداع» را روی صحنه می‌برد

آهنگسازی پوئم سمفونی «وداع» را حسام‌الدین سراج و تنظیم آن برای ارکستر را سیدمحمد میرزمانی بر عهده دارند.

رهبر این اجرای ارکستر ملی ایران همایون رحیمیان است. همچنین ساعد باقری «وداع» را با همراهی گروه کُر بنیاد رودکی روایت می‌کند.

کنسرت «وداع» هشتم شهریورماه ساعت ۲۱:۳۰ در تالار برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیه بلیت به سامانه ایران کنسرت به نشانی www.iranconcert.com مراجعه کنند.

ارکستر ملی ایران آبان ماه سال ۱۳۹۷ کنسرت «وداع» را به رهبری نادر مرتضی پور به عنوان رهبر مهمان و خوانندگی حسام الدین سراج - خواننده آلبوم «وداع» - در تالار وحدت به روی صحنه برده است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در گفتگو با دیباچه:

جشنواره بازی‌های رایانه‌ای پس از وقفه چهارساله در دهه فجر برگزار می‌شود

۰۹:۰۶  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۲
گفتگو دیباچه با یک نویسنده و مربی مشاعره‌ی کودکان

مشاعره؛ جایگزین مناسب برای بازی‌های رایانه ای!

۱۶:۴۸  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۲
مظفر شفیعی، خواننده و مدرس آواز در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

فعالیت هنرمندان موسیقی سنتی و کلاسیک محدود شده است | وظیفه هنرمند این نیست که برای برگزاری کنسرت به دنبال تهیه کننده باشد!

۱۶:۳۶  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با ناصر عطاپور، خواننده و سرپرست گروه موغام

«هفت شهر عشق» در تبریز به صحنه می‌رود

۱۴:۱۲  -  ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با کارگردان جوانِ فیلم کوتاه «ژیان»

مسئولان سینمایی، موانع را از سر راه فیلمسازان جوان بردارند

۱۳:۴۹  -  ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
آخرین اخبار