دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۶۵۷
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۱۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
« نیلوفر رشیدی » از کار سخت پیکان در جام باشگاه‌های والیبال بانوان آسیا به دیباچه میگوید؛

ترکیبی از تیم ملی والیبال بانوان ایران و باشگاه پیکان تهران آماده حضور در دوره دیگری از جام باشگاه‌های والیبال بانوان آسیا است.

هیلدا سادات حسینی خواه: رقابت‌های جام باشگاه‌های والیبال بانوان آسیا از تاریخ ۵ تا ۱۲ اردیبهشت به میزبانی ویتنام برگزار می‌شود. تیم پیکان که قهرمان دوره اخیر لیگ برتر والیبال بانوان ایران شد، نماینده ایران در این رقابت هاست. پیکان با هدایت « نیلوفر رشیدی » با تیم‌هایی از ویتنام، چین تایپه و ژاپن همگروه است. البته نکته‌ای اساسی در این میان وجود دارد.با توجه به اینکه تیم ملی والیبال بانوان ایران رقابت‌های کنفدراسیون والیبال آسیا (قهرمانی آسیا) و همچنین تورنمنت چلنجر کاپ آسیا را در پیش رو دارد، فدراسیون والیبال با مشارکت باشگاه پیکان تصمیم گرفت تیم ملی والیبال بانوان ایران را تحت عنوان تیم پیکان به این رقابت‌ها اعزام کند. نکته بسیار جالب این است که بسیاری از تیم‌های شرکت‌کننده در این رقابت‌ها تصمیمی مشابه فدراسیون والیبال ایران گرفته اند به این ترتیب که به جای تیم باشگاهی، تیم ملی والیبال خود را فرستاده اند.

ارزشمندترین بازیکن لیگ تا 6 ماه خانه نشین است

رشیدی: فرصت کم داشتیم

« نیلوفر رشیدی »، سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران که هدایت تیم باشگاهی پیکان را هم بر عهده دارد در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار دیباچه عنوان داشت: «چند دوره اردو برگزار کردیم. امید داریم که بتوانیم در ویتنام خوب نتیجه بگیریم. از مدت‌ها پیش تصمیم بر این بود که به جای تیم پیکان، تیم ملی والیبال ایران به ویتنام اعزام شود. فرصت ما برای آماده کردن تیم ملی بسیار کم بود، اما تمام تلاش خود را کردیم.»

از او می‌پرسیم که این اتفاق به طور قطع باعث می‌شود که برخی از بازیکنان پیکان خط بخورند و جای خود را به برخی ملی پوشان بدهند و این موضوع باعث ناراحتی آن‌ها نشده است که رشیدی پاسخ می‌دهد: «همین الان هم استخوان بندی پیکان کل تیم ملی است. این موضوع باعث دردسر و ناراحتی کسی نشد. امیدوارم که بتوانیم در این دوره به خوبی نتیجه بگیریم. به نظرم در ویتنام میتوانیم کار بزرگی را انجام بدهیم.»

غیبت شبنم علیخانی، مهسا صابری و البته آیتک سلامت ابهام بزرگ تیم پیکان است. « رشیدی » در اینباره نیز اینگونه توضیح داد: «شبنم علیخانی که از تیم ملی خداحافظی کرد. مهسا صابری هم نه تنها مصدوم است و جراحی کرده که او هم مانند شبنم از تیم ملی کناره گرفت. آیتک سلامت نیز در پایان فصل گذشته برترین و باارزش‌ترین بازیکن لیگ برتر والیبال بانوان شد، اما اخیرا تحت عمل جراحی قرار گرفته است. او به شدت از ناحیه کتف آسیب دیده بود و با همین آسیب دیدگی شدید در فینال هم به میدان رفت. آیتک شش ماهی از میادین دور خواهد بود و خیلی ناراحتم که او را ویتنام نداریم، اما بازیکنان شایسته دیگری دارم که می‌توانند جای او را پر کنند.»

نیلوفر رشیدی که دو ماه پیش به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد گفت: «همیشه سلسله مراتب را طی کردم و سعی من بر این بود که پله پله بالا بیایم. سال‌ها در تیم ملی و رده باشگاهی بازی کردم سپس به مربی گری روی آوردم. از رده‌های پایه شروع کردم و به رده باشگاهی رسیدم و فصل اخیر هم با پیکان قهرمان لیگ برتر شدم. اکنون هم در تیم ملی حضور دارم. اما اهداف من اینجا متوقف نمی‌شوند. چیز‌های خیلی بیشتر از این والیبال می‌خواهم. فعلا تمرکز خودم را بر روی والیبال جام باشگاه‌های آسیا گذاشته ام.»

برنامه کامل مرحله گروهی جام باشگاه‌های آسیا به وقت تهران که از سوی کنفدراسیون والیبال آسیا اعلام شده به شرح زیر است:

سه‌شنبه ۵ اردیبهشت

 مغولستان – چین؛ ساعت ۹:۳۰

 قزاقستان – تایلند؛ ساعت ۱۲:۳۰

 ایران – ویتنام؛ ساعت ۱۶:۱۵

 چهارشنبه ۶ اردیبهشت

 هنگ کنگ – تایلند؛ ساعت ۱۰

 مغولستان – قزاقستان؛ ساعت ۱۳

 چین تایپه – ژاپن؛ ساعت ۱۶

  پنج‌شنبه ۷ اردیبهشت

 چین – قزاقستان؛ ساعت ۱۰

 هنگ کنگ – مغولستان؛ ساعت ۱۳

 ویتنام – ژاپن؛ ساعت ۱۶

جمعه ۸ اردیبهشت

 تایلند – مغولستان؛ ساعت ۱۰

 چین – هنگ کنگ؛ ساعت ۱۳

 ایران – چین تایپه؛ ساعت ۱۶

شنبه ۹ اردیبهشت

 قزاقستان – هنگ کنگ؛ ساعت ۷

 تایلند – چین؛ ساعت ۱۰

 ژاپن – ایران؛ ساعت ۱۳

 چین تایپه – ویتنام؛ ساعت ۱۶

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳