چهارشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۵  |  Wednesday, 22 July 2026
کد خبر: ۵۱۹۶۶
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۷ - ۲۰ تير ۱۴۰۱

نمایشگاه گروهی عکس (همین حوالی) در نگار خانه آفتاب

نمایشگاه گروهی عکس (همین حوالی) به همت گروه هنری تصویر فصل از ۱۷ تیر ۱۴۰۱ در نگار خانه آفتاب افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای نهج‌البلاغه نمایشگاه گروهی عکس (همین حوالی) به همت گروه هنری تصویر فصل جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ ساعت 15 در نگار خانه آفتاب به سرپرستی جواد علمی نیا، با هدف به نمایش گذاشتن آثار هنرمندان کشور و حمایت از عکاسان برگزار می‌شود.
این نمایشگاه گروهی عکس با حضور ۲۳ هنرمند با ۳۰ اثر در سایز ۷۰×۵۰ در موضوعات اجتماعی، طبیعت و پرتره در معرض مخاطبان قرار خواهد گرفت.
جواد علمی نیا مدیر گروه هنری تصویر فصل در هجده سال گذشته بیش از ۱۷۹ نمایشگاه گروهی و بیش از ۴۹ جشنواره برگزار نموده است.

نمایشگاه گروهی عکس (همین حوالی) در نگار خانه آفتاب

علاقمندان جهت بازدید از این نمایشگاه تا ۲۳ تیر از ساعت ۱۲ الی ۱۷ به نگار خانه آفتاب واقع در فرهنگسرای نهج‌البلاغه تهران ،خیابان شریعتی ،بالا تر مترو قلهک، روبروی خیابان شهید کلاهدوز (دولت) کوچه امامزاده مراجعه کنند.

مطالب برگزیده
پربازدیدها
آخرین اخبار