دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲  |  Monday, 27 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۳۹۳
تاریخ انتشار : ۰۷ : ۱۸ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱

به گزارش دیباچه ، هرسال با نزدیک شدن به فضای نوروز ، بازار خبرهای مربوط به پروژه های عیدانه تلویزیون داغ می شود ؛ هرچند این داغ بودنِ اخبار ارتباطی لزوما به کیفیت خوب ویژه برنامه های نوروز ندارد و در سالهای اخیر به گواه نظر منتقدان ، شاهد افت کیفیت چشمگیر آثار مربوط به عید نوروز بوده ایم .موضوعی که انتظار می رفت با گذر زمان و تغیرات مدیریتی و تغییر نسل ، وضعیت آثار نمایشی هم به  خصوص در زمینه سریال های کمدی، عملکرد قابل دفاعی به همراه داشته باشد. 

در گذشته، کنداکتور ویژه برنامه های نوروز چنان جذابیت داشت که نه تنها به اصطلاح « خیابان خلوت کن» بود ، بلکه ترافیک جالبی را در شبکه ها شاهد بودیم و رقابت جالبی حتی میان مدیران شبکه ها به چشم می آمد. با افزایش بودجه سازمان صدا و سیما انتظار می رود که امسال معاونت سیما با ورود یک فرد جوان ، در ویژه برنامه های نوروز ،عملکرد مثبتی را حداقل به نسبت سال گذشته از خود نشان دهد اما آنچه تا این لحظه از معاونت فعلی دیده ایم ، چندان اتفاق خوشایند یا سورپرایزی که بتوان به آن دلخوش بود را نشان نمی دهد. 

واقعیت این است که مثلا اثری مانند  « نون خ » عملا ارتباطی به مدیران فعلی سازمان صدا و سیما ندارد و باید دید آنها چه قدمی در بالا بردن کیفیت ویژه برنامه های نوروز ۱۴۰۲ بر میدارند و آیا امسال شاهد اثر درخوری به خصوص در زمینه طنز خواهیم بود یا خیر. 

آیا کنداکتور ویژه برنامه های نوروز ۱۴۰۲، « خیابان خلوت کن » هستند؟

از تصویربرداری سریال طنز «نون خ» به کارگردانی سعید آقاخانی هم خبر رسیده که این روزها در تهران ادامه دارد؛ مجموعه ای که حالا به فصل چهارم خود رسیده و از گزینه‌ های اصلی پخش نوروزی است.

 بازیگرانی از جمله حسن معجونی، سعید آقاخانی و حمیدرضا آذرنگ در کنار بازیگران فواصل گذشته به ایفای نقش می پردازند.

این مجموعه طنز یکی از گزینه های قطعی برای پخش در نوروز ۱۴۰۲ است و احتمالا در ۱۵ قسمت روی آنتن برود.

داستان سریال «نون خ» از فصل اول تا سوم درباره زندگی نورالدین خانزاده با بازی (سعید آقاخانی) است که در استان کرمانشاه زندگی می کند و اتفاقاتی که برای خانزاده و دخترهایش و همچنین اهالی روستا رخ می دهد، مسیر قصه را تعیین می کند.

در این سریال بازیگران دیگری همچون علی صادقی، هدیه بازوند، علی صالحی، میرطاهر مظلومی، کاظم نوربخش، نسرین مرادی، صهبا شرافتی، فریده سپاه منصور، حمیدرضا آذرنگ و... به ایفای نقش پرداخته اند و حسن معجونی جدیدترین بازیگری است که در فصل چهار به جمع بازیگران پیوسته است.

این سریال در سه فصل در سال های ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ از شبکه یک سیما به روی آنتن رفت.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
یوسف کرمی، در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

برای پس گرفتن قهرمانی جهان باید صبور باشیم/ تکواندو در کشور پاکستان خیلی غریب است

۱۶:۲۴  -  ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱