پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  |  Thursday, 21 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۱۸۴۴
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۱۶ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱

زهرا فرود : "سعید شریعت" از خوانندگان جوان کشور است که با خواندن تیتراژ سریال" روزهای آبی" به کارگردانی "محمدرضا حاجی غلامی "به عنوان خواننده به مخاطب معرفی شد و پس از اجرای تیتراژ سریال" افرا " ساخته "بهرنگ توفیقی " ، در دنیای موسیقی بیشتر شناخته شد. "شریعت" که خوانندگی تیتراژ پایانی سریال "خوشنام" به کارگردانی" علیرضا نجف زاده" را با آهنگسازی "بابک زرین" برعهده داشته می گوید: پتانسیل و ظرفیت‌های تولید آثار فاخر در عرصه های مختلف موسیقی بویژه حوزه پاپ شرایط آنچنان مساعدی ندارد وتعداد آثار مطلوبی که هم اکنون در این سبک وارد مارکت موسیقی می شوند انگشت شمارند. او که اواخر خرداد سال جاری اولین کنسرت خود را با فضای جدید روی سِن خواهد برد معتقد است : «  پایبندی هنرمندان عرصه موسیقی به ارائه آثاری که بتواند سطح فکری و موسیقایی مردم جامعه را ارتقا بخشد ، باید به عنوان مهمترین رسالت اهالی موسیقی تلقی شود.»

ناتوان بودن برخی خوانندگان از اجراهای متعدد و خستگی بیش از حد حنجره، منجر به پلی بک خوانی شده است / برگزاری نخستین کنسرت با فضای جدید و متمایز در برج میلاد

"سعید شریت "خواننده عرصه پاپ و سنتی به دیباچه گفت: با اینکه بهره‌مندی یک اثر نمایشی از تیتراژ باکلام ویا بی کلام می‌تواند نقش موثری در تفهیم بهتر محتوای قصه در ذهن مخاطب داشته باشد اما چندان به این موضوع اعتقاد ندارم که تیتراژ اول هر اثر، یک نوع شروع واعلان است و کارکرد و تاثیر تیتراژ پایانی را ندارد چرا که معتقدم هنر خوب راه خود راحل آبی که از چشمه کوه سرازیر می شود پیدا خواهد کرد در هرحال تیتراژ ابتدایی و انتهایی در تولیدات نمایشی و یا حتی غیر نمایشی باید به گونه‌ای باشد که یک اثر را با تمام نقاط قوت و ضعف در اذهان مانا کند.

او در پاسخ به این سوال که تناسب اثرگذاری تیتراژ های با کلام نسبت به موسیقی بی کلام در یک اثر نمایشی چگونه است ؟ ادامه داد: معتقدم با کلام و بی کلام بودن موسیقی در عرصه تیتراژ آثار نمایشی ،چندان تاثیری بر ماندگار شدن آنها ندارد چرا که تاکنون در حوزه موسیقی شاهد تولید و پخش قطعاتی در سبک های پاپ،سنتی وحتی نواحی شده‌ایم که با وجود بی کلام بودن در زمره آثار پرمحتوا و فاخر طبقه بندی شده اند البته اینکه یک اثر تیتراژ داشته باشد یا نداشته باشد، آن تیتراژ با کلام باشد یا بی کلام، بسته به تفکرات و سیاست‌های کارگردان و تیم تولید تولید کننده آثار دارد.

"سعید شریعت" که چندی پیش موزیک ویدئویی با نام "لالایی" را بصورت دو صدا با" ایرج (حسین)خواجه امیری" منتشر نمود بیان کرد:هم اکنون در حال تمرین برای اجرای اولین کنسرت هستیم،تلاش ما بر این هست که بعد از ماه محرم وصفر اجرایی در سالن برج میلاد داشته باشیم و در ادامه میهمان اقوام و شهرستانها خواهیم بود .همچنین طبق برنامه ریزی های انجام شده در این کنسرت تمامی آثار منتشر شده با صدای بنده به همراه یک یا دو‌ آهنگ‌ جدید اجرا خواهد شد. البته با توجه به نیاز این روزهای جامعه که حتی کوچکترین لبخند می تواند زمینه ساز روحیه خوب باشد ،بعضی از آهنگ ها با تنظیم متفاوتی اجرا خواهد شد و این کار را دوست هنرمندم وحید مهراد (رهبر ارکستر بنده)به زیبایی هر چه تمام انجام خواهد داد.

وی در ارتباط با بهره گیری برخی هنرمندان عرصه موسیقی از پلی بک در خوانندگی و کنسرتها اظهار داشت:رسالت یک هنرمند آن است که با توجه به توانایی های خود در مسیر ساخت وتولید موسیقی خوب و اشاعه فرهنگسازی صحیح به جهت استفاده درست از این عرصه، در جامعه گام بردارد، حال اگر با معضلاتی چون بهره گیری از پلی بک مواجه می شویم باید عوامل بسیاری را بررسی کنیم،البته شاید ناتوان بودن برخی خوانندگان از اجراهای متعدد و خستگی بیش از حد حنجره سبب شده که برخی عزم خود را برای استفاده از تکنیک پلی بک، جزم کنند.

این خواننده جوان پیرامون تناسب طراحی صحنه نخستین کنسرت خود با قطعات و ترانه‌هایی که خواهد خواند گفت: تناسب طراحی صحنه در یک کنسرت با قطعاتی که در آن روی صحنه اجرا می شوند ازمواردی است که توجه به آن برای برگزاری یک کنسرت ایده آل مهم است
بنابراین در راستای اولین کنسرت سعی داریم از یک تیم حرفه ای در این زمینه کمک‌بگیریم تا با یک طراحی و نورپردازی متفاوت نسبت به سایر کنسرت ها روی سِن برویم.

"شریعت" افزود: بسیار خوشحالم که بنده و جناب استاد زرین (آهنگساز) در بسیاری از موضوعات هم‌عقیده هستیم و در این سالها بسیار از ایشون آموختم.
برای وجود تمایزدر اجرا وسبک های موسیقی که تاکنون توانسته ام آنها را در کارنامه موسیقایی خود ثبت کنم عوامل مختلفی را دخیل می دانم از جمله اینکه معتقدم یک هنرمند در هر عرصه ای از هنر که در آن فعالیت دارد(چه خوانندگی،چه بازیگری و...) باید بتواند در جایگاه و حال و هواهای مختلف ایفای نقش کند بنابراین برای تحقق وعمل به این باور تلاش های بسیاری داشته و دارم وهمواره سعی می کنم در عرصه خوانندگی درسبک های مختلف ازجمله ترانه های پاپ امروزی،آوازهای دستگاهی وتصنیف خوانی نیز کسب تجربه کنم.

"شریعت" گفت:هدف و رسالت مهم هنرمندان عرصه موسیقی آشنا نمودن بخش عام تر جامعه با موسیقی خوب و مطلوب است البته این امر مستلزم آن است که در ابتدا توانایی همراه کردن مخاطب با سبک های  مختلف موسیقی را داشته باشیم و همین توانایی سبب می شوداز یک خواننده گاه کار ارکسترال و فاخر ،گاه آواز دستگاهی و گاه هم ترانه های پاپیولار وامروزی وارد مارکت موسیقی شود.

او بیان کرد:به لطف خدا این روزها مشغول ضبط و تولید کارهای جدید هستم از جمله موزیکی تحت عنوان «دلبر » که بابک زرین آهنگسازی آن را برعهده دارد.شعر این موزیک ویدئو سروده معین برزه است و میلاد ترابی نیز تنظیم آن
که از فضای شادو مفرحی برخوردار است را انجام می دهد.
همچنین آواز" یار غایب" که در مایه ی دشتی بر روی شعری از سعدی اجرا شده از دیگر آثار جدیدی است که روز گذشته ۷خرداد۱۴۰۱ وارد مارکت موسیقی شد.

سعید شریعت در پایان گفت:
علی رغم اینکه در مارکت موسیقی خوانندگان و هنرمندان توانمند بسیاری داریم، ولی با این همه توانایی و ظرفیت کار فاخر بخصوص در حوزه موسیقی پاپ بسیار انگشت شمار است ،بنابراین رسالت یک هنرمند جدا از این که باید سلیقه ی مردمش را نیز در نظر بگیرد آن است که بتواند آثاری را در راستای ارتقای فکری و موسیقایی جامعه تولید و ارائه کند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار