« پوریا متابعان » می گوید موسیقی پاپ ایران با علم روز دنیا جلو رفته است و کارهای خوبی در این حوزه می شنویم ولی مهم ترین موضوع این روزها این است که این نوع موسیقی تحت تأثیر تبلیغات قرار گرفته است.
پوریا متابعان آهنگساز در گفت گو با دیباچه درباره موسیقی پاپ گفت: متاسفانه در چند سال اخیر تبلیغات به موسیقی پاپ جهت داده است و هزینه بیشتر معادل با بیشتر شنیده شدن است. گوش مخاطب هم فقط تعداد معدودی از این آثار را می شنود و فکر می کند که موسیقی درست همین موسیقی است در صورتیکه حقیقت امر چنین نیست.

این آهنگساز موسیقی پاپ در ادامه عنوان کرد: به نظر من بهتر است شرایطی برای موسیقی وجود داشته باشد که همه بتوانند آثار خود را به گوش مخاطبان برسانند و در نهایت خود مخاطب انتخاب کند که کدام موسیقی بهتر است. در حقیقت این موضوع هم به مخاطب حق انتخاب بهتری می دهد و هم به تولید کننده کمک می کند که بتواند موسیقی خود را فارغ از جریان بازار پیش ببرد و بتواند مخاطب خود را در عین خاص بودن جذب کند.
وی افزود: تعدادی از سایت های موسیقی تلاش کردند که موسیقی را در بستر درست ارائه دهند ولی تلاش آنها به ثمر نرسید. هم اکنون بهترین کار ایجاد یک پلتفرم نوپا و خلاق یا استفاده از پلتفرم های شناخته شده جهانی است.
این هنرمند خاطرنشان کرد: من همیشه مخالف محدود کردن هستم و معتقدم بهتر است دریچه های جدید به روی هنرمندان موسیقی پاپ باز شود تا از به تکرار افتادن این نوع موسیقی جلوگیری کنیم.
وی در پایان گفت: اگر شرایط خوبی برای ارائه موسیقی وجود داشته باشد ما هنرمندان خوبی داریم که می توانند گوش مخاطب و جوانان را به شنیدن موسیقی خوب عادت دهند. بیشتر آثاری که امروزه می شنویم شبیه به هم هستند و نسل جدید فکر می کند که موسیقی پاپ همین موسیقی است که بیشتر می شنود. پس باید با بستر سازی مناسب کاری کنیم تا تمامی آثار در حوزه موسیقی شانس دیده و شنیده شدن داشته باشند.
گفت و گو از : غزاله سعادتی